Ovulasyon testi !!! bi bakar mısınız arkadaşlar

Moonnlightt

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
324
237
103
Arkadaşlar 11. Gün yapmaya başladım dün 12. Gün koyu çıktı ama C yi geçmedi bugünde silikleşmeye başlamış yani yumurtlama dün mü olmuş en koyu o çünkü.
Bunun yanında bugün ıslaklık hissedip lavobaya gittim sulu beyaz akıntı gelmiş ama şeffaf uzayan değil illa şeffaf mı olması gerek lütfen tecrübeli olanlar bilgilendirebilir mi beni dün 12. Gün yumurtlama olduysa silikleşmeye başlamış çatlamış mıdır ilşkinin bugün olması uygun mudur

Eklentiler

• IMG_20190519_233658.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 63
Canım merhaba, bence henüz yumurtlama olmamış. Biraz daha beklemelisin. Benim de öyle oldu 17.gün pik oldu 18. Gün çatladı yumurtam. Akıntının birsürü sebebi olabilir. Sen testlerini yapmaya devam et her gün. İstersen pik olana kadar da gün aşırı ilişkiyle değerlendirebilirsin

Her ihtimale karşı bugünü değerlendir ve yarında test yap kuzum. Sıvı alımına mutlaka dikkat et. Testten 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin

Adet döngüm düzenlidir belki bazen bir iki gün oynar ve testim bir tane kaldı 5 li olanlardan almıştım maalesef. Bana belirtiler yumurtlama gibi geldi ama kafam karıştı bu renk olan da varmış

Her ihtimale karşı bugünü değerlendir ve yarında test yap kuzum. Sıvı alımına mutlaka dikkat et. Testten 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin
Gönlümden sağlıklı sıhatli bir erkek bebek geçtiğş için yumurtlama öncesi yapmak istemiyorum o yüzden bu kadar inceliyorum yumurtlama olmuş çatlamışsa bugün çok uygun ama çatlamamışsa erken olmuş olacak

Adet döngüm düzenlidir belki bazen bir iki gün oynar ve testim bir tane kaldı 5 li olanlardan almıştım maalesef. Bana belirtiler yumurtlama gibi geldi ama kafam karıştı bu renk olan da varmış
Anladım canım, benim kullandığım testler böyle değildi. Belki yanılmış olabilirim. Umarım daha fazla yardımcı olabilecek birisi çıkar

Anladım canım, benim kullandığım testler böyle değildi. Belki yanılmış olabilirim. Umarım daha fazla yardımcı olabilecek birisi çıkar
Teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığın için 2 kızım var 3. Bebeği de düşünüyoruz her şey nasipte olsa takip edip şansımı arttırabileceğim bit yöntem varsa yapmak istiyorum o yüzden heyecanlıyım biraz

Bu ay hamile kalınırsa erkek mi olur? Biri daha yazmıştı sanki forumlarda. Böyle bir durum mu var canım?

Maşallah Allah bağışlasın evlatlarınızı size, 3. Bebeği de çok bekletmedem verir inşallah Rabbim Biz de 9 aydır ilk evlada sahip olmak için uğraşıyoruz inşallah bize de bu duyguyu yaşatır Rabbim.Ben bu ay ilk defa ovulasyon testiyle tanıştım buradakilerin sayesinde. Ondan öncesinde telefondan uygulama kullanıyordum meğerse hep yanıltmış beni, inşallah bu ay tutar. Bugün son değerlendirme günümüzdü

Amin teşekkürler inşallah Allahım hayırlısıyla size de bu duyguyu tattırsın bekletmesin fazla bu arada bu u ay erkek mi bilmiyorum aya göre falan inanmıyorum ama yumurtlama zamanjna yakın ya da uzak az da olsa bilimsel doğruluk payı var gibi geliyor

Erken olsun ne zararı varki ? Erkek bebek için yumurtlamadan sonraki 3 günü . Kız içinse önceki 3 günü değerlendirmek gerekiyormuş ama bunu tespit etmek pek kolay olmuyor. Bende yumurtlamadan bir gün öncesini ve 4 gün sonrasını üst üste değerlendirmiştim. Şuan erkek bebeğe gebeyim. Testte yumurtlamayı görünce yine değerlendirirsiniz. Yumurtlama olmuşsa kaçırmayın diye dedim ben.

Bu arada ilk bebeğime dopum kontrol hapını bıraktım o ay hamile kaldım beklemiyordum 2. De 5 ay bekledim gelmedi hep testlerle forumlarla uğraştım ne zaman aman oluruna bırakayım dedim o ay geldi nasip ne zamansa o zaman oluyor ama bu yumurtlama kitleri çok avantajlı en azından uygun günü bulabiliyorsun

Bu forumda daha bir sürü yeni şey öğreneceğim desene Amin Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bir evlat versin inşallah

Erken olsun ne zararı varki ? Testte yumurtlamayı görünce yine değerlendirirsiniz. Yumurtlama olmuşsa kaçırmayın diye dedim ben.
Anladım canım eğer yumurtlamaya 2 gün daha falan varsa erkek spermleri uzun yaşamıyor diye düşündüm bir kere yumurtlamadan sonra ilşki planlıyordum tek ilşki olsun diye. Tekrar bi ilişki olunca dahamı iyi olur bilemedim

Testim 1 tane kaldı 5 li olandan almıştım ve koyuluk kaybolup silikleşince o en koyusu yumurtlama diye düşündüm bilmiyoeum

Testim 1 tane kaldı 5 li olandan almıştım ve koyuluk kaybolup silikleşince o en koyusu yumurtlama diye düşündüm bilmiyoeum

Bence bir dahakibe çubuk testlerden al canım. Onlar daha hassas oluyor kaset testte yumurtlama göztermezken çubuk testte gösteriyor. İnternetten almıştım ben innovita marka 30 adet ovulasyon testi 4 adet gebelik testi 40 tl gibi bi fiyata almıştım. Sağlıkla kavuşursun inşallah

Sağlıkla kucağına al canım Allah bana da nasip etsin inşallah şimdi benim testlerde yumurtlama yok mu görünüyor sence canım dünkü hepsinden koyu

Bneimki de çubuk test canım miratech

Benim şu şekilde olmuştu yumurtlamadan bir önceki gün çizgi baya belirgindi o günü değerlendirdim. Ertesi günü daha koyu oldu ve iki gün sürdü o iki günüde değerlendirdim. Sonra çatlama oldu o günüde değerlendirdim. En koyusu o evet ama yumurtlamada çok daha koyu oluyor normalde o yüzden biraz kafa karıştırıcı olmuş senin testin.

Hiç istemez aklımda yokken tekrar forumlarda gebelik konularında yazacağım aklıma gelmezdi fikirler değişebiliyor
3 çocuklu hayata bile bile lades demek ahh delilik mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…