• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi çok acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar düzenli adet olmuyorum. Bazen 28 bazen 30 hatta 35 gunu bile bulduğu oluyor. 7 aydır eşimle korunmuyoruz. Eşim geçen ay sperm testi verdi herhangi bir problem gozukmuyor. Bende geçen ay klomen kullandım gebelik yakalayamadim. Bu ay hem klomen verdi doktorum hemde prowomen. Adetim geçen ayin 29 unda baslamisti. Bugun 14. Gundeyim dun ovulasyon testi yaptim ilk defa ama T cizgisi silikti bugun yeni yaptim T koyu cikti. Şuan ne yapmam gerek dun aksam saatleri birlikteligimiz oldu. Bugun ara mi vermeliyiz yoksa bu 3 gunu hergun 1 kere olacak şekilde değerlendirmeliyimiyim lütfen bilgi sahibi arkadaslar yardimci olursalar cok memnun olurum testin fotosunuda ekliyorum dgerli yorumlarinizi bekliyorum
Doktorlar 1 gun ara verilmeli diyor. Ama bence her gun bir kez degerlendirilmeli ki ben oyle yapiyorum

Bugünü mutlaka değerlendirin, pik gibi görünüyor. Yarın da teste devam edin siliklesmeye başlarsa çatlama oluyor demek. 3 günü değerlendirmeniz iyi olur 🙏

Doktorlar 1 gun ara verilmeli diyor. Ama bence her gun bir kez degerlendirilmeli ki ben oyle yapiyorum
İlk defa yapiyorum ovulasyon testini bu pik 1 gun mu suruyor. Yarin ve ya diger gunde testi yapsam gene pik olabilir mi. Yani sperm kalitesi icin 1 gun beklmek daha doğru diyorlar sayı artsin diye iyice kafam karısti.

İlk defa yapiyorum ovulasyon testini bu pik 1 gun mu suruyor. Yarin ve ya diger gunde testi yapsam gene pik olabilir mi. Yani sperm kalitesi icin 1 gun beklmek daha doğru diyorlar sayı artsin diye iyice kafam karısti.
Evet bir kaç gün bu şekilde görülebiliyor bazen. Yarın da koyu görebilirsiniz yani. Mutlaka çatlamayı görene kadar yani siliklesene kadar test yapmaya devam edin.

Ben de bu ay ilk kez kullanıyorum ovulasyon testini, öncesinde epey araştırma yaptım. Okumadigim yazı izlemediğim video kalmadı. Hekime ve tecrübeli arkadaşlara da danıştım. Inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏

Evet buyuk ihtimal yarin cizgi siliklesir. Pik olunca yakin zamanda catlayacak anlamina geliyor. Sen bugunden itibaren degerlendirmeye basla yine de. 1 gun bos 1 gun dolu sana kalmis. Sperm sayisinin artmasi bence onemli degil. Kaliteli sperm olmasi onemli

Evet buyuk ihtimal yarin cizgi siliklesir. Pik olunca yakin zamanda catlayacak anlamina geliyor. Sen bugunden itibaren degerlendirmeye basla yine de. 1 gun bos 1 gun dolu sana kalmis. Sperm sayisinin artmasi bence onemli degil. Kaliteli sperm olmasi onemli
Sperm testini yaptirdik ancak daha once sitelerde gordugum gibi detayli bi test degil sayi guzel gozukuyor ama diger testlerde bas kuyruk gibi degerlendirmeler vardi bunda oyle bisey yok ve doktoru ile tekrardan gorusemedik

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-03-17-17-28-077_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2020-12-03-17-17-28-077_com.whatsapp.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 177
Sperm sayısı çok iyi kesinlikle bugünü değerlendir yarın yine test yap at buraya

Yumurta tembelliğinde çatlama olduğu bu testte belli oluyor mu acaba
Ben güvenmek istiyorum. Ilk defa deniyorum, sanırım 10 tane yapmışımdır testler iyi çalışıyor. Hekimlere danıştım deneyebilirsin dediler. Bende pcos var. Internetten 24lü laboquick test aldım, eczaneden de 5li artımed test.
Çatlamadıysa siliklesmiyor koyu kalıyormuş test, gösteriyordur elbet çatlamayı. Aynı saatte yapmak en iyisi, garantisi.

Simdi durum bu çatlama olmuş mudur? Silik olan cizgi T çizgisi

Eklentiler

• IMG_20201213_134854.webp
    IMG_20201213_134854.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 159
Simdi durum bu çatlama olmuş mudur? Silik olan cizgi T çizgisi
Evet canım artık yumurta çatlamış bugünü de değerlendir çünkü çatlama nın olduğu gün de döllenme ihtimali yüksek yarım saat kalkma yerinden yüzüstü ilişki de deneyebilirsin bir bacağını karnına doğru çek eşine sade Türk kahvesi içir ilişkiden önce şansın açık olsun Rabbim kimseyi bu yolda çaresizlikle sınamasın inşallah

Evet canım artık yumurta çatlamış bugünü de değerlendir çünkü çatlama nın olduğu gün de döllenme ihtimali yüksek yarım saat kalkma yerinden yüzüstü ilişki de deneyebilirsin bir bacağını karnına doğru çek eşine sade Türk kahvesi içir ilişkiden önce şansın açık olsun Rabbim kimseyi bu yolda çaresizlikle sınamasın inşallah
Canim birebir dediklerini yaptim artik gerisi nasip kısmet :)

Ben pik olduğu gün silikleştiği gün ve bir sonraki günü değerlendirin ve ara vemeyin derim.

Back
X