• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa ovulasyon testi ve çift çizgi. . yardım lütfen

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.353
398
Arkadaslar selam Yardımınız ihtiyacım var ...son adet tarihim 16.10 Adet dongum 26 gün
normalde 28 ekim ovulasyon um gorunuyor
ama bugun test yaptım T çizgisi c den koyu ve sağ Over de batma Var. ..Sizce bugunmu yumurtladim.. akıntı vs var ayrıca ...
Bide dun ilişki oldu..Aslında çocuk dusunmuyoruz birkaç ay daha ama teste göre durum ne olur sizce

Yani bu çift çizgi yumurtladigimiz gün de cikabilirmi neticede çift olunca 1 gün sonra ortalama yumurtlama oluyor ..
ama hesabıma göre ve int. Sitelerinden baktığımda göre benimki 28 ekim di ..

Yardım lutfennnnnnnnnmm

Eklentiler

• 20141030_194604.webp
    20141030_194604.webp
    156,3 KB · Görüntüleme: 2.508
Kimse yardimci olmayacak mı :KK43:
ben yardımcı olayım yumurtlama 24-36 saat sonrası olacak demek.eger hamilelik istiyorsanız 24 saat sonra ilişkiye girmeniz gerekir.yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyor.yumurtlama her ay aynı olacak diye bir şart yok

ben yardımcı olayım yumurtlama 24-36 saat sonrası olacak demek.eger hamilelik istiyorsanız 24 saat sonra ilişkiye girmeniz gerekir.yumurta sadece 24 saat canlı kalabiliyor.yumurtlama her ay aynı olacak diye bir şart yok

Yani şunu merak ediyorum yumurtlama olduğu sırada bu test bu şekilde çift çizgi çıkarmı ? Yani ben söyle anlamıştım yumurtlama ya 24-36 saat kala bu test çift çizgi çıkıyor .. bugun zaten 15. Günüm ve işaretler e göre yumurtlama oluyor ..
ama test yine çift çizgi ve T harfi C den koyu. .
Ben saniyorum ki bugün yumurtlama oldu hem sağ taraf çok batıyor (gecen ay sol taraf batmisti )hem akıntı var .. oturup kalkarken daha çok batma Var..

Yani şunu merak ediyorum yumurtlama olduğu sırada bu test bu şekilde çift çizgi çıkarmı ?
Ben saniyorum ki bugün yumurtlama oldu hem sağ taraf çok batıyor (gecen ay sol taraf batmisti )hem akıntı var .. oturup kalkarken daha çok batma Var
yumurtlamanın 24-36 saat içinde olacağını gösterir çift çizgi.yanma ve batmalar belirtileri

yumurtlamanın 24-36 saat içinde olacağını gösterir çift çizgi.yanma ve batmalar belirtileri
Yani sen diyorsun ki arkadaşım yumurtlama günün bugün değil azami 24 saat sonra ...
test yumurtlama günü çift çıkmaz diyorsun yani öylemi

Eklediğim foto görünüyor değilmi ??

Normalde şu şekilde oluyor test çift çizgi çıkınca önemli günlere yani yumurtlama günlerine giriyorsun ne zamanki T çizgisi silikleşir bu da yumurtladığın anlamına gelir yalnız akıntın ve batmaların varsa bence yumurtan çatladı yerinde olsam bu iki üç günü çok iyi değerlendirirdim olay bu yani

Normalde şu şekilde oluyor test çift çizgi çıkınca önemli günlere yani yumurtlama günlerine giriyorsun ne zamanki T çizgisi silikleşir bu da yumurtladığın anlamına gelir yalnız akıntın ve batmaların varsa bence yumurtan çatladı yerinde olsam bu iki üç günü çok iyi değerlendirirdim olay bu yani
teşekkür ederim arkadaşım o zaman ben bu akşam birdaha yapayım testi bakalım T de silikleşme olacakmı ..
en azından süreci daha iyi kavramış olurum..
teşekkürler.

Back
X