bende 1 ay ovulasyon testi kullandım.aynı senin gibi kafam karıştı, yok açık yok koyulaştı.testi hatırladığım kadarıyla aynı saatte yapmaya özen gösterin diyorlar.inşallah sen faydasını görürsün...
CANIM KOYU ÇIKTIĞI ZAMAN YUMURTALAMANIN DORUKTA OLDUĞU ZAMAN.
SiLiK ÇİZGİDE YUMURTALAMA DÖNEMİNDE OLDUĞUNU GÖSTERİR.
BEN DAHA ÖNCE BU TESTLERDEN YAPIP HAMiLE KALMIŞTIM.
MORALİNİ BOZMA ve RAHAT OL.
UNUTMA PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİĞİNDE BEYNİN REDDEDİYOR.
inaşlllah tutmuştur canım ya.bu arada 2.çizgide koyulaştı derken birinci çizgi kadar oluyormu?kızlar bende bu ay ilk defa denedim......
şimdi benim adet döngüm(siklusum)27 testin içinde 27 gün ise siklusunuz 11.gün testi yapmaya başlayın yazıyor....ben 11. gün 12.gün yaptım hep silik çıktı 13.gün yani dün yaptım anında 2 çizgide koyulaştı.yani yumurtlama başlamış....bakalım dün gecede eşimle ilişkiye girdik ayağada kalkmadım....inşallah bu sefer olmuştur.......
merhaba arkadaşlar benimde bu kitlerle başım dertte adetimin 13.günü yaptım silik çizgi çıktı 14.gün 10 dk içinde ikinci çizgi çıktı ilki kadar koyu değildi fakat bir gün önce yaptığımdan daha koyuydu.bugün 16.gün yine yaptım ilk yaptığım gibi silik çıktı.bu 14.gün yumurtlama başladı ve dün yumurtlama oldu anlamınamı geliyor yoksa olmadımı?
inaşlllah tutmuştur canım ya.bu arada 2.çizgide koyulaştı derken birinci çizgi kadar oluyormu?
MERHABA BENDE EKİMDEN BU YANA HAMİLE KALMAYI DENİYORUM.RUS METODU DUYMADIM HİÇ OKUMADIMDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.BURDAN YADA ÖZELDEN.Samiracım ben de oyle dusunuyorum. dun aksam iliskiye girdim esimle ve Rus metodunu da uyguladım:) hatta iliskiden sonra sonra hic kalkmadım. sabaha kadar hatta. ama cok rahatsız oldum. bayagı uyuyamadım. bugun esime tekrar deneyelim diyecektim ama esim feci grip olmusumarım dedigin dogrudur ve yumurtlamam gerceklesmistir. cunku buun iliski sansım yok yarın size haber veririm sıcaklık yukelmesini. tam 26 gundur yumurtlamayı bekliyorum. El insaf.
MERHABA BENDE EKİMDEN BU YANA HAMİLE KALMAYI DENİYORUM.RUS METODU DUYMADIM HİÇ OKUMADIMDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ.BURDAN YADA ÖZELDEN.
merhaba kızlar. size ovulasyon testinin resimlerini koyuyorum. biri pozitif biri negatif.
ben uzun zamandır kullanıyorum. 2. çizgi tamemen kontrol çizgisi kadar koyu olmuyor. ama silikde değil yerimseniben
evet canım gerçekten süpersin.allah gönlüne göre versin.diptısdıptıs'ım sen supersin ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?