- 6 Haziran 2022
- 170
- 36
- 31
-
- Konu Sahibi turtalicilek
Ya spermler aylar onceden uretildigi icin her gun girmek yada iki gune bir girmek farketmiyormus, doktorlar sadece spermler yasayabildigi icin gun asiri yeter diyo galiba:) bu arada pikde degil silinmeye basladigi gun catlama oluyor aslinda o gun onemli ondan gecen ay yanlis kullanmisim dedim:) devam edicem galiba benHergün iliski yasamak yada üst üste 4 veya 5 gün sperm kalitesini düsürür istesenzde esinizden kaynakli gebelik oluşmayabilir. 2 veya 3 günde bir ilişki yeterli oluyor bunu ister doktorunuza sorun ister googledan araştirin ayni cevabi alacaginiza eminim fazlasiyla ve uzun süredir denemelerden dolayi emin yaziyorumözellikle pik günü yada bir iki gün önceside gayet uygun olabilir eger baska bir hastalik yoksa tabikide gebelik tutar bir gün. Ben ovulasyonu biraktim nedenide beni stresse sokmasi planli iliskiye girmek cocuk odakli olmak en büyük stress zaten ...
Peki öyle diyorsanYa spermler aylar onceden uretildigi icin her gun girmek yada iki gune bir girmek farketmiyormus, doktorlar sadece spermler yasayabildigi icin gun asiri yeter diyo galiba:) bu arada pikde degil silinmeye basladigi gun catlama oluyor aslinda o gun onemli ondan gecen ay yanlis kullanmisim dedim:) devam edicem galiba ben
Google yaz resim negatiflerime diye orda çıkıyor resmî yükle bak bi istersen canım dilerim ki hamilesindirNasil yapiliyor o acaba? Yarib sabah ilk idrarla yapacagim ben bittikce aliyorum. Bugun erken gebelik testini ikiye bolup aradaki slip i cikardim daha net gorim diye belirli bi sure sora cok silikde olsa 2. Cozgi gordum ama artik kurumamiydi bilmiyorum hemen cikmiyor
Ben valla iki aydir deniyorum gecen ah ovulasyonu yanlis kullanmisim bu aydan umutluydum ama cinsel birlesme sorasi hafif bi sanci basladi ondan adetim fbi dusunmeye basladim
Ben yurtdışındayım ocakta randevu aldım taa ağustosa verdi randevuyu o arada bende her ay bazı yöntemler denedim dediğiniz gibi de yaptım aralıklı ilişki ya da 2 günde bir falan hatta ovülasyon öncesi ama olmadı bu ay pik yaptığı günü gecesini ve akşamını ve ertesi akşamı denedik ama bilemiyorum aslında keşke kafaya takmasam amaHergün iliski yasamak yada üst üste 4 veya 5 gün sperm kalitesini düsürür istesenzde esinizden kaynakli gebelik oluşmayabilir. 2 veya 3 günde bir ilişki yeterli oluyor bunu ister doktorunuza sorun ister googledan araştirin ayni cevabi alacaginiza eminim fazlasiyla ve uzun süredir denemelerden dolayi emin yaziyorumözellikle pik günü yada bir iki gün önceside gayet uygun olabilir eger baska bir hastalik yoksa tabikide gebelik tutar bir gün. Ben ovulasyonu biraktim nedenide beni stresse sokmasi planli iliskiye girmek cocuk odakli olmak en büyük stress zaten ...
