Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sisi87

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
43
8
286
37
İstanbul
selam kizlar, 3 gundur ovulasyon testi yapiyorum. hergun bir oncekine gore cizgi daha belirgin hale geliyordu. Uygulamaya da yukledigimde sonucun fotografini oran giderek artardi ancak bugun yaptigim
testte cizgi bir onceki gune gore daha silik
cikti haliyle oranda dusuk. yanlis mi yaptim acaba diye 2. kere yaptim yine aynisi. Daha yumurtala gunum olmamisken neden boyle oldu. bilgisi olan yardimci olabilir mi?

Nasıl yapiyon testleri fotoğraf at bakalım hergun saat kaçta yapiyon öncesinde sıvı almiyom dimi bir saat öncesi testi at istersen hepisini

Nasıl yapiyon testleri fotoğraf at bakalım hergun saat kaçta yapiyon öncesinde sıvı almiyom dimi bir saat öncesi testi at istersen hepisini
yok ayni saatlerde yapiyorum. yani en fazla 1 bardaj su falan icmis olurum
yarim saat oncesinde falan

Eklentiler

• 448C7CCD-B5CE-4882-BB72-D1DC489F132A.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 72
Bir saat önce sıvı alma hiç ye ama su çay filan içme en az bir saat öncesi bir bardak su bile etki ediyo

Merhaba arkadaşlar bir haftadır ovulasyon testi yapiyorum düne kadar hep tek çizgi vardı dün ve bugün fotoğraflarını atsam yorumlayabilir misiniz

Aynısı oldu benimde bende yazdım aynı şeyleri bugün ve benm 26. Günüm bugün 2 güne yumurtlamam lazmdı silikleşmeye başladı test bugün 2 kez yaptım

Yüksek ihtimalle ovülasyon günü gelmemiş ancak sıvı alımı nedeniyle veya başka bi nedenden dolayı LH seviyesi oynamış. Ovulasyon günü geldiğinde emin olun direk belli oluyor. Benim 5 dakika geçmeden kopkoyuydu çizgim.

Sizin hiç yükselip alçalma oldumu benimde geçen ay kopkoyuydu hatta teste ilk dakşkada çıktı ama bu ay koylşmaya başladı derken silikleşti sıvı alımıdır dedim birkaç saat sonra tekrar denedim yine aynı sayfamda fotoğrafı var en son paylaştğm

Daha gelmemiş canım günün
Bunu da akşam üzeri yaptım bu daha koyu çıktı benim günlerdir ikinci cizgi silik bile olsa hiç çıkmamıştı iki gündür belirgin olmaya başladı ilk kez bu ay test yapıyorum ayin 18 inde adet oldum 25-26 günde bir oluyorum hesaplarima göre cumartesi yada pazar yumurtlama günüm yanilmiyorum değil mi

Eklentiler

• IMG_20200529_182149.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 21
Ben bu ay ilk defa kullandım ve dediğiniz gibi bi durum olmadı. Hep koyulaşarak gitti. Bugün de kopkoyu oldu

Ben bu ay ilk defa kullandım ve dediğiniz gibi bi durum olmadı. Hep koyulaşarak gitti. Bugün de kopkoyu oldu
Benimde geçen ay kopkoyu oldu ve geçen ay düzensiz yaptım akıntı seviyesi çoğaldğnda test yaptım çok koyuydu t kadar değldi diğer günü yaptım T den koyu çıktı o gün yumurtlmayadı ama bu ay hergün yaptım fakat çok geç yükselmye başlayıp bugün silikleşti adetimde düzensizleşti ara kanamada oldu bu ay nedenini bilmiyorum ki

27. Gün adet oluyorsanız cumartesi günü yumurtlama gününüz. Bunun için uygulamar da var. Ben P.C. Adlı uygulamayı kullanıyorum. Döngünüz düzenliyse çok kolay oluyor takib etmek

Evet sizin henüz pik olmamış. Yumurta yeterli büyüklüğe gelmemiş olabilir dedi doktor .Lh hormonu idrara geçmemiştir dedi testlere pek güvenmiyorum ben dedi . Sonraki Aylarda pik gördüm

Evet sizin henüz pik olmamış. Yumurta yeterli büyüklüğe gelmemiş olabilir dedi doktor .Lh hormonu idrara geçmemiştir dedi testlere pek güvenmiyorum ben dedi . Sonraki Aylarda pik gördüm
Benimde bu ay kanda yumurtlmaya baktırmam lazımdı olmycsk sanırım

27. Gün adet oluyorsanız cumartesi günü yumurtlama gününüz. Bunun için uygulamar da var. Ben P.C. Adlı uygulamayı kullanıyorum. Döngünüz düzenliyse çok kolay oluyor takib etmek
Önceden hep 28 günde bir olurdum iki ay önce 24 günde oldum bu ay 25 günde oldum sizin hesaba göre 27. Günde oluyorsam yarin yumurta günü ben o zaman geçen ay ki gibi 25 günde olacaksam dün du yada bugün pofff çok karisik

Benimde bu ay kanda yumurtlmaya baktırmam lazımdı olmycsk sanırım
Adetin 21.günü gidin baktırın. Ama kafanıza takmayın (nasıl olacak bilmiyorum ama) bu grupta testleri hep silik çıkıp hamile kalan var. Ben artık koyulaştığını görüyorum ama yine de hamile kalamıyorum .

Ben uzun zamandır 26 günde bir oluyorum ama her ay farklı çıkıyor ovülasyon testim

işte düzensiz olduğu için 21.gğn yumurtlma olmyor o zamanda ilaç verecekler eğer yumurtlma geç olyorsa boş yere ilaç kullanmak istemyorm hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…