Her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz? Testi yapmadan önce sıvı durumuna dikkat ediyor musunuz? Bu testlerde pik yok. Regl kaçıncı gün bugün?Ovulasyon testini yapmaya bu ay başladım. Sizce 2 gün önceki testte pik var mı?Eki Görüntüle 3414141
.Her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz? Testi yapmadan önce sıvı durumuna dikkat ediyor musunuz? Bu testlerde pik yok. Regl kaçıncı gün bugün?
Bu sondan ikinci koyu çıkmış testleri sanırım çok kuruduktan sonra çekmişsin o yüzden renk böyle olabilir bana pik gibi geldi çoğu kişi çok koyu kırmızıyı yakalanmadan yumurtlaya biliyor en alttaki de silikleşmiş yani çatlamış gibi geldiOvulasyon testini yapmaya bu ay başladım. Sizce 2 gün önceki testte pik var mı?Eki Görüntüle 3414141
Yumurtan tam büyümeden çatlamış canım geçen 2 ayda benim de öyle olmuştuOvulasyon testini yapmaya bu ay başladım. Sizce 2 gün önceki testte pik var mı?Eki Görüntüle 3414141
Çok teşekkür ederim inşallah çatlamış ve tutmuştur, adet zamanı gelince daha net öğreneceğim sanırım test yapmaya devam ediyorumBu sondan ikinci koyu çıkmış testleri sanırım çok kuruduktan sonra çekmişsin o yüzden renk böyle olabilir bana pik gibi geldi çoğu kişi çok koyu kırmızıyı yakalanmadan yumurtlaya biliyor en alttaki de silikleşmiş yani çatlamış gibi geldi
Olabilir dediğiniz gibi, bu forumların altını üstüne getirdim herkeste çok koyu olmuyor sanırım, testine, kişisine, sıvı alıp almayaya, saatine göre de değişiyor galiba. Umarım benimkinin de normali bu kadardırYumurtan tam büyümeden çatlamış canım geçen 2 ayda benim de öyle olmuştu
İnşallah tutmuştur canım bir kaç gün daha devam et silik çıkarsa sürekli bırakabilirsin testiÇok teşekkür ederim inşallah çatlamış ve tutmuştur, adet zamanı gelince daha net öğreneceğim sanırım test yapmaya devam ediyorum
Evet, sağol inşallah, tekrar koyuluk görürsem gün aşırı devam edeceğim. Peki bu yumurtlama ise 14 gün sonra adet olacaksam erken benim için, 45 günde bir adet döngümse 23. Gün yani bu kırmızılık tam ortası oluyor. Kafam karıştı dediğim gibi çok okudum galibaİnşallah tutmuştur canım bir kaç gün daha devam et silik çıkarsa sürekli bırakabilirsin testi
Erken yumurtlama olabilir senin için ya da ilerleyen günlerde adete yakın gebe yumurtlayabilirsin adet aralığı uzun olduğunda bunlar normal karşılanan durum oluyor istersen bırakma yap testi sürekli ama teste çok strese sokuyor kendimden biliyorum nefret ediyordum o testi yapmaktan ama dediğine göre yapman senin için daha iyi olabilir canım ikinci şansın da olabilir biri tutmazsa öte ki tutar doktora gidiyor musunEvet, sağol inşallah, tekrar koyuluk görürsem gün aşırı devam edeceğim. Peki bu yumurtlama ise 14 gün sonra adet olacaksam erken benim için, 45 günde bir adet döngümse 23. Gün yani bu kırmızılık tam ortası oluyor. Kafam karıştı dediğim gibi çok okudum galiba
Çok teşekkür ederim canım, evet gittim, pico var dedi bir sorun değil bu dedi. Üniversitede profesör. Ama yumurta takibi falan yaptırmadım biraz akışına bıraktım ama kontrol de ediyorum her gün, evet stresli bir durum sürekli ovulasyon bakmak canım, oldu mu olmadı mı, picos lulari anlıyorum çünkü hiç belli olmuyor ne zaman pik olacağıErken yumurtlama olabilir senin için ya da ilerleyen günlerde adete yakın gebe yumurtlayabilirsin adet aralığı uzun olduğunda bunlar normal karşılanan durum oluyor istersen bırakma yap testi sürekli ama teste çok strese sokuyor kendimden biliyorum nefret ediyordum o testi yapmaktan ama dediğine göre yapman senin için daha iyi olabilir canım ikinci şansın da olabilir biri tutmazsa öte ki tutar doktora gidiyor musun
