Ovulasyon testi !!! bi bakar mısınız arkadaşlar

Benim şu şekilde olmuştu yumurtlamadan bir önceki gün çizgi baya belirgindi o günü değerlendirdim. Ertesi günü daha koyu oldu ve iki gün sürdü o iki günüde değerlendirdim. Sonra çatlama oldu o günüde değerlendirdim. En koyusu o evet ama yumurtlamada çok daha koyu oluyor normalde o yüzden biraz kafa karıştırıcı olmuş senin testin.

Evet canım benim testler böyle oldu anlamadım ben de ama diğer yumurtlama belirtilerini de hissediyorum karnımıb altında geeginlik sürekli akıntı ıslaklık ateşim 35.5 tan 36.2 oldu takvimime göre de bugün tahmini ovulasyon yazıyor

Evet canım benim testler böyle oldu anlamadım ben de ama diğer yumurtlama belirtilerini de hissediyorum karnımıb altında geeginlik sürekli akıntı ıslaklık ateşim 35.5 tan 36.2 oldu takvimime göre de bugün tahmini ovulasyon yazıyor

Bence değerlendir canım kaçırma. Bugünü ve peşinden gelen 3 günü. Benim yumurtlama günlerinde kanamam ve akıntım oluyordu. İnternetten erkek bebek için beslenme listelerini araştırsaydın keşke 1 hafta öncesinde

Arkadaşlar bu arada ateşim dün akşam ve bu sabah 36.2 idi şimdi baktım 35.8 düşmeye başlamış yumurtlama olunca ateşte mi düşmeye başlar

Bence değerlendir canım kaçırma. Bugünü ve peşinden gelen 3 günü. Benim yumurtlama günlerinde kanamam ve akıntım oluyordu. İnternetten erkek bebek için beslenme listelerini araştırsaydın keşke 1 hafta öncesinde
Beslenme listelerine hiç bakmadım

Arkadaşlar bu arada ateşim dün akşam ve bu sabah 36.2 idi şimdi baktım 35.8 düşmeye başlamış yumurtlama olunca ateşte mi düşmeye başlar

Yumurta çatlayınca düşmeye başlar. Sonra normal seyirde devam eder eğer gebelik oluşmadıysa. Gebelik oluşursa 1 hafta sonra ateş tekrar çıkmaya başlar

11. Gün akşam
12. Gün akşam
13. Gün sabah
13. Gün akşam
14.gün sabah bugünün testi
Bence arkadaşlar ben 12. De yumurtladım
Dün çatladı 13. Gün. çünkü acayip sıvı akıntım ıslaklık vardı ve kasık ağrıları
Bugün de bitmiş yumurtlama döngüsü görünüyor
Biz dün akşamı değerlendirdik eşimle tek ilişki derin birliktelik 15 dakkada kalkmadım yerimden İnşallah yanılmam ve yolda birbirlerini bulabilirler 👏😊😊
Çizgi iyice silikleştiğine göre tekrar birlikteliğe gerek yok dimi vajinal akıntıda bitti gibi öyle ıslak ıslak çamaşırıma gelmiyor yani

Eklentiler

• IMG_20190520_150733.webp
    IMG_20190520_150733.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 34
Laboquick ovülasyon testinin prospektüsünde T çizgisinin C ile aynı yada daha koyu oldugu zaman yumurtlama olacagı yazıyor. Ancak tam aynı koyulukta olmadan da yumurtlama yapmış olanlar var bende de t çzgisi daha koyu cıkmadı ama yumurtladıma emınım sureklı akıntım oldu. Prospektüf kafa karıştırıyo

Laboquick ovülasyon testinin prospektüsünde T çizgisinin C ile aynı yada daha koyu oldugu zaman yumurtlama olacagı yazıyor. Ancak tam aynı koyulukta olmadan da yumurtlama yapmış olanlar var bende de t çzgisi daha koyu cıkmadı ama yumurtladıma emınım sureklı akıntım oldu. Prospektüf kafa karıştırıyo
Ben de yumurtladığıma eminim belki 12 akşamı yaptım en koyu iken sabahta yapsaydım daha koyıyu yakalayacaktım ama testim az diyr yapmadım

Arkadaşlar merhaba bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır deniyoruz ama daha sonuç almadık 😞bu ovulasyon testine başlamak istiyorum ama sormak istediğim en iyi sonuç veren marka hangisi internette baya marka var siz hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Arkadaşlar merhaba bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır deniyoruz ama daha sonuç almadık 😞bu ovulasyon testine başlamak istiyorum ama sormak istediğim en iyi sonuç veren marka hangisi internette baya marka var siz hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim 🙏
Kaset şeklinde olanlar iyi değil deniyor ben miratech çubuk şeklinde olanlardan aldım

Canım ben innovita marka kullandım. Şükür bir sorun yaşamadım oldukça hassastı 2. Ay hamile kaldım. Tavsiye ederim

Bende laboquick almistm onla denedim bu ay ama yumurtlama gunlerim ztn appdekiyle ayni cikti

Canım bu işin en bilindik markası ve herkesin kullandıgı marka Laboqıick doğru sonuç veriyor tavsiye ederım

Vakla benimde kafam karıştı bir ay onu denerdim olmazsa diğer innovita mıydı ne onu denerim canım saol 🙏

Laboquik çok kötü ya iki ay kullandım ara ara koyu oldu ertesi gün silikleşti(ben de pko var hergun silik çıkar ama bazı günler bayağı koyu oluyor o günler yumurtlama oldu dedik) sonra bir öğrendik ki ben o aylar hiç yumurtlama yaşamamışım. İki kez hatalı sonuç verdi. Şimdi innovita kullanıyorum bakalım bu ne olacak

Bu bir hafta önceki test ikisi de koyulaşmaya yakındı ama ertesi gün ikisi de yok denecek kadar silik çıktı. Bakalım yumurtlama mı değil mi belli olacak 1 hafta sonra

Eklentiler

• IMG_20190520_155102.webp
    IMG_20190520_155102.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar dün test yaptırdım progesteron 0.050 çıktı beta da 0 çıktı. Ayın 23ü yumurtlama oldu diye çok heves yapmıştım 😔 bugün ovulasyon testim de bu şekilde. Tekrar koyulaşmaya başladı bakalım ne olacak.. dün 0 çıkıp bugün böyle olması ben de güvenirliğini yitirmeye başladı bu testlerin 😔😔

Eklentiler

• 15591312670366285332215442687425.webp
    15591312670366285332215442687425.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 19
Back
X