Ovulasyon testi bilenler yardim edin nolur...

melegim44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.124
1.158
38
Kizlar merhaba sat 5 nisan dun ovulasyon testi yaptim cok cok az silik çizgi çıktı bugün de yaptim biraz daha belirgin çıktı sorum su sizlerden duydugum kadarıyla ikiside C ve T ayni koyulukta oldugu zaman iliski olmasıydı kafamı en cok kurcalayan sorular: 1.bu kadar erken yumurtlama olur mu? 2.oluyorsada bu zamanları degerlendirmelimiyim yoksa yumurta gereken olgunluga ulaşınca mi degerlendireyim sanırım 1 2 güne dahada belirgin hal alır:dua:

20170410_174556.jpg

Teşekkür ederim canimn :KK9:Hani yumurtlamaya yakin gunlerde iliski olsun deniliyor ya onun icindemi erken oluyor:KK49:

Aynen canm.daha erken. 10.gunden itibaren daha dikkatli ol beraberlik sıklaşsın. Koyulasma bitip de tekrar siligi gördüğün zaman çatlama oldu demektir. Ogunleri hep degerlendirin zaten toplam 3~4gün icinde olup bitiyor hepsi.

Genelde ben adetin peşine yumurtluyorum diye biliyorum ilk defa ovulasyon aldim peki tam tersi olamaz degil mi yani yumurtlamista siliniyor demek istedim

Kizlar merhaba sat 5 nisan dun ovulasyon testi yaptim cok cok az silik çizgi çıktı bugün de yaptim biraz daha belirgin çıktı sorum su sizlerden duydugum kadarıyla ikiside C ve T ayni koyulukta oldugu zaman iliski olmasıydı kafamı en cok kurcalayan sorular: 1.bu kadar erken yumurtlama olur mu? 2.oluyorsada bu zamanları degerlendirmelimiyim yoksa yumurta gereken olgunluga ulaşınca mi degerlendireyim sanırım 1 2 güne dahada belirgin hal alır:dua:
Yumurtlama testinin çift çizgi olmasını bekleme en büyük belirti akıntının yoğunlaşmasından şimdi başla çalışmalara testin pozitif olduğu günü de kaçırma

bu test negatif cnm hergün testini yapmaya devam et 2 yada 3 günde bir ilişki mutlaka olsun mesela benm reglim bitti 4-5 gün snra yumurtlamışım testimde kopkoyuydu erken yumurtlamışım yani :) hatta gebe kaldığımda reglim 3 gün geçti gebelik testi yoktu elimde yine ovulasyon testi yaptım kopkoyuu gösterdi ovulasyon testi gebeliğide gösteriyor yani :)

Bilemiyorum tatlım dis gebelik oykum oldugu icin korkmuyo da değilim ama cokta istiyorum bebis hayırlısı artik nornalde benim doktora gidip sag yumurtaligimin calistigi zaman iliski olmasi lazım ama onu geçiriyorum hep geçen ay soldan yumurtlamistim iliski olmadı gecen ay bu ay artik Allaha emanet diyecegim sogan suyuna başladım

Canim test pozitif degil suan. Silik cikmasi gebelik testinde pozitif sayiliyo ovulasyonda t cizgiyi kopkoyu olmali. Ayrica koyu oldugu gunden 24 36 saat sonra yumurtan catliyo. Sen koyu gorunce 3 gun ardarda degerlendir ayrica akintin uzayan kivamda olcak belki kasik agrinda olur benim oyle oldu yumurtlamada. Sana ovulasyon testimi atayim pozitifi gor ona gore degerlendir testlerini. Bak bu pozitif oluyor.

Eklentiler

• 20170218_225500-1-1.jpg
    20170218_225500-1-1.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 231
Aşırı bel ağrım var sogan suyu kullaniyorum 2 sabahtir sadece sabahlari kullaniyorum bel ağrım çok birde yumurtaliklarim hareketli kasik agrim var ama sogan suyunu kullananlarda genelde akinti oluyor temizleniyor diyorlar ama bende hicbisey yok be akinti ne bisey fayda etmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım

Pko var adetlerim dis gebe likten sonra düzeni degisti 28 30 33 35 gune kadar degisklik gösteriyor ve be zaman yumurtlama gerceklistigini sadece akintidan anlıyorum hatta bazen onuda anlamıyorum ovulasyon testi aldim sirf bilebilmek için onuda kullanilisini sizlerin yazilarini okuyup bildiğim kadarıyla yapıyorum ama yinede bilmediğimden tereddutlerim var cok tesekkur ederim canim su andan itibaren iliski olsa tutma şansı varmidir yoksa 2 3 gune catlamaya yakin mi yapsak

Kizlar hicbirsey anlamadim ben bu işten 7 de sanki biraz daha koyuluk vardi gittikce koyuluk olacagi yerde gittikce silindi bugun 22.00 de yaptigim testte de 9 yazıyor silik çizgi var sadece yumurtladim bitti mi yoksa daha yumurtlamadim mi nedem gittikce siliklesti hicbirsey anlamadim ben bu isten

X