Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ikinci çizgiyi görüyorum birkaç gün sonra tekrarlayın benceMerhaba adete 4-5 gün var erken gebelik testi böyle çıktı sizce hamile miyim ? İlk idrar da değil bu arada
Tamam çok teşekkür ederim tekrarlıcamBen ikinci çizgiyi görüyorum birkaç gün sonra tekrarlayın bence
Silik cikmis ama bir defa benimde bu sekilde cikmisti negatif sonuc aldim kuruma cizgisi olabilir. Yarin sabah ilk idrarinizla yapmayi oneririm umarim hamilesinizdirMerhaba adete 4-5 gün var erken gebelik testi böyle çıktı sizce hamile miyim ? İlk idrar da değil bu arada
Rica ederimAa öyle mi birde dediğinize bakayım o zaman çok teşekkür ediyorum
İlk 2 dk da çıktı amaSilik cikmis ama bir defa benimde bu sekilde cikmisti negatif sonuc aldim kuruma cizgisi olabilir. Yarin sabah ilk idrarinizla yapmayi oneririm umarim hamilesinizdir
Yarin sabah ilk idrarla yapin yine silik cikarsa kan testi verebilirsiniz cunku kanda hcg idrardan once yukseliyor, idrarda belirginlesti ise kanda da yukselmistirİlk 2 dk da çıktı ama
Tamam çok teşekkür ederimYarin sabah ilk idrarla yapin yine silik cikarsa kan testi verebilirsiniz cunku kanda hcg idrardan once yukseliyor, idrarda belirginlesti ise kanda da yukselmistir
Sorumu anlamadınız galiba yani adetiniz gecikip mi yaptınız yoksa döngünüzün kaçıncı günündesiniz
Bakar mısınız rica etsem ben pili görmeden TESt git gide siliklesti anlamadım ilk defa kullanıyorum polikistim acaba yumurtam çatlamadı mıSorumu anlamadınız galiba yani adetiniz gecikip mi yaptınız yoksa döngünüzün kaçıncı günündesiniz
Canım adetin geciktiyse bi test daha al yap daha mantıklı. Ayrıca ilk 5 dk da çıkan sonuç doğru canımBakar mısınız rica etsem ben pili görmeden TESt git gide siliklesti anlamadım ilk defa kullanıyorum polikistim acaba yumurtam çatlamadı mı
Merhaba benimde gönderilerime bakar mısınız bende övülasyon testinden yaptım koyu çıktı gebelik testimde silik çıktı. Müsaitseniz fikirlerinizi alabilir miyim acabaBenimde öyle çıktı yine bugün yaptım hamileyiz gözün aydın anne oluyorsun
Test nerdeMerhaba benimde gönderilerime bakar mısınız bende övülasyon testinden yaptım koyu çıktı gebelik testimde silik çıktı. Müsaitseniz fikirlerinizi alabilir miyim acaba
İlk idrarı uygun görmüyordu bazı yerler. Vücut geceden birikenleri de atıyor bu yüzden değer az çıkar silik olur diyorlardı. Ama oruç zamanı nasıl yapacağız bilemedim. Acaba akşam iftardan sonra 2 saat bir şey yemeden içmeden mi yapsam ?Silik cikmis ama bir defa benimde bu sekilde cikmisti negatif sonuc aldim kuruma cizgisi olabilir. Yarin sabah ilk idrarinizla yapmayi oneririm umarim hamilesinizdir
Gebelik testi miİlk idrarı uygun görmüyordu bazı yerler. Vücut geceden birikenleri de atıyor bu yüzden değer az çıkar silik olur diyorlardı. Ama oruç zamanı nasıl yapacağız bilemedim. Acaba akşam iftardan sonra 2 saat bir şey yemeden içmeden mi yapsam ?
Gebelik testi sabah ki ilk idrarla yapilir. ovulasyon testi ise ilk idrarla yapilmaz. Ovulasyon testi icin 2 saat oncesinden sivi almamalisinjzİlk idrarı uygun görmüyordu bazı yerler. Vücut geceden birikenleri de atıyor bu yüzden değer az çıkar silik olur diyorlardı. Ama oruç zamanı nasıl yapacağız bilemedim. Acaba akşam iftardan sonra 2 saat bir şey yemeden içmeden mi yapsam ?