• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Hakkında Bilgisi Olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tweetiy

Sabırdı belki de en büyük imtihan🌾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
993
2.064
63
29
Öncelikle herkese merhabalar, ovülasyon testlerine ne zaman başlamalıyız? Bugün adetimin son günü bitti diyebilirim hatta. Bugün yapmalı mıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler 🌸

Regl bitiminde başlanmalı erken ya da geç yumurtlanabilir. Emin olmak için ara verilmemeli. Kasık ağrısı yumurtlama akıntısına dikkat edersiniz pik olduğu günler. O sinyalleri çözdükten sonra zaten teste gerek kalmıyo.

Regl bitiminde başlanmalı erken ya da geç yumurtlanabilir. Emin olmak için ara verilmemeli. Kasık ağrısı yumurtlama akıntısına dikkat edersiniz pik olduğu günler. O sinyalleri çözdükten sonra zaten teste gerek kalmıyo.
Teşekkür ederim başlıyorum o halde inşallah 💐😇

Peki canım mesela 8. Gun gördüm ben şeffaf akıntıyı 12. Gun başladım teste ve şuan adete 8 gun var ve hala yumurtlama yok hatta t çizgisi hiç yok yani ne olabilir t çizgisi hic yok şuan da kasikta falan sizi var ara ara

Peki canım mesela 8. Gun gördüm ben şeffaf akıntıyı 12. Gun başladım teste ve şuan adete 8 gun var ve hala yumurtlama yok hatta t çizgisi hiç yok yani ne olabilir t çizgisi hic yok şuan da kasikta falan sizi var ara ara
Ay acaba 8. Gün mü pikti değişebiliyo neticede. 🤔 Bu ay olmazsa bi dahaki ay regl bitince başla yapmaya bence. Benim akıntı, ağrı,pik aynı gün olur. Çatlayınca akıntı biraz artar.

Ay acaba 8. Gün mü pikti değişebiliyo neticede. 🤔 Bu ay olmazsa bi dahaki ay regl bitince başla yapmaya bence. Benim akıntı, ağrı,pik aynı gün olur. Çatlayınca akıntı biraz artar.
Hiç bilmiyorum canım ama ovulasyon testi kullanıyorum oda t çizgisi 3 gündür yok hiç kasikta hafif ağrı var şişlik sut kesiği akintim var bide göğsüm dolgun çok daha 1 hafta var adete napicam anlamadim

merve merve arkadaşımında dediği gibi ilk kullanışınız ise adet bitiminden başlayıp pik'i görene kadar yapın aynı zamanda vucudunuzu belirtilerinizi gözlemleyin, her ay aynı periyotlarda ovülasyon gerçekleşecektir.

Tekrar merhabalar, ovülasyon test sonuçlarıma bakar mısınız? Dün koyu görünce bugün iki kere yaptım. Öğlen uyanınca yaptım, birde hep yaptığım saatte (16:50) de tekrar yaptım. Sizce pik günü bugün mü? Değerlendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
5E79198C-3AD5-40A7-BA64-D4E6778C0466.webp

Tekrar merhabalar, ovülasyon test sonuçlarıma bakar mısınız? Dün koyu görünce bugün iki kere yaptım. Öğlen uyanınca yaptım, birde hep yaptığım saatte (16:50) de tekrar yaptım. Sizce pik günü bugün mü? Değerlendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2654795

Bence pik değil henüz ama koyulaşma var test yapmaya devam edin bir iki güne pik olabilir.

Bence pik değil henüz ama koyulaşma var test yapmaya devam edin bir iki güne pik olabilir.
Teşekkür ederim devam edeyim o halde. Peki testi yaptığımda ilk gün böyle koyu duruyor ertesi gün soluyor, hangisini baz almalıyım bilginiz var mı acaba?

Teşekkür ederim devam edeyim o halde. Peki testi yaptığımda ilk gün böyle koyu duruyor ertesi gün soluyor, hangisini baz almalıyım bilginiz var mı acaba?

Ilk 5 dakika icinde çıkan sonucu baz alın daima 😊 hatta mümkünse o zaman dilimindeki testlerin fotosunu kıyaslayın daha doğru sonuç almak için. Kurudukça ister istemez rengi gidiyor.

Tekrar merhabalar, ovülasyon test sonuçlarıma bakar mısınız? Dün koyu görünce bugün iki kere yaptım. Öğlen uyanınca yaptım, birde hep yaptığım saatte (16:50) de tekrar yaptım. Sizce pik günü bugün mü? Değerlendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim. Eki Görüntüle 2654795
Bence bugunden başlayın değerlendirmeye. Pik bugunse de yarınsa da çünkü spermler kadın vücudunda sanirim 24-36 saat arasi canlı kalabiliyor, pikten önceki ilişkinin pik günü dölleme şansı var

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim dikkate alacağım 💐 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸

Back