Ovulasyon testi bilenler yardim edin nolur...

Pko var bende genelde 28 ila 30 gün arasi olur ama kurtajdan sonra duzenim degisti 33 gune kadar değişkenlik gösteriyor bende ovulasyon testi aldim
Ben de tanisal kürtaj oldum 2 ay hastananmamistim. Çok sinir bozucuydu o dönem . Neyse 14-15. Günlerde test yap. Benim ortalama 32 de oluyor 17-18. Günlerde ben çift çizgiyi görüyorum.

Hastalığın başladığı günden itibaren 15gün say bittipi günlerde yumurtanın beyazı gibi up uzun akıntı gelicek kasık ağrısı olacak o akşam ve o günlerde yap... eşinle birlikte olduktan sonrada hemen kalkma bi saat yat bi sağına bi soluna yarıp dinlen. Ben onlaı ve telefonumda bi programdan takip edip hamile kaldım daha çok yeni tabi
Günaydın canım ben kizima adetin peşine hamile kalmıştım benim ne zaman yumurtladigim belli olmuyor bende ovulasyon aldim sat 5 nisan normalde akinti gecen ay olmustu soldan yumurtlama olmuş benim sol tikali o yuzden tekrar dis gebelik yaşarım diye iliski olmadı

Ben de tanisal kürtaj oldum 2 ay hastananmamistim. Çok sinir bozucuydu o dönem . Neyse 14-15. Günlerde test yap. Benim ortalama 32 de oluyor 17-18. Günlerde ben çift çizgiyi görüyorum.
Cok geçmiş olsun canım 11.gün hicbirsey yok ovulasyon testinde hafif silik cizgi çıktı şimdiye kadar yaptığım gibi degil daha koyuydu ama olmasi gereken koyulukta degil

IMG-20170414-WA0032.jpeg

Dün oglen yaptığım test bugun isteyim yapamadım aksam 8 den sonra yaparım muhtemelen daha koyuyu görürüm ama bende bu ay hic seffaf uzayan akıntı gelmedi kafamı en cok o kurcalıyor

Bilmiyorumki kardeş bende her ay geliyo iki ay denedim olmadı dün akşam test yaptım ıkı çizgi çıktı acile gittim 77,37 çıktı hcg pozitif dedi doktor banada bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

Bilmiyorumki kardeş bende her ay geliyo iki ay denedim olmadı dün akşam test yaptım ıkı çizgi çıktı acile gittim 77,37 çıktı hcg pozitif dedi doktor banada bilmiyorum hakkımızda hayırlısı
Allahim sonunu getirsin insallah hayırlısı neyse o olsun dedigin gibi

Dün oglen yaptığım test bugun isteyim yapamadım aksam 8 den sonra yaparım muhtemelen daha koyuyu görürüm ama bende bu ay hic seffaf uzayan akıntı gelmedi kafamı en cok o kurcalıyor
İşte ilk mesajda kastım o. kesinlikle yumurta çatlamasında olan bir akıntı değilmiş o akıntı sadece denk geliyormuş. sabah evden çıkmadan yap testi tereddüt yaşarsan akşam tekrar yap. ve pozitif düşün lütfen stres yapma her şeyin bi zamanı var ve herşeyin hayırlısı :)

İşte ilk mesajda kastım o. kesinlikle yumurta çatlamasında olan bir akıntı değilmiş o akıntı sadece denk geliyormuş. sabah evden çıkmadan yap testi tereddüt yaşarsan akşam tekrar yap. ve pozitif düşün lütfen stres yapma her şeyin bi zamanı var ve herşeyin hayırlısı :)
Aynen öyle canim sabah yapmak istiyorum ama ilk idrar olmaz diyolar o yüzden yapamıyorum aksamada gec oluyor

Haklisin tabi herseyin vakti zamani var iste hemen olsun diyoruz biz bayanlar beklemeye sabrimiz yok

Ben 7 yıldır bekliyorum ilk başta herşey yolunda bi problem yoktu. Daha sonra ki işlemler de tüpüm kapanmış biri kismi acik sanırım hala bekliyorum. 2018 de tekrar tup düşünüyorum artık . Ben ümidim i kaybetmediysem hiç kimse kaybetmemeli bence

Ben 7 yıldır bekliyorum ilk başta herşey yolunda bi problem yoktu. Daha sonra ki işlemler de tüpüm kapanmış biri kismi acik sanırım hala bekliyorum. 2018 de tekrar tup düşünüyorum artık . Ben ümidim i kaybetmediysem hiç kimse kaybetmemeli bence
Allah once sana sonra bana nasip etsin canim tez zamanda kucagini doldursun Allah yardimcin olsun

X