Ovulasyon testi anlamadım

Her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz? Testi yapmadan önce sıvı durumuna dikkat ediyor musunuz? Bu testlerde pik yok. Regl kaçıncı gün bugün?
Kurban olayım biri bana da yardim etsin femara kullandım Perşembe catlatm ignesi oldum ama işin garibi yaklaşık bir haftadır hep böyle ovulasyon testim sadece bir gün tek çizgi çıktı gram anlamıyorum okuyorum aklım da almıyor ne şimdi bu igneden önce de hep köyü idi hadi iğne yükseltti diyelim öncesi peki

Eklentiler

• IMG_20240413_105105.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 24
Sende de var mı pcos? Pcoslarda Lh yüksek olduğu için sürekli pik gormek normal

Sende de var mı pcos? Pcoslarda Lh yüksek olduğu için sürekli pik gormek normal
Yok canım sadece adette atamadigim normal kanama kistim vardı oda etkilemez dedi doktor iğneden ince gittiğimde de gitmişti kist lh 8 .31 di benim normal şimdi ne yapayım ben ağrım geçmiyor

Ben de yeni kullanmaya başladım ovulasyon testini çok anlamıyorum ama renk olarak koyu geldi bana değerlendirmenizde fayda var, bende de böyle malesef ara ara koyu oluyor, sanırım gebe kalana kadar emin olamayacağız

Ben de yeni kullanmaya başladım ovulasyon testini çok anlamıyorum ama renk olarak koyu geldi bana değerlendirmenizde fayda var, bende de böyle malesef ara ara koyu oluyor, sanırım gebe kalana kadar emin olamayacağız
Ay vallahi her günü değerlendirdim ama iğneden önce böyle idi ya da benim idrarım bozuk artık gülüyorum

İğneden öncesini bilemem ama iğne de HCG hormonu olduğu için zaten ovulasyon pozitif gösteriyor iğne yaptırdıktan sonra ovulasyonu bırakabilirsiniz 10 gün boyunca koyu çift çizgi görürsünüz. İğne vurulduktan 24-48 saat içersinde yumurta çatlıyor. Bende ilk iğnemde ovulasyon testi yapıp bende mi sorun var demiştim doktoruma yazmıştım hormondan kaynaklıymış bırak test yapmayı demişti direk

Tamam canım peki ağrın nasıldı hiç akıntım yok ams kaşıklarim karnım belim berbat

Ovulasyon sonucuma bakabilir misiniz pik olmuş diyebilir miyiz ?Bir de pik olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor çatlamak üzere mi oluyor yani 24 saat sonra mı çatlıyor ?

Eklentiler

• IMG_2975.png
    474,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_2973.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 17
Bence 28 inde pik olmuş, 29 ve 30 u da atsanız daha net yorum yapılabilir

Ben geçen ay adet oldum. Bu ay tekrar denedik bakalim adete daha 11 gün var, bekleyip göreceğim. Ama şunu söyleyeyim hiçbir belirti yok. Geçen ay daha çok belirti yaşamıştım ve adet oldum. Bu Ay hiçbiri yok. Sadece afedersiniz bahsur olmuşum biraz.

Yine ovulasyonda takip ettim. Bu sefer ay boyunca değil pik gördüm gün ve sonraki 2 gün ilişkiye girdim. O kadar. Geçen ay pik i kaçırmışım yanlış degerlendirmişim testleri. Allah hayırlısını nasıl eder inşallah isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…