• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi (fotoğraflı)

Tomrishatunnn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
118
41
18
28
Kızlar ovulasyon testim bir türlü pik olmuyor bu ay adet de görmedim zaten düzensizliğim var sizce şu an pik olmuş mu? Hiç anlamıyorum bu işlerden ya bilen biri yazabilir mi acaba :) laboquick marka test kullanıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    226 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_9007.jpeg
    IMG_9007.jpeg
    149 KB · Görüntüleme: 54
Bu test çok aşırı koyu göstermiyor bende kullandım o yüzden değerlendirin bugünleri ve testi aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek yapın

Siz yine değerlendirin silik görene kadar testinizi günlük yapın
Evet birkaç haftadır yapıyorum 11 ocak’da pik olur gibi oldu yüksekti 24-25 i adet görmem lazımdı olmadım ama ovulasyonu da hep yaptım bir türlü zirve olmadı hatta fotoğrafını da bırakayım 11 Ocak böyleydi

Eklentiler

• IMG_8747.jpeg
    IMG_8747.jpeg
    222,1 KB · Görüntüleme: 19
Bakabilirmisiniz yumurtalama görmişmüyüm yoksa devam edeyim mi yapmaya

Eklentiler

• IMG_1802.jpeg
    IMG_1802.jpeg
    261 KB · Görüntüleme: 14
Evet birkaç haftadır yapıyorum 11 ocak’da pik olur gibi oldu yüksekti 24-25 i adet görmem lazımdı olmadım ama ovulasyonu da hep yaptım bir türlü zirve olmadı hatta fotoğrafını da bırakayım 11 Ocak böyleydi
Hımm 🧐 acaba 🤔 hamile olabilirmisiniz adet te olmamışsınız

Zaten o gün Pik olmuş gebelik testi hiç yaptınız mı peki

Bakabilirmisiniz yumurtalama görmişmüyüm yoksa devam edeyim mi yapmaya
Bence pik olmamış burada okuduklarıma göre ikisi de aynı renk veya test olan yeri diğerinden daha koyu olacakmış çok fazla anlamıyorum ben de canım her gün yapmaya devam edeceğiz artık

Hımm 🧐 acaba 🤔 hamile olabilirmisiniz adet te olmamışsınız
pazar günü ayın 26 sında erken gebelikmtesti yaptım negatif çıktı açıkçası belirtim de yok sadece çok şiştim göbek deliğim ve sağ kasığım ağrıyor çok hafif keşke hamile olsam ama çok zor. Bayağı uğraşıyorum hatta kendi kendime adet göremiyordum son iki aydır oluyorum sevinmiştim bu ay olmadı anlayacağın bana yine hüsran çöktü :(

Back