K kegdrt Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2023 75 8 6 27 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #1 Merhabalar ben bugün ovulasyon testi yaptim ama suan da sonuç bu gorseli ekliyorum. Simdi yumurtlama bugunmu olacak anlaminda ne zaman iliski olmali yardimci olur musunuz kizlar
Merhabalar ben bugün ovulasyon testi yaptim ama suan da sonuç bu gorseli ekliyorum. Simdi yumurtlama bugunmu olacak anlaminda ne zaman iliski olmali yardimci olur musunuz kizlar
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 693 315 23 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #2 Bugunu değerlendirin sabah akşam yapmaya devam edin testi mümkünse silikleştiği ilk günü de değerlendirin
Bugunu değerlendirin sabah akşam yapmaya devam edin testi mümkünse silikleştiği ilk günü de değerlendirin
K kegdrt Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2023 75 8 6 27 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #3 Sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergun olunca dogru muki acaba
K kub111 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Aralık 2021 13 2 16 33 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #4 kegdrt .!.: Sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergun olunca dogru muki acaba Genişletmek için tıkla... Bende duydum onu ama senin yumurtlama günün boş geçme birşey olmaz değerlendir bu zamani
kegdrt .!.: Sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergun olunca dogru muki acaba Genişletmek için tıkla... Bende duydum onu ama senin yumurtlama günün boş geçme birşey olmaz değerlendir bu zamani
K kegdrt Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2023 75 8 6 27 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #5 kub111 .!.: Bende duydum onu ama senin yumurtlama günün boş geçme birşey olmaz değerlendir bu zamani Genişletmek için tıkla... Bugun yani yumurtlama günüm oylemi
kub111 .!.: Bende duydum onu ama senin yumurtlama günün boş geçme birşey olmaz değerlendir bu zamani Genişletmek için tıkla... Bugun yani yumurtlama günüm oylemi
K kub111 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Aralık 2021 13 2 16 33 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #6 kegdrt .!.: Bugun yani yumurtlama günüm oylemi Genişletmek için tıkla... Evet bugünu değerlendir .tek çizgi çıkana kadar değerlendir tek çizgi çıktığında artık çatlama olduğunu anlarsin
kegdrt .!.: Bugun yani yumurtlama günüm oylemi Genişletmek için tıkla... Evet bugünu değerlendir .tek çizgi çıkana kadar değerlendir tek çizgi çıktığında artık çatlama olduğunu anlarsin
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 693 315 23 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #7 Sperm kalitesi düşüyor öyle diyor doktorlar o yuzden koyu gördüğümüz gün ve ilk silikleştiği günü değerlendirmek daha doğru olur kegdrt .!.: Sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergun olunca dogru muki acaba Genişletmek için tıkla...
Sperm kalitesi düşüyor öyle diyor doktorlar o yuzden koyu gördüğümüz gün ve ilk silikleştiği günü değerlendirmek daha doğru olur kegdrt .!.: Sperm kalitesi düşüyor diyorlar hergun olunca dogru muki acaba Genişletmek için tıkla...
K kegdrt Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2023 75 8 6 27 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kegdrt #8 Ozaman bugunu değerlendireyim teşekkür ederim kizlar