• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi/ geç döllenme

Blackk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
87
61
3
37
Arkadaşlar ovulasyon testi ile yumurtlama gününü tespit edip sonrasında geç döllenme yaşayan var mı? Benim bat 6 gün gerçekten beta HCG 196 çıktı doktor geç döllenme olabilir dedi ama ben yumurtlamayı tespit etmiştim geç değildi. Böyle bişey mümkün olabilir mi acaba? Buna benzer bişey yaşayan var mı?

Her spermin hızı bir değil özellikle kız bebişler yavaş ilerliyo diye biliyorum ya da gelişimi yavaş bir gebelik yaşıyorsun. Değer hızlı artıp gününü de kendi ayarlayabilir o yüzden bekle kese boyutu ile ortaya çıkar

Arkadaşlar ovulasyon testi ile yumurtlama gününü tespit edip sonrasında geç döllenme yaşayan var mı? Benim bat 6 gün gerçekten beta HCG 196 çıktı doktor geç döllenme olabilir dedi ama ben yumurtlamayı tespit etmiştim geç değildi. Böyle bişey mümkün olabilir mi acaba? Buna benzer bişey yaşayan var mı?
Ne zaman adet günündü? Ve kaçınca yumurtladığınu gördün canım?

Yumurtlamayı tespit ettın ama
16 temmuz ovulasyon günümdü. 4 Ağustos'da değerim 196 çıktı kimyasal olabilir diye korkuyorum
canım yumurtanın catladıgından emınmısın peki

Back