Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi bakarmısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hesaplamalarıma görede geçen hafta pazaretesi değerim 375 civari bu değerde kese gözükmez dimi bu yüzden görememiştir inşallah

hiççç aklını öyle şeylerle bulandırma canım. daha yeni oluşmaya başlamış olduğu için fark edilmemiştir.

Hesaplamalarıma görede geçen hafta pazaretesi değerim 375 civari bu değerde kese gözükmez dimi bu yüzden görememiştir inşallah
1500-2000 değerlerden önce zaten ne kese ne bebek gözükmüyor. ondan görülmemiştir.
sen adet söktürücü filan birşey içmedin değilmi.

Hayır bana klomen ilacı vermişti olmuyorum diye adet onuda Allahıma çok şükür hep bir sonra ki gün içerim diye geçiştiriyodum ama sonra içime bi kuşku düştü test yapim dedim hamile oldugumu öğrendim

iyi bari canım çok şükür içmemişsin.
pazartesi gittiğinde anlatırsın doktoruna zaten büyük ihtimal bebek bile görülür geç döllenme değilse.
hakkında hayırlısı olsun inşallah.

iyi bari canım çok şükür içmemişsin.
pazartesi gittiğinde anlatırsın doktoruna zaten büyük ihtimal bebek bile görülür geç döllenme değilse.
hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Canım dün gittim kesede bebekte görüldü çok şükür doktor bana keseyi gösterdi içinde birşey göremedim korktum sonra bak bebek burda dedi küçük nokta kadardı yaa Haftayada kalp atısını duymaya gidicem inşallah

çok sevindim zanım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah bol bol dinlen ve asla hiç bir şeye stres yapma folikasitini düzenli iç her şey güzel olur inşallah

Ya senin adına çok sevindim tavsiyen nedir bizede söylesen neler yaptın bu ay
Valla öncelikle düşünmeyi bıraktım hep edt düzensizliği vardı bende bu ayda öyle sandım 24 gün geçikmişti hiç test yapmadım hiçte sanmıyodum hamileyim diye salmıstım artıkama sonra bir umut dedim yaptım hiç beklemediğim anda çıktı öyle hiç birşey kullanmadım bu ay sadece doktorum klomen vermişti onuda kullanamadan hamile kalmıstım

Şimdi en büyük duam Rabbim sizlere ve evlat isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah Bizede sağlıklı doğurmayı nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim ismim Aysun beni şuanda unutma ismimle dua edersen çok sevinirim Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin hamilenin duası kabul olur derken beni esirgeme lütfen

çok sevindim zanım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşallah bol bol dinlen ve asla hiç bir şeye stres yapma folikasitini düzenli iç her şey güzel olur inşallah
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20210715_154250.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 33
Bence var gebelik testi yaparmısın

canım pek anlamadım ben 12 temmuzda doktor o gün çatlamış mı dedi ve değerlendir mi dedi?
eğer yumurta takibi yapıyorsan yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur.
sen adete 3 gün var diyorsun kafam biraz karıştı.
ama testinde de gebelik yok gibi..
ovulasyon gebelikte çok koyu çıkıyor pik yapmış oluyor. adet olmazsan gebelik testi yap tabiki gönlündeki olsun inşallah canım

Yumurta takibi yapmadım kuzum o gün kasık ağrım için doktora gittim zaten kontrolüm vardı yumurtan çatlamış ve sıvı var dedi yumurta çatlayınca sarımsı bir sıvı oluyormuş değerlendirsek hamilelik şansı var mıdır dedim evet değerlendir devam et dedi adet olmazsan gebelik testi yap olursan bayramdan sonra gelirsin dedi benimde kafam karıştı inan

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Doktorun çatlamış dediği günden 12 gün sonra test yapsan varsa çıkar. Ben testle takıp yapıyordum çıkmıştı. İnşallah gönlündeki olsun adet olmasında bebiş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…