yani yumurtlama oldu ama henüz çatlamadı mı diyorsun. Şansıma da bu iki gün eşim şehir dışında yarın gece gelecekbendede olmustu meger geç çatlamış
Tamam canım çok sağolasın. İnşallah eşim gelene kadar çatlamaz bari :)evet canım yumurtam oldu habire koyu cizgi çıktı sonradan hamile oldugumu ögrendim doktora sordum gec döllenme var yumurtan gec catlamış dedi
C control, T test anlamına geliyor, t çizgisini koyuluğu bizi ilgilendiriyor yani.kızlar bu ovulasyon testındeki c ve t harfleri ne anlama geliyo?
Canım sen gebelik testini mi yoksa ovulayon testini mi soruyorsun?ozaman bebiş yok yani
ikisi farklı tabi ki canım eğer yaptığın testin yanında hcg yazıyorsa bu gebelik testi ve çizgi silikse bile hamilesin demektirikisi farklımı ki? ben hamilelik testi için aldım bebk varmı yokmu diye
t nin altında silik te olsa hiç çizgi yok mu? eğer yoksa bu teste göre hamile değilsin.hcg yazıyo canım ve c nın altında kırmızı çizgi var bu demek şimdi?
Adetine kaç gün kala yaptın testiyok canım hiç çizgi yok malesef bat tarihim 12 ekim beklicez ozaman çalışmalara devam
yok canım hiç çizgi yok malesef bat tarihim 12 ekim beklicez ozaman çalışmalara devam
Faz süresi dediğim genel bir ifade. Herkesinki Farklı.Selam kizlar.yeni uyeyim.bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim..ama kafami karistiran bir konu var..gecmisde bu testi kullananların yorumlarina bakinca beklemedikleri gunlerde yumurtlama olduklarini söyleyenler var...faz suresi 14 gunle sabit degilmi...yani 30 gunde 1 olan kisinin yumurtlamasi 16 gunde oasi gerekirken neden farkli günlerde çıkıyor ..(( anlatabilmmi???
Canım hayırlı olsun denilecek bir durum yok ama inşallah Allah söyletmiştir. :)Faz süresi dediğim genel bir ifade. Herkesinki Farklı.
Üstelik Herkesinki her ay bile farklı olabiliyor.
Bu strese, aldığın gıdaya, sigara kullanımına, yaşına göre değişiyor.
Ama normalde döngüsü 28 gün olan bir kadının yumurtlaması 14.gün çatlaması 2-3 gün +- 1 gün.
Bu sebepten ov testi kullanılıyor. İşi şansa bırakmamak lazım.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
2ba- hayırlı olsun tatlım.
Dediğinin doğru olabilmesi için her kadının her ay aynı sürede adet olması gerekirdi ama olmuyoruz belirli etkenler neticesinde, nasıl ki adet günümüz değişebiliyorsa yumurtlama günü de değişebilir tabi ki canım. Umarım tez zamanda hamile kalırsın.Selam kizlar.yeni uyeyim.bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim..ama kafami karistiran bir konu var..gecmisde bu testi kullananların yorumlarina bakinca beklemedikleri gunlerde yumurtlama olduklarini söyleyenler var...faz suresi 14 gunle sabit degilmi...yani 30 gunde 1 olan kisinin yumurtlamasi 16 gunde oasi gerekirken neden farkli günlerde çıkıyor ..(( anlatabilmmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?