Ovulasyon testi bakar mısınız?

Çizgi sonuç göstergesi kadar koyu mu

• Evet

OY: 6 85,7%
  • Hayr

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7

Snrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
1.350
1.277
48
29
Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen? Dün yapmaya başladım bide bu gun sanki bu gun daha koyu emin olamıyorum

yumurta çatlamak üzere değerlendir bugunlerı yarın buyuk ıhtımalle silikleşmeye başlar.

Üstteki dünki. alttaki bu gunki . Artık öyle bi paranoya oluştu ki anlatamam gözlerim ikisinide aynı görüyor resmen.

Çok teşekkür ederim ya.bi de testi bugün saat 1 de yaptım akşam tekrar yapmalı miyim acaba

Çok teşekkür ederim ya.bi de testi bugün saat 1 de yaptım akşam tekrar yapmalı miyim acaba
Testi günde 1 kere saat 10 ile 18 arasında yapın 2 saat su içmemeye özen gösterın

Çok saolun ya . O zaman tahminen 36 saat içinde catlicak demektir herhalde

Cnm doktorlarin tavsiyesi genelde yumurta catlamadan 1 yada 2 gun oncesi iliski. Tabi yumurtlama gününü de degerlendir sen

Valla canm yumurtanın olup olmadığını bilmiyorum ama değerlendirdim yinede

Kızlar buda bu gun yaptigim test bi bakar mısınız?

Eklentiler

• 20181121_162432.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 119
Silikleşmiş canım çatlamış hayırlı olsun inşallah bebişinde gelir

Ağzın bal yesin ya allahım da senin gönlüne göre verir ins.acaba test bozuk mu niye böyle dağıldı diye korkuyordum bende

arkadaşlr yumurta çatlayınca mı döllenme spermle bulusuyor. çatldıktan sonra ilişki olduğunda ihtimal azalıyor mu çatlamadan önce mi yapmak gerekiyor. 2.5 aylık evli biri olarak önerilerini bekliyorum

Valla canm koyuluğu gördüysen bu günüde ertesi iki günüde degerlendir ama kendini şartlandırma hayırlısıyla olur koyu gördüğün günün ertesi yumurta çatlar cunki

Valla canm koyuluğu gördüysen bu günüde ertesi iki günüde degerlendir ama kendini şartlandırma hayırlısıyla olur koyu gördüğün günün ertesi yumurta çatlar cunki

Eklentiler

• 20181122_151236.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 81
12. Günde yap cnm testi siliklesecek mi emin olmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…