Arkadaslar yumurtlamam duzensiz olugu icin ovulasyon belileme testlerinden aldım. duzenli yapıyordum hep coook acık renk belli belirsiz idi. dunkunun rengi de cok acıktı. bu oglen yaptıgım ise tam rengi degildi ama yakındı. dedim LH seviyesi ya yeni yukseliyor ya da yukseldi dusuyor. biraz once gene yaptım. bu sefer renk biraz daha acık cıktı oglenkinden. yarın sabah gne yapaca ama korkuyorum zamanı kacırmaktan zaten zor yakaladım. sizce LH seviyesi dun gece mi yukseldi de o sekilde koyu cıktı iyice azalınca rengi acıldı yoksa test yanılmıs olabilir mi?
not: her iki testte de 4 saat sıvı almadım. kurallara uydum. (yumurtlama gunun mu peki derseniz, yumurtlamam gereken tarih coktan gecti ama yumurtlamamıstım. gec yumurtlama yani.) cok acil cevap lazım. deneyenler acil ilgi ltf.
not: her iki testte de 4 saat sıvı almadım. kurallara uydum. (yumurtlama gunun mu peki derseniz, yumurtlamam gereken tarih coktan gecti ama yumurtlamamıstım. gec yumurtlama yani.) cok acil cevap lazım. deneyenler acil ilgi ltf.