- 3 Aralık 2020
- 51
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Meltemmm0101
A
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar 1 gun ara verilmeli diyor. Ama bence her gun bir kez degerlendirilmeli ki ben oyle yapiyorumArkadaşlar düzenli adet olmuyorum. Bazen 28 bazen 30 hatta 35 gunu bile bulduğu oluyor. 7 aydır eşimle korunmuyoruz. Eşim geçen ay sperm testi verdi herhangi bir problem gozukmuyor. Bende geçen ay klomen kullandım gebelik yakalayamadim. Bu ay hem klomen verdi doktorum hemde prowomen. Adetim geçen ayin 29 unda baslamisti. Bugun 14. Gundeyim dun ovulasyon testi yaptim ilk defa ama T cizgisi silikti bugun yeni yaptim T koyu cikti. Şuan ne yapmam gerek dun aksam saatleri birlikteligimiz oldu. Bugun ara mi vermeliyiz yoksa bu 3 gunu hergun 1 kere olacak şekilde değerlendirmeliyimiyim lütfen bilgi sahibi arkadaslar yardimci olursalar cok memnun olurum testin fotosunuda ekliyorum dgerli yorumlarinizi bekliyorum
İlk defa yapiyorum ovulasyon testini bu pik 1 gun mu suruyor. Yarin ve ya diger gunde testi yapsam gene pik olabilir mi. Yani sperm kalitesi icin 1 gun beklmek daha doğru diyorlar sayı artsin diye iyice kafam karısti.Doktorlar 1 gun ara verilmeli diyor. Ama bence her gun bir kez degerlendirilmeli ki ben oyle yapiyorum
Tamam çok teşekkur ederimBugünü mutlaka değerlendirin, pik gibi görünüyor. Yarın da teste devam edin siliklesmeye başlarsa çatlama oluyor demek. 3 günü değerlendirmeniz iyi olur![]()
Evet bir kaç gün bu şekilde görülebiliyor bazen. Yarın da koyu görebilirsiniz yani. Mutlaka çatlamayı görene kadar yani siliklesene kadar test yapmaya devam edin.İlk defa yapiyorum ovulasyon testini bu pik 1 gun mu suruyor. Yarin ve ya diger gunde testi yapsam gene pik olabilir mi. Yani sperm kalitesi icin 1 gun beklmek daha doğru diyorlar sayı artsin diye iyice kafam karısti.
Evet buyuk ihtimal yarin cizgi siliklesir. Pik olunca yakin zamanda catlayacak anlamina geliyor. Sen bugunden itibaren degerlendirmeye basla yine de. 1 gun bos 1 gun dolu sana kalmis. Sperm sayisinin artmasi bence onemli degil. Kaliteli sperm olmasi onemliİlk defa yapiyorum ovulasyon testini bu pik 1 gun mu suruyor. Yarin ve ya diger gunde testi yapsam gene pik olabilir mi. Yani sperm kalitesi icin 1 gun beklmek daha doğru diyorlar sayı artsin diye iyice kafam karısti.
Tamam tavsiyleriniz icin cok tsekkur ederimEvet bir kaç gün bu şekilde görülebiliyor bazen. Yarın da koyu görebilirsiniz yani. Mutlaka çatlamayı görene kadar yani siliklesene kadar test yapmaya devam edin.
Sperm testini yaptirdik ancak daha once sitelerde gordugum gibi detayli bi test degil sayi guzel gozukuyor ama diger testlerde bas kuyruk gibi degerlendirmeler vardi bunda oyle bisey yok ve doktoru ile tekrardan gorusemedikEvet buyuk ihtimal yarin cizgi siliklesir. Pik olunca yakin zamanda catlayacak anlamina geliyor. Sen bugunden itibaren degerlendirmeye basla yine de. 1 gun bos 1 gun dolu sana kalmis. Sperm sayisinin artmasi bence onemli degil. Kaliteli sperm olmasi onemli
Sperm sayısı çok iyi kesinlikle bugünü değerlendir yarın yine test yap at burayaİlk defa yapiyorum ovulasyon testini bu pik 1 gun mu suruyor. Yarin ve ya diger gunde testi yapsam gene pik olabilir mi. Yani sperm kalitesi icin 1 gun beklmek daha doğru diyorlar sayı artsin diye iyice kafam karısti.
Yumurta tembelliğinde çatlama olduğu bu testte belli oluyor mu acabaBugünü mutlaka değerlendirin, pik gibi görünüyor. Yarın da teste devam edin siliklesmeye başlarsa çatlama oluyor demek. 3 günü değerlendirmeniz iyi olur![]()
Ben güvenmek istiyorum. Ilk defa deniyorum, sanırım 10 tane yapmışımdır testler iyi çalışıyor. Hekimlere danıştım deneyebilirsin dediler. Bende pcos var. Internetten 24lü laboquick test aldım, eczaneden de 5li artımed test.Yumurta tembelliğinde çatlama olduğu bu testte belli oluyor mu acaba
Öyle yaptik cnm. Yarin yine test yapip atacam burayaSperm sayısı çok iyi kesinlikle bugünü değerlendir yarın yine test yap at buraya
Cnm bi bakabilirmisin yeni teste?Sperm sayısı çok iyi kesinlikle bugünü değerlendir yarın yine test yap at buraya
Evet canım artık yumurta çatlamış bugünü de değerlendir çünkü çatlama nın olduğu gün de döllenme ihtimali yüksek yarım saat kalkma yerinden yüzüstü ilişki de deneyebilirsin bir bacağını karnına doğru çek eşine sade Türk kahvesi içir ilişkiden önce şansın açık olsun Rabbim kimseyi bu yolda çaresizlikle sınamasın inşallahSimdi durum bu çatlama olmuş mudur? Silik olan cizgi T çizgisi
Canim birebir dediklerini yaptim artik gerisi nasip kısmet :)Evet canım artık yumurta çatlamış bugünü de değerlendir çünkü çatlama nın olduğu gün de döllenme ihtimali yüksek yarım saat kalkma yerinden yüzüstü ilişki de deneyebilirsin bir bacağını karnına doğru çek eşine sade Türk kahvesi içir ilişkiden önce şansın açık olsun Rabbim kimseyi bu yolda çaresizlikle sınamasın inşallah
Inşallah sağlıklı bi bebişiniz olurCanim birebir dediklerini yaptim artik gerisi nasip kısmet :)