Evet o yüzden tereddüt ettