• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi bilgi

pr3nses21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2021
1.139
841
53
Merhaba kızlar 24 ünde doktora gittiğimde yumurtladığımı söylemişti. Tabikide bunu değerlendirdik yaklaşık 1.5 haftadır değerlendirme yapıyoruz. Adetime 7 gün var şuan ovulasyon testi yaptım üstteki sabah, alttaki de 2 saat sonra . Daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilgi sahibi olan hanımlar beni bilgilendirebilir mi ? Bir de araştırma yaparken eğer gebeysen adete yakın bu şekilde çıktığını belirtmişler kafam allak bullak oldu.

Gebelik testin yaptım negatif çıktı. Erken sanırım daha ama merakımdan ve heyecandan yerimde duramıyorum. Bende koca karı yöntemlerine başvurdum 😂 (dalga geçmeyin 😂 ) hiç çamaşır suyu ile test deneyen varmı cevaplarınızı bekliyorum 😂😂 çamaşır suyu ile denediğimde deli gibi köpürdü.

Eklentiler

• 24C9B356-7C23-4266-B11F-2EE4BFBF3FD2.webp
    24C9B356-7C23-4266-B11F-2EE4BFBF3FD2.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 194
Kimse yok mu yardımcı olucak ?

Merhaba kızlar 24 ünde doktora gittiğimde yumurtladığımı söylemişti. Tabikide bunu değerlendirdik yaklaşık 1.5 haftadır değerlendirme yapıyoruz. Adetime 7 gün var şuan ovulasyon testi yaptım üstteki sabah, alttaki de 2 saat sonra . Daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilgi sahibi olan hanımlar beni bilgilendirebilir mi ? Bir de araştırma yaparken eğer gebeysen adete yakın bu şekilde çıktığını belirtmişler kafam allak bullak oldu.

Gebelik testin yaptım negatif çıktı. Erken sanırım daha ama merakımdan ve heyecandan yerimde duramıyorum. Bende koca karı yöntemlerine başvurdum 😂 (dalga geçmeyin 😂 ) hiç çamaşır suyu ile test deneyen varmı cevaplarınızı bekliyorum 😂😂 çamaşır suyu ile denediğimde deli gibi köpürdü.
Canım adetinin geçmesini bekle. Bende adetimden önce her yaptığımda böyle hayalet çizgi çıktı hep boşuma umutlanıp uğraşıp durdum. Bazen vucuttaki hormon değişikliği ya da test bozuk olunca böyle oluyor gebelik testleri. Bende şimdi ovulasyon takibi yapıyorum yaklaşık bir haftadır bugun reglemin 15.günü iki çizgi kopkoyu oldu. Değerlendirdik bugünü. Yarını da değerlendireceğiz 🤗

Canım adetinin geçmesini bekle. Bende adetimden önce her yaptığımda böyle hayalet çizgi çıktı hep boşuma umutlanıp uğraşıp durdum. Bazen vucuttaki hormon değişikliği ya da test bozuk olunca böyle oluyor gebelik testleri. Bende şimdi ovulasyon takibi yapıyorum yaklaşık bir haftadır bugun reglemin 15.günü iki çizgi kopkoyu oldu. Değerlendirdik bugünü. Yarını da değerlendireceğiz 🤗
Şimdi yaptım sanırım geç döllenme oldu :)

Eklentiler

• 071B1FF5-3220-470B-BEB3-011DFF2AFE07.webp
    071B1FF5-3220-470B-BEB3-011DFF2AFE07.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 141
  • 2292B659-A527-4F0D-A272-A4E959B8BDC8.webp
    2292B659-A527-4F0D-A272-A4E959B8BDC8.webp
    53 KB · Görüntüleme: 122
  • 05F968F3-28E2-49B8-8A7C-C181C2912EFF.webp
    05F968F3-28E2-49B8-8A7C-C181C2912EFF.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    image.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 131
Dikkatli bakıldığında gözüküyor telden yüklediğim zaman piksel düşüyor 😒♥️😘
Sanki hayalet çizgi var gibi evet. İnşallah bebedir kuzum. Ben regleden önce denediğim testlerin çoğunda böyle hayalet çizgi çıktı ama regle oldum yanılttı beni hep.🤷‍♀️

Sanki hayalet çizgi var gibi evet. İnşallah bebedir kuzum. Ben regleden önce denediğim testlerin çoğunda böyle hayalet çizgi çıktı ama regle oldum yanılttı beni hep.🤷‍♀️
Allah’ın izni ile inşallah bebeğim benimledir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim 2. Olucak rabbim nasip ederse 6.5 yaşından sonra tekrardan bir bebeğim olucak♥️🤗

Kızlar yumurtlamam geçti çatlamadayım galiba kaç gün daha test yapmam gerekiyor

Eklentiler

• 8B799D71-DBBE-4BA8-8A40-331EADA5F90F.webp
    8B799D71-DBBE-4BA8-8A40-331EADA5F90F.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 128

Benimde adetime. 6gun kaldı iki üç gündür silikti test bugün koyulaşmis 🤐

Eklentiler

• IMG_20220108_155914.webp
    IMG_20220108_155914.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 128

Ay gordum bende çizgiyi canım hamilesin dimi

Bugün tam tamına 4 tane yaptım birtanesi erken gebelik. Biri yanlış çıksa diğeri de çıkardı diye düşünüyorum. Düne nazaran daha da belirgin ve koyuydular. Direk çıktılar
Salı günü randevum var dr da.

Eklentiler

• 98A6AD99-35F3-47C4-894C-E0A9107ECAB1.webp
    98A6AD99-35F3-47C4-894C-E0A9107ECAB1.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 107D232C-7272-4870-9DBA-9301AE702C85.webp
    107D232C-7272-4870-9DBA-9301AE702C85.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 122
Bugün tam tamına 4 tane yaptım birtanesi erken gebelik. Biri yanlış çıksa diğeri de çıkardı diye düşünüyorum. Düne nazaran daha da belirgin ve koyuydular. Direk çıktılar
Var bence canım inşallah sağlıkla kavuşursunuz 🥰🥰🐣
Bat ne zaman

Canım ilk ovulasyon da koyu çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı?? Adete kaç gün vardi

Çamaşır suyu mevzu nedir acaba bayılırım öyle kocakarı şeylerine :D

Canım ilk ovulasyon da koyu çıktığında yumurtlamadan kaç gün sonraydı?? Adete kaç gün vardi
Canım ben doktora gittiğimde yumurtlamışsın demişti . Çatlaması sanırım 3-4 gün sonra oldu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ben. Adetim 9unda yani bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden birsey yok. Ben 3 Ocak da kan verdim 0.100 çıktı sonra yine 5 ocakta kan verdim 0.100 çıktı.
Ama içimde hep hamile hissi vardı gebelik testi yaptım daha önce ve 5 ocakta hep silik çıktı. 6 sında yaptım yine t kısmı silikti ama biraz daha belirginleşmişti. 7 si de o şekilde . Birde 8 ocakta yaptım 1 tane erken gebelik 3 tane normal direk koyulaşmıştı bende anlamadım

Çamaşır suyu mevzu nedir acaba bayılırım öyle kocakarı şeylerine :KK70:
Canım valla bende nette gördüm😂 tek çamaşır suyu ile değil hatta şeker ve tuz alda yapan var 😂 sabah ilk idrarını bir kaba al daha sonra 3 yemek kaşığı çamaşır suyu dök köpürürse hamilesin demekmiş 😂

Canım ben doktora gittiğimde yumurtlamışsın demişti . Çatlaması sanırım 3-4 gün sonra oldu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ben. Adetim 9unda yani bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden birsey yok. Ben 3 Ocak da kan verdim 0.100 çıktı sonra yine 5 ocakta kan verdim 0.100 çıktı.
Ama içimde hep hamile hissi vardı gebelik testi yaptım daha önce ve 5 ocakta hep silik çıktı. 6 sında yaptım yine t kısmı silikti ama biraz daha belirginleşmişti. 7 si de o şekilde . Birde 8 ocakta yaptım 1 tane erken gebelik 3 tane normal direk koyulaşmıştı bende anlamadım
Hayırlı olsun canım ya🌺♥️🤲

Back