Bu süreç gerçekten yoruyor. Son 6 ay 31 30 31 27 26 27 günlerde oldum regl. Bugün 31.gün regl olmadım. Düzensizlik var gibi ama belirti olurdu 1 hafta önceden. Karnım şiş gögüslerim bugün acımaya başladı. Dün akşam dayanamadım sabahı beklemeden test yaptım negatif. Valla artık bezdimBen yapmadım sanki adet belirtisi var yarını beklerim artık
Bende yurt disindayim almanyada.. randevular malesef gec veriliyor.. bebek isi biraz şans birazda nasip kafamiza takip bi sonuc elde edemedik bide takmamayi deneyelim bir süre girmicegim buraya mesela burdan baslayabiliriz. Piskolojikmen cöküşte olan biri olarak yaziyorum. Artik okadar takinti ettim ki sakinleštirici ve uyku haplari aliyorum cünkü cevremde bir baski var biri baski yapiyor diyeri nispet yapip böbürleniyor bak benim var senin gebeligin yok. , diyeri kisirmisin diyor o yetmemis gibi vucuttaki skntiyla ugrasirken birde kendimi hep burda bulup okuyup okuyup kafaya takiyorum kuruyorum kafamin icinde bile kendimle kavga ediyorum aglama krizlerini hic söylemiyorum bile. Bütün okuyanlara yazdim bu yaziyi kendinizi yipratmayin kafanizi dinleyin hormon testlernizi atlamayin, saglikli beslenin ve uyku düzeniniz olsun , esinizle yasadgnz o özel anlari iliskilerniz cocuk odakli olmasin sevgili gibi olun tadini cikarin ben eminim bütün bunlari yapinca olucak bir gün.Ben yurtdışındayım ocakta randevu aldım taa ağustosa verdi randevuyu o arada bende her ay bazı yöntemler denedim dediğiniz gibi de yaptım aralıklı ilişki ya da 2 günde bir falan hatta ovülasyon öncesi ama olmadı bu ay pik yaptığı günü gecesini ve akşamını ve ertesi akşamı denedik ama bilemiyorum aslında keşke kafaya takmasam ama
Ne kusuru canım çok haklısın. Bende Almanyadayım çok geç randevu çok saçma belki o zamana kadar bi sorunum varsa halletmek istiyorum yada bilmek istiyorum böyle kendimce çabalıyorum. Okumadığım yazı kalmadı tel elimde olunca hemen bakıyorum . Ama inanıyorum bizlerde bi gün paylaşıcaz burda hamileliğimiziBende yurt disindayim almanyada.. randevular malesef gec veriliyor.. bebek isi biraz şans birazda nasip kafamiza takip bi sonuc elde edemedik bide takmamayi deneyelim bir süre girmicegim buraya mesela burdan baslayabiliriz. Piskolojikmen cöküşte olan biri olarak yaziyorum. Artik okadar takinti ettim ki sakinleštirici ve uyku haplari aliyorum cünkü cevremde bir baski var biri baski yapiyor diyeri nispet yapip böbürleniyor bak benim var senin gebeligin yok. , diyeri kisirmisin diyor o yetmemis gibi vucuttaki skntiyla ugrasirken birde kendimi hep burda bulup okuyup okuyup kafaya takiyorum kuruyorum kafamin icinde bile kendimle kavga ediyorum aglama krizlerini hic söylemiyorum bile. Bütün okuyanlara yazdim bu yaziyi kendinizi yipratmayin kafanizi dinleyin hormon testlernizi atlamayin, saglikli beslenin ve uyku düzeniniz olsun , esinizle yasadgnz o özel anlari iliskilerniz cocuk odakli olmasin sevgili gibi olun tadini cikarin ben eminim bütün bunlari yapinca olucak bir gün.uzattim ama yazasim geldi kusra bakmayn..
İyi akşamlar canım sende bir gelişme var mıYani öyle ama yinde bilemeyiz geç döllenme
de olabilir adeti beklemekte fayda var.
İyi akşamlar kahverengi sulu akıntım oldu başkaca değişen bişey yok. Umarım yarında ve 9 ay boyunca gelmezİyi akşamlar canım sende bir gelişme var mı
O banada olmuştu yerleşme mi acaba demiştim doktora gittim enfeksiyon demiştiKızlar yazmamışsınız ben 11 inde adet oldum 12 sinde siyaha yakın renk kanama oldu ve bitti ilk defa böyle 1.5 günlük adet oldumSizde durumlar nedir acaba
Yok gitmedim randevum Ağustos’taO banada olmuştu yerleşme mi acaba demiştim doktora gittim enfeksiyon demiştisiz gittiniz mi doktora
Hamile misiniz adet gördünüz müYok gitmedim randevum Ağustos’ta
Yani 1.5 günlük adetti ilk defa öyle oldum ama değildim tekrar yumurtlama dönemi oldu değerlendirdik şimdi beklemedeyim yineHamile misiniz adet gördünüz mü