- 18 Ağustos 2022
- 962
- 174
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Bu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testi yap bakalım canımBu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3523622
Yarın yapmaya çalışıcam teşekkür ederimGebelik testi yap bakalım canım
Canim ikinci yumurtlama veya gebelige bagliyolar ama koyu olup gebelik olmayanda oluyor adet gunu gebelik testi yap bence yada pik den 12 gun sonra da çıkabiliyor gebelik varsa inşallah vardir.Bu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çık
İnşallah çok teşekkür ederimCanim ikinci yumurtlama veya gebelige bagliyolar ama koyu olup gebelik olmayanda oluyor adet gunu gebelik testi yap bence yada pik den 12 gun sonra da çıkabiliyor gebelik varsa inşallah vardir.
Benimde 6 kala koyu çıktı böyle idi 5 gün kala pikti ayni gün idrar testi ile vardı kanlada netlestiridm hamileydim inşallah vardır seninde test yaptinmiBu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3523622
Gebelikle ilgili soruyosan gebelerde bu yolla anlayanlarda daha koyu oluyor pikmis gibi. Bu cizgi daha soluk regl öncesi lh zaten bir mikrar artar böyle görünmesi normal. Şüpheniz varsa normal gebelik testi yapınBu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3523622
Yarın yapıcam inşallah 5 gün kala erken gebelik testi negatiftiBenimde 6 kala koyu çıktı böyle idi 5 gün kala pikti ayni gün idrar testi ile vardı kanlada netlestiridm hamileydim inşallah vardır seninde test yaptinmi
Haklısınız evetGebelikle ilgili soruyosan gebelerde bu yolla anlayanlarda daha koyu oluyor pikmis gibi. Bu cizgi daha soluk regl öncesi lh zaten bir mikrar artar böyle görünmesi normal. Şüpheniz varsa normal gebelik testi yapın
Kalbinizdeki gerçek olsunHaklısınız evet
Allah razı olsunKalbinizdeki gerçek olsun
Tekrar test yaptınız mı acaba ne çıktı sonuçBu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3523622
Yüksek ihtimalle pozitif gibi görünüyor çift çizgi çıkmış hadi inşallah güzel olsunBu ay ovu testi denedim 16.gün pik gördüm şuan adetime 3 gün var aşırı derece bir karın ağrım var sizce hamile olabilir miyim evde sonn kalan ovu testimi yaptım böyle çıktı
Eki Görüntüle 3523622
Dün adetime 2 gün kala çok aşırı silik şekilde yalancı çizgi çıktı adetimi beklicemTekrar test yaptınız mı acaba ne çıktı sonuç
Ovulasyon testi ama buYüksek ihtimalle pozitif gibi görünüyor çift çizgi çıkmış hadi inşallah güzel olsun