hayırlısı olsun inşallah canım. ama gebelikte lh pik yapıyor. bu da çok net bi pikYa inşallah vardır 1 yıldır bekliyorum
Bence yüzde 90 hamilesinİnşallah ben hiç bu kadar pik görmüyodum mart ayında full ovülasyon testi kullanmıstım bu kadar pikleşmemişti 1 yıldır bekliyorum inşallah vardır
maşallah maşallahhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun canımKızlarrr böyle çıktı gebelik testim
Tabiki deeee daha ne olsunYaa inanmıyorum varmı şimdi hamilemiyimmm
tecrübelerimizle nasıl da anlıyoruz artık değilmi kuzumBence yüzde 90 hamilesinbana da haber ver canım hayırlısı olsun inşallah isteyen herkes sağlıkla bebişine kavuşsun
Ay süper ya çok sevindim kan ver canım değerini de öğren hayırlı olsun bebişin sağlıkla doğsun inşallahYaa inanmıyorum varmı şimdi hamilemiyimmm
Evet valla fıstığım görünce okumadan daha hamile dedim sonra bir baktım gecikme de var tamamdır bu iştecrübelerimizle nasıl da anlıyoruz artık değilmi kuzum
GüzelHormonlar böyle
Yaaaa kendim aklıma geldi o heycan korku hepsi karışıyorKızlarrr böyle çıktı gebelik testim
Hey maşallahKızlarrr böyle çıktı gebelik testim
canım benim ne güzel Rabbim isteyen herkese yaşatsınYa şuan şoktayım inanamıyorum hala
Canım dün kan verdim değerim 5594 çıktı aile hekimim kadın doğumdan randevu al dedi benm zaten vardı pazartesi gitsem geç mi olur birde bu değer normal micanım benim ne güzel Rabbim isteyen herkese yaşatsın
şoku atlattığında bi kan ver 2 günde bi değerini takip et sağlıkla ilerlesin inşallah
maşallah canım zaten 24 gün gecikmen vardı. sonucun çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallahhh..Canım dün kan verdim değerim 5594 çıktı aile hekimim kadın doğumdan randevu al dedi benm zaten vardı pazartesi gitsem geç mi olur birde bu değer normal mi
Ya simdide boş yada dış gebelik olucak diye korkuyorummaşallah canım zaten 24 gün gecikmen vardı. sonucun çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallahhh..
zaten pazartesiye randevun varsa acele etme canım benim gittiğinde bebişini de görürsün hem Allahın izniyle değerin daha da yükselir . ama şu tutunma sürecinde ağır kaldırma uzanmaya çalış dinlen birde folik asit başlamadıysan başla doktora gidesiye kadar kendine dikkt et zaten geri kalanını doktorun sana söleyecektir
sağlıkla gelsin miniğin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?