kizlar sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim ayin 8. yaptigim boyle bugun yaptigimda daha silikti acaba yumurtlayop catlama kismina mi gecti anlamiyprumki bugun 37. gunum pkoyumda ben
kizlar sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim ayin 8. yaptigim boyle bugun yaptigimda daha silikti acaba yumurtlayop catlama kismina mi gecti anlamiyprumki bugun 37. gunum pkoyumda ben
Hcg'yi 50 üstü görmeden heveslenme bence ( Aynı durum bende de oldu ve kimyasal gebelik çıktı canım. Daha sonrasında ovulasyonla takip etmeye başladığımda ovulasyon'da T koyu çıkmaya başladığında gidip kan testi verdim. Bu şekilde daha net bir şekilde belli oluyor Şuan hamileyim 3 aylık umarım sende öylesindir...
Ben regli zamanıma kadar bıraktım test yapmayı regli günümden 1 gün önce bir daha yapmaya başladım. Eğer T kalın çıkarsa hamilesin adet olmazsanda zaten kimyasal gebelikte değildir
Canım ben doktora gittiğimde yumurtlamışsın demişti . Çatlaması sanırım 3-4 gün sonra oldu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ben. Adetim 9unda yani bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden birsey yok. Ben 3 Ocak da kan verdim 0.100 çıktı sonra yine 5 ocakta kan verdim 0.100 çıktı.
Ama içimde hep hamile hissi vardı gebelik testi yaptım daha önce ve 5 ocakta hep silik çıktı. 6 sında yaptım yine t kısmı silikti ama biraz daha belirginleşmişti. 7 si de o şekilde . Birde 8 ocakta yaptım 1 tane erken gebelik 3 tane normal direk koyulaşmıştı bende anlamadım