Ovulasyon testi bat3 gün kala

samsunlu5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
962
174
23
Bu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
IMG-20241220-WA0000.jpg

Bu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çık
Canim ikinci yumurtlama veya gebelige bagliyolar ama koyu olup gebelik olmayanda oluyor adet gunu gebelik testi yap bence yada pik den 12 gun sonra da çıkabiliyor gebelik varsa inşallah vardir.

Bu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3523622
Benimde 6 kala koyu çıktı böyle idi 5 gün kala pikti ayni gün idrar testi ile vardı kanlada netlestiridm hamileydim inşallah vardır seninde test yaptinmi

Eki Görüntüle 3523622
Gebelikle ilgili soruyosan gebelerde bu yolla anlayanlarda daha koyu oluyor pikmis gibi. Bu cizgi daha soluk regl öncesi lh zaten bir mikrar artar böyle görünmesi normal. Şüpheniz varsa normal gebelik testi yapın

X