- 16 Mayıs 2024
- 953
- 324
Evet kuzu doğrudur catlıyor ama degerlendır olur mu ılk 3gün önemlıMerhaba canım günaydın az önce ovülasyon testi yaptım silikleşmeye başlamış bu bugün çatlamam oluyor sanırım testimi ekledim alta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzu doğrudur catlıyor ama degerlendır olur mu ılk 3gün önemlıMerhaba canım günaydın az önce ovülasyon testi yaptım silikleşmeye başlamış bu bugün çatlamam oluyor sanırım testimi ekledim alta
Tamam canıımEvet kuzu doğrudur catlıyor ama degerlendır olur mu ılk 3gün önemlı
Kuzum ben burayı bıraktım fazla girmiyorum da bir aklıma takıldı bir gireyim dedim yumurtlama gününden sonra olmaya başlamış hamilelik de olabilir adet de olabilir cumartesi günü yazmışsın üç gün olmuş galiba 12:13 gün yumurtlama gününü geçtiyse bir test yap istersendamla6766 günaydın canım ben bu 3 günü çok güzel değerlendirdim ilk defa olması gerektiği gibi geçti bu ay fakat benim 2 gündür adet olucakmışım gibi sancım oluyo bacaklarım ağrıyo göğüslerimde inanılmaz bir büyüme var damarlarım felan çok belli oldu uç kısmındaki kahverengiliklerin etrafı koyulaştı bunlar yumurtlama döneminde normal olan şeyler mi? Normalde bu ağrılar adetime birkaç gün kala olurdu ilk defa yumurtlama dönemi geçirdiğim için daha önce hiç dikkat etmediğim şeyler gözüme çarptı bu sefer normal mi değil mi bilemedim ya da stresten olabiliyor mu böyle kafamda deli sorular
Canım birkaç gün önce yaptım birkaç tane test hepsinde pozitifi gördüm ama daha erken diye açıkçası umutlanmadım 2 gün önce gece acillik oldum kasık ağrısından meğersem yumurta çatlamış içeri doğru kanamam olmuş oda damarlara baskı yapmış doktorum bir ümit var 31ine kadar bekle dedi ama bilmiyorum tabi kısmetimizde varsa bu ay inşallah olurKuzum ben burayı bıraktım fazla girmiyorum da bir aklıma takıldı bir gireyim dedim yumurtlama gününden sonra olmaya başlamış hamilelik de olabilir adet de olabilir cumartesi günü yazmışsın üç gün olmuş galiba 12:13 gün yumurtlama gününü geçtiyse bir test yap istersen
Süper ya inşallah tutunur ya çünkü bu belirtiler adede yakın da verebilir o yüzden hiç belli olmuyor eğer 12 gün geçtiyse pozitif gördüysen kanda mutlaka çıkması gerek tabii geç döllenme olayı olmadığı sürece sabırsızlıkla bekliyor olacağım ben de inşallah güzel haberlerle gelirsinCanım birkaç gün önce yaptım birkaç tane test hepsinde pozitifi gördüm ama daha erken diye açıkçası umutlanmadım 2 gün önce gece acillik oldum kasık ağrısından meğersem yumurta çatlamış içeri doğru kanamam olmuş oda damarlara baskı yapmış doktorum bir ümit var 31ine kadar bekle dedi ama bilmiyorum tabi kısmetimizde varsa bu ay inşallah olur
İnşallah hepimiz için bir umut var ben 8 aydır hep umut ettim hiç bırakmadım üzüldüğüm zamanlar oldu ama hep umutluydum bu ay ilk defa yumurtlama gördüm ve doktora gidip bunu teyit etmekte içimi rahatlattı oyüzden bu ay olsada olmasada umudumu kaybetmiyicemSüper ya inşallah tutunur ya çünkü bu belirtiler adede yakın da verebilir o yüzden hiç belli olmuyor eğer 12 gün geçtiyse pozitif gördüysen kanda mutlaka çıkması gerek tabii geç döllenme olayı olmadığı sürece sabırsızlıkla bekliyor olacağım ben de inşallah güzel haberlerle gelirsin
Tabii ki de asla umudu kaybetmek yok aynı şekilde 7.08 aydır deniyorum nasip değilmiş diyorum bekliyorum şu an inşallah inşallah bakalım darısı bu ay o yüzden ben burayı kullanmak istemiyorum etki altında kalıyorum çok bu sefer umutlanıyorum psikolojikmen etkileniyorum normalde girmeyecektim ama Google’a girdiğim zaman burası açıldı öylelikle görmüş oldum ama ara ara bakacağım belki güzel bir haber gelir diyeİnşallah hepimiz için bir umut var ben 8 aydır hep umut ettim hiç bırakmadım üzüldüğüm zamanlar oldu ama hep umutluydum bu ay ilk defa yumurtlama gördüm ve doktora gidip bunu teyit etmekte içimi rahatlattı oyüzden bu ay olsada olmasada umudumu kaybetmiyicem