Merhaba hanımlar. İlk defa ovulasyon testi aldım. Bugün adetimin 21.günü. Almışken deneyeyim dedim. Saat birde testi yaptım. Anında kou iki çizgi belirdi. Akşam altıda testi tekrar ettim. Bu sefer silik ikinci çizgi çıktı. Bilenlere sormak istiyorum:
1-Testte çift çizgi o gün yumurtladığını mı gösterir? Yoksa silik çıkan ertesi günler de denemeli miyiz?
2- En son pazar gecesi ve bu sabah birliktelik oldu. Sizce yumurtayı yakalama şansını kaçırmış mıyızdır?
Kullanan arkadaşlar sorularıma cevap verirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
ben kullanmıştım canım...
ovulasyon testi en az 4 saat tutulan idrarla yapılır..
bu sabahki ilk idrarla olmaz..
bu 4 saat içinde fazla sıvı tüketilmemesi lazım..
koyu çizgi gördüğünde yumurtanın 1-2 gün içinde çatlaması demek..
koyu çizgiden sonra 1-2 gün daha çalışmalara devam et bence.
ben öyle yapmıştım...
peki bişey sorucam.
çift çizgiyi ilk defa bugün mü gördün normalde yumurtlama 14. gün falan oluyor.
mesela ben 11. ve 12. günlerde görmüştüm koyu çizgileri
canım snada maşallah az kalmış kolay doğum diliyorum rabbim bi çırpıda kurtarsın inş
sağolasın canım ALLAH RAZI OLSUN...
inşallahhhhhhh kolay olur :18:
Kızlar öncelikle bebekleriniz hayırlı sağlıklı olsun. Allah bir avazda kurtarsın ikinizi de. Maşallah kırkbir kere.
Gelelim bana. Aslında klomenle yumurta takibi yaptırdım. 14.günde 15mm olmuşlardı. Doktor bir daha çağırmadı, adet olsan da olmasan da gel dedi. Bende pkoluyum adetlerim düzensizdir. Bugüne kadar kendimde herhangi bir yumurtlama belirtisi görmedim. Aslında iki çocuğum var ama üzerlerinden 12 sene geçmiş:) Acemi olmuşum. Ayrıca bu testi ilk defa kullanıyorum. Bugün aldım. Sanırım son günü yakalamışım. sat 8 kasım. Adet düzensizliğim olduğu için yumurta geç oluştu. Yarın öbür günü de değerlendireim mi diyorsunuz? Geç kalmışım gibime geliyor.Ama testteki kou pozitiflikten sonra eğer yumurta bir iki gün içinde çatlayacak anlamına geliyorsa bir ihtimal daha var şarkısını söleyebilir miyim?
Çok teşekkür ederim size. Allah'ım razı olsun. Sevgilerimle.
İlk defa bu ay ümitisizliğe kapılıyorum sanırımya da bir kaç güne toparlarım kafamı bilemiyorum. sanırım bir sonraki ay bende bu yumurtlama testinden almalıyım. hangi marka?nerden?ve ne kadara aldınız kızlar paylaşırmısınız
şmdi cnm adet düzensizliğin var ise bilemiycem sen çalış bakalım allah emeklerini boşa çıkarmasn
Bu arada bende koyu çizgiler hala devam ediyor. Gittikçe silikleşiyorlar gibi ama emin değilim. 3 gün oldu koyular. ve bugün 24. günüm. Herhalde karnımda balon büyütüyorum:))) Fakat arkadaşlar en koyudan sonra biraz daha siliği gördüysen çatlamıştır dediler. Dün itibariyle tavan yapan LH bugün az daha silik. Silikten daha çok gittikçe incelen bir T çizgisi. Hade bakalım, 8 aralığı bekliyorum. Ama bu durumda yumurta geç olduğuna göre adetim de geç gelecektir. Müthiş bir rahatlık var içimde. Zerre kadar olmayacak hissi yok. Bu da olmayacağını gösterir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?