Ne kadar süredir deniyorsun peki yani şöyle söyleyim bende pico yoktu ama piko durumu için femara ve çatlatma iğnesi gerçekten çok iyi oluyor yani hem yumurtanı kaliteli geliştiriyor hem de çatlatma iğnesiyle çatlatıp süreci kontrol altına alıyor ve adetin de o şekilde düzene girmiş oluyor. Piko olanlarda bu tedavi daha yüksek şans oluyor.Umarım tutmuştur bu ay ama tutmazsa bunu düşünebilirsin. Dediğimi ne olursun yanlış anlama amaÇok teşekkür ederim canım, evet gittim, pico var dedi bir sorun değil bu dedi. Üniversitede profesör. Ama yumurta takibi falan yaptırmadım biraz akışına bıraktım ama kontrol de ediyorum her gün, evet stresli bir durum sürekli ovulasyon bakmak canım, oldu mu olmadı mı, picos lulari anlıyorum çünkü hiç belli olmuyor ne zaman pik olacağı
Bu ay denemeye başladık daha o yüzden diğer şeyleri henüz denemedim, tabi ovulasyonda net olmayınca olmazsa deneyebilirsin hayırlısı olsun inşallahNe kadar süredir deniyorsun peki yani şöyle söyleyim bende pico yoktu ama piko durumu için femara ve çatlatma iğnesi gerçekten çok iyi oluyor yani hem yumurtanı kaliteli geliştiriyor hem de çatlatma iğnesiyle çatlatıp süreci kontrol altına alıyor ve adetin de o şekilde düzene girmiş oluyor. Piko olanlarda bu tedavi daha yüksek şans oluyor.Umarım tutmuştur bu ay ama tutmazsa bunu düşünebilirsin. Dediğimi ne olursun yanlış anlama ama
Daha yeni o zaman hiç şey yapma ovulasyona devam canım hayırlısıyla ilk de tutar inşallahBu ay denemeye başladık daha o yüzden diğer şeyleri henüz denemedim, tabi ovulasyonda net olmayınca olmazsa deneyebilirsin hayırlısı olsun inşallah
Saatle ilgisi yok.sivi alımı olabilir.yani kopkoyu olanlar yumurta 19-20m olanlar ben rahmetli oğluma o şekil de kalmıştım.silik olanlar ise yumurta 15_16m oluyorOlabilir dediğiniz gibi, bu forumların altını üstüne getirdim herkeste çok koyu olmuyor sanırım, testine, kişisine, sıvı alıp almayaya, saatine göre de değişiyor galiba. Umarım benimkinin de normali bu kadardır
O zaman yapmaya devam et 45 güne göre 30-31 gibi yumurtluyor olabilirsin. Pcos sıkıntı bende pcosum benimde o zamanlar pik gormedigim olmuştu. Kasık ağrıları da hep oluyodu. İnşallah pik denk gelir de degerlendirirsin.Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Evet genelde aynı saatlerde yapmaya dikkat ediyorum. Bazen sıvı olayını unutuyorum ama. Adet sonra 24 Gündür yapıyorum, bunlar 17-24. Günler arası. Adetim düzensiz 30 gün ile 45 gün arasında oluyor genelde. Son 3 adetim 36, 45, 45 günler arası oldu. Picos var. Adet bitiminden sonra gün aşırı değerlendirdik. En koyu olan 23. Günü. Sonra 3 4 gündür belimin altına doğru ağrı yaşıyorum. Gecen hafta birkaç gün beyaz sonra birkaç gün biraz sarı akıntım oldu. Pazartesi itibariyle akıntım bitti. Bel ağrım sürekli, bazen karnımda ve kasıkta batmalar devam ediyor. Bu en koyu olan zamanları her gün değerlendirdik.
İnşallah canım sağol hayırlısıyla insallahO zaman yapmaya devam et 45 güne göre 30-31 gibi yumurtluyor olabilirsin. Pcos sıkıntı bende pcosum benimde o zamanlar pik gormedigim olmuştu. Kasık ağrıları da hep oluyodu. İnşallah pik denk gelir de degerlendirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?