- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
- Konu Sahibi Moonnlightt
-
Benim şu şekilde olmuştu yumurtlamadan bir önceki gün çizgi baya belirgindi o günü değerlendirdim. Ertesi günü daha koyu oldu ve iki gün sürdü o iki günüde değerlendirdim. Sonra çatlama oldu o günüde değerlendirdim. En koyusu o evet ama yumurtlamada çok daha koyu oluyor normalde o yüzden biraz kafa karıştırıcı olmuş senin testin.
Evet canım benim testler böyle oldu anlamadım ben de ama diğer yumurtlama belirtilerini de hissediyorum karnımıb altında geeginlik sürekli akıntı ıslaklık ateşim 35.5 tan 36.2 oldu takvimime göre de bugün tahmini ovulasyon yazıyor
Beslenme listelerine hiç bakmadımBence değerlendir canım kaçırma. Bugünü ve peşinden gelen 3 günü. Benim yumurtlama günlerinde kanamam ve akıntım oluyordu. İnternetten erkek bebek için beslenme listelerini araştırsaydın keşke 1 hafta öncesinde
Arkadaşlar bu arada ateşim dün akşam ve bu sabah 36.2 idi şimdi baktım 35.8 düşmeye başlamış yumurtlama olunca ateşte mi düşmeye başlar
Teşekkürler canım ben o zaman bugünğ değerlendireyimYumurta çatlayınca düşmeye başlar. Sonra normal seyirde devam eder eğer gebelik oluşmadıysa. Gebelik oluşursa 1 hafta sonra ateş tekrar çıkmaya başlar
Ben de yumurtladığıma eminim belki 12 akşamı yaptım en koyu iken sabahta yapsaydım daha koyıyu yakalayacaktım ama testim az diyr yapmadımLaboquick ovülasyon testinin prospektüsünde T çizgisinin C ile aynı yada daha koyu oldugu zaman yumurtlama olacagı yazıyor. Ancak tam aynı koyulukta olmadan da yumurtlama yapmış olanlar var bende de t çzgisi daha koyu cıkmadı ama yumurtladıma emınım sureklı akıntım oldu. Prospektüf kafa karıştırıyo
Kaset şeklinde olanlar iyi değil deniyor ben miratech çubuk şeklinde olanlardan aldımArkadaşlar merhaba bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır deniyoruz ama daha sonuç almadıkbu ovulasyon testine başlamak istiyorum ama sormak istediğim en iyi sonuç veren marka hangisi internette baya marka var siz hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır deniyoruz ama daha sonuç almadıkbu ovulasyon testine başlamak istiyorum ama sormak istediğim en iyi sonuç veren marka hangisi internette baya marka var siz hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır deniyoruz ama daha sonuç almadıkbu ovulasyon testine başlamak istiyorum ama sormak istediğim en iyi sonuç veren marka hangisi internette baya marka var siz hangi markaları kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Evet kuzum bende onu araştırdım buldum baya iyi diyorlar onu alacağım bende inşallah rabbim bana da nasip ederCanım ben innovita marka kullandım. Şükür bir sorun yaşamadım oldukça hassastı 2. Ay hamile kaldım. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?