Ovulasyon testi bilgi

kizlar sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim ayin 8. yaptigim boyle bugun yaptigimda daha silikti acaba yumurtlayop catlama kismina mi gecti anlamiyprumki bugun 37. gunum pkoyumda ben

Eklentiler

• 20220109_200258.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 44
kizlar sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim ayin 8. yaptigim boyle bugun yaptigimda daha silikti acaba yumurtlayop catlama kismina mi gecti anlamiyprumki bugun 37. gunum pkoyumda ben
Bende böyle durumlarda bir tane daha dene test. Bazen testlerde bozuk olabiliyor

Benim testlerime şuradan bakabilirsin; Hamilelik Testi ve LH testlerim

Hcg'yi 50 üstü görmeden heveslenme bence ( Aynı durum bende de oldu ve kimyasal gebelik çıktı canım. Daha sonrasında ovulasyonla takip etmeye başladığımda ovulasyon'da T koyu çıkmaya başladığında gidip kan testi verdim. Bu şekilde daha net bir şekilde belli oluyor Şuan hamileyim 3 aylık umarım sende öylesindir...

Kızlar yumurtlamam geçti çatlamadayım galiba kaç gün daha test yapmam gerekiyor
Ben regli zamanıma kadar bıraktım test yapmayı regli günümden 1 gün önce bir daha yapmaya başladım. Eğer T kalın çıkarsa hamilesin adet olmazsanda zaten kimyasal gebelikte değildir

Benimde 6 ocakta kan testim 0.100 su 14 ocakta 9.19 oldu canm çok ince çizgi çıktı 3 sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…