Bugün yine yapicam adetimin 17. Günü bugün hayırlı sonuçlar alırım inşallah paylaşırım onudaBiraz daha koyu olmali sanki ama bugunu degerlendirin siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yine yapicam adetimin 17. Günü bugün hayırlı sonuçlar alırım inşallah paylaşırım onudaBiraz daha koyu olmali sanki ama bugunu degerlendirin siz
Çok iyi bugünü mutlaka değerlendirBuda bugün oldu galiba
Merhaba bana da bakar mısın iki gündür koyu oluyor testlerBende 15 marta yaptım testi şimdi yine yaptım yine aynı çizgi biz hamileyiz Allah herkese versin inşallah
Merhaba bir bakar mısın bunlaraSilik cikmis ama bir defa benimde bu sekilde cikmisti negatif sonuc aldim kuruma cizgisi olabilir. Yarin sabah ilk idrarinizla yapmayi oneririm umarim hamilesinizdir
Merhaba yumurtlama gununuz bugun dahil 3-4 gun olabildigince degerlendirinMerhaba bir bakar mısın bunlara
Teşekkür ediyorumMerhaba yumurtlama gununuz bugun dahil 3-4 gun olabildigince degerlendirin
Bol sansTeşekkür ediyorum
Merhaba son regl tarihiniz ne zamandı ben 18 inde regl oldum 24 ünde test verdim ama ilk idrardı hafif koyu geldi bugün test verdim bu sefer düne göre daha az koyu oldu şaşırdım daha koyu bekliyordum bugünkü ilk idrar değildi o yüzden mi acabaMerhaba bir bakar mısın bunlara
23 Ünde yumurtlama olmuş, 24 ünde çatlama olmuş.22-23-24-25 çok önemliMerhaba bir bakar mısın bunlara
Ovülasyon testlerini ilk idrarla yapmamalısın ilk idrarını yaptıktan sonra 2 saat sıvı alımını bırakıp bekleyip öyle yapman gerekiyorMerhaba son regl tarihiniz ne zamandı ben 18 inde regl oldum 24 ünde test verdim ama ilk idrardı hafif koyu geldi bugün test verdim bu sefer düne göre daha az koyu oldu şaşırdım daha koyu bekliyordum bugünkü ilk idrar değildi o yüzden mi acaba
Bugün çatladı galiba 21,22,23,24 değerlendirdim bugün eşim görevde değerlendirme şansım çok düşük acaba içerde canlı kalan spermleer bir işe yarar mı bilmiyorum23 Ünde yumurtlama olmuş, 24 ünde çatlama olmuş.22-23-24-25 çok önemli
Merhaba son regl tarihiniz ne zamandı ben 18 inde regl oldum 24 ünde test verdim ama ilk idrardı hafif koyu geldi bugün test verdim bu sefer düne göre daha az koyu oldu şaşırdım daha koyu bekliyordum bugünkü ilk idrar değildi o yüzden miMerhaba bir bakar mısın bunlara
Merhabalar benimde adetim 22 Mart'ta bitti bunlarda yaptığım ovulasyon takibi bukadar çabuk pik olması normalmi yoksa henüz pik degilmi yardımcı olurmusunuz lutfenSizin farklı ama benim ovülasyon testi yani yumurtlama testi sizin gebelik olabilir ama benim daha farklı bende ümitlendim bi anda hakkımızda hayırlısı