Ovulasyon testi bilenler yardim edin nolur...

Yumurtlama sadece bir gün olur döllenebilmesi için sadece 24 saat süresi vardır. Döllenme olmazsa adet oluruz. Testlere bakılınca 7sinde Ovulasyon olmuş gibi. Test sadece bir gün pozitif çıkar sonra silikleşir ve kaybolır

Teşekkür ederim canim cevabin için birde dikkat ettigim husus şeffaf akıntı mutlaka olurdu onu görünce çıkarım yapardim hicc olmadi bugün adetin 10.günü

Testi aksam 10.da yapmıştım acaba ictigin sudan vs.farklilik gosterir mi en fazla 1 su bardagi su iyice siliklesti buradan okuduğum kadarıyla gittikce koyuluk bekliyordum 8 den daha koyuluk bitti gitti o zaman yumurtlama da bitti mi yani

Evet sıvı tüketimi etkiliyor gergin aynı saatte yapman lazımdı öyle yaptın nı

Bu arada farkli konuda açtim simdi eşim hasta bogaz enfeksiyonu geçiriyor bugun dahada kötü oldu korkuyorum kalitesiz sperm vs.olur mu diye

Merhaba
Ovulasyon testi yavaş yavaş koyulasmaz. Bir günde çok koyu olur. Evet sıvı tüketimi etkiler ama yine de koyulugu farkedecek kadar etkilemez. Ki bir çok yerde sabah yapmayın yazıyordu. Ben onu da denedim catlamadigin da sabah yine silik çizgi. Ama catladigin da cok koyu oluyor. Şüpheli gelirse akşam eve gelince tekrarliyorum. Sonuç kesin oluyor. Çalıştığım için bende, sabah yapıyorum. İdrara LH 3-4 saatte geçtiği düşünülürse bu durumda o gece 24 saati doldurmuş oluyorum. Ama her ihtimale karşı 2 gece beraber oluyoruz minimum. Yani çatladi gün de anlarsın onlar açık çatlama miş bıkmadan devam et. Bu arada o akıntı her zaman olmuyor bende. ovulasyon testi koyu oluyor belim ağrıyor ama akıntı yok. Bi kadın doğum cu östrojen hormonu arttığı için oluyor. Yumurtanın çatlama si ile sadece denk gelebilir demişti. Biraz uzun oldu ama umarım aydınlatıcı olmuşumdur

Cok teşekkür ederim canim cok sagol gerçekten cok aydınlatıcı olmuş

Öğlen yaptigimda sanki daha belirgindi bir türlü tutturamadik birde guya test aldim acaba bu ay yumurtlamadim mi

Hastalığın başladığı günden itibaren 15gün say bittipi günlerde yumurtanın beyazı gibi up uzun akıntı gelicek kasık ağrısı olacak o akşam ve o günlerde yap... eşinle birlikte olduktan sonrada hemen kalkma bi saat yat bi sağına bi soluna yarıp dinlen. Ben onlaı ve telefonumda bi programdan takip edip hamile kaldım daha çok yeni tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…