Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi bakarmısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya inşallah vardır 1 yıldır bekliyorum
hayırlısı olsun inşallah canım. ama gebelikte lh pik yapıyor. bu da çok net bi pik
önceden takip etmediğin için yumurtlama da olabilir ama hamilelik yoksa da üzülme değerlendir tutar inşallah

İnşallah ben hiç bu kadar pik görmüyodum mart ayında full ovülasyon testi kullanmıstım bu kadar pikleşmemişti 1 yıldır bekliyorum inşallah vardır
Bence yüzde 90 hamilesin bana da haber ver canım hayırlısı olsun inşallah isteyen herkes sağlıkla bebişine kavuşsun

canım benim ne güzel Rabbim isteyen herkese yaşatsın
şoku atlattığında bi kan ver 2 günde bi değerini takip et sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım dün kan verdim değerim 5594 çıktı aile hekimim kadın doğumdan randevu al dedi benm zaten vardı pazartesi gitsem geç mi olur birde bu değer normal mi

Canım dün kan verdim değerim 5594 çıktı aile hekimim kadın doğumdan randevu al dedi benm zaten vardı pazartesi gitsem geç mi olur birde bu değer normal mi
maşallah canım zaten 24 gün gecikmen vardı. sonucun çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallahhh..
zaten pazartesiye randevun varsa acele etme canım benim gittiğinde bebişini de görürsün hem Allahın izniyle değerin daha da yükselir . ama şu tutunma sürecinde ağır kaldırma uzanmaya çalış dinlen birde folik asit başlamadıysan başla doktora gidesiye kadar kendine dikkt et zaten geri kalanını doktorun sana söleyecektir
sağlıkla gelsin miniğin inşallahhh

Ya simdide boş yada dış gebelik olucak diye korkuyorum merakla pazartesi bekliyorum çünkü gecen hafta pazartesi doktoruma gittiğimde yumurtalıklarıma bakmıstı ama sadece büyüme var dedi bebeği görmedi gebelik testide yapmadı bu yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…