Yumurtlama sadece bir gün olur döllenebilmesi için sadece 24 saat süresi vardır. Döllenme olmazsa adet oluruz. Testlere bakılınca 7sinde Ovulasyon olmuş gibi. Test sadece bir gün pozitif çıkar sonra silikleşir ve kaybolırKizlar hicbirsey anlamadim ben bu işten 7 de sanki biraz daha koyuluk vardi gittikce koyuluk olacagi yerde gittikce silindi bugun 22.00 de yaptigim testte de 9 yazıyor silik çizgi var sadece yumurtladim bitti mi yoksa daha yumurtlamadim mi nedem gittikce siliklesti hicbirsey anlamadim ben bu isten
Teşekkür ederim canim cevabin için birde dikkat ettigim husus şeffaf akıntı mutlaka olurdu onu görünce çıkarım yapardim hicc olmadi bugün adetin 10.günüYumurtlama sadece bir gün olur döllenebilmesi için sadece 24 saat süresi vardır. Döllenme olmazsa adet oluruz. Testlere bakılınca 7sinde Ovulasyon olmuş gibi. Test sadece bir gün pozitif çıkar sonra silikleşir ve kaybolır
Belki gün içinde veya gece olmuştur farketmemişsindir.Teşekkür ederim canim cevabin için birde dikkat ettigim husus şeffaf akıntı mutlaka olurdu onu görünce çıkarım yapardim hicc olmadi bugün adetin 10.günü
Evet sıvı tüketimi etkiliyor gergin aynı saatte yapman lazımdı öyle yaptın nıTesti aksam 10.da yapmıştım acaba ictigin sudan vs.farklilik gosterir mi en fazla 1 su bardagi su iyice siliklesti buradan okuduğum kadarıyla gittikce koyuluk bekliyordum 8 den daha koyuluk bitti gitti o zaman yumurtlama da bitti mi yani
Hayır 4 testte ayni saatte degil malesef çalışıyorum saatlerimde oynama oluyor bende düzenli yapamadimEvet sıvı tüketimi etkiliyor gergin aynı saatte yapman lazımdı öyle yaptın nı
İş çıkışı eve gelince yapHayır 4 testte ayni saatte degil malesef çalışıyorum saatlerimde oynama oluyor bende düzenli yapamadim
Kaliteli Spermi geç Ada'mın hali olur mu :) bırak dinlensin iyileşsin sonra olurBu arada farkli konuda açtim simdi eşim hasta bogaz enfeksiyonu geçiriyor bugun dahada kötü oldu korkuyorum kalitesiz sperm vs.olur mu diye
O zamana bakarsan işimiz zor yumurtlama bitmiş olurKaliteli Spermi geç Ada'mın hali olur mu :) bırak dinlensin iyileşsin sonra olur
Maalesef bu sefer nasip yokmuş gibiO zamana bakarsan işimiz zor yumurtlama bitmiş olur
Bende grip oldum ya sansa bak ya kocise kızdım bugün gribim burnum durmuyorMaalesef bu sefer nasip yokmuş gibi
Cok teşekkür ederim canim cok sagol gerçekten cok aydınlatıcı olmuşMerhaba
Ovulasyon testi yavaş yavaş koyulasmaz. Bir günde çok koyu olur. Evet sıvı tüketimi etkiler ama yine de koyulugu farkedecek kadar etkilemez. Ki bir çok yerde sabah yapmayın yazıyordu. Ben onu da denedim catlamadigin da sabah yine silik çizgi. Ama catladigin da cok koyu oluyor. Şüpheli gelirse akşam eve gelince tekrarliyorum. Sonuç kesin oluyor. Çalıştığım için bende, sabah yapıyorum. İdrara LH 3-4 saatte geçtiği düşünülürse bu durumda o gece 24 saati doldurmuş oluyorum. Ama her ihtimale karşı 2 gece beraber oluyoruz minimum. Yani çatladi gün de anlarsın onlar açık çatlama miş bıkmadan devam et. Bu arada o akıntı her zaman olmuyor bende. ovulasyon testi koyu oluyor belim ağrıyor ama akıntı yok. Bi kadın doğum cu östrojen hormonu arttığı için oluyor. Yumurtanın çatlama si ile sadece denk gelebilir demişti. Biraz uzun oldu ama umarım aydınlatıcı olmuşumdur
Regl günlerin arasın da ki süre neÖğlen yaptigimda sanki daha belirgindi bir türlü tutturamadik birde guya test aldim acaba bu ay yumurtlamadim mi
Benim de geçen ay öyle olmuştu :)Bende grip oldum ya sansa bak ya kocise kızdım bugün gribim burnum durmuyor
Pko var bende genelde 28 ila 30 gün arasi olur ama kurtajdan sonra duzenim degisti 33 gune kadar değişkenlik gösteriyor bende ovulasyon testi aldimRegl günlerin arasın da ki süre ne
Bugun biraz daha koyu çıktı ama ben daha kotuyum bugun olmasi sartmiBenim de geçen ay öyle olmuştu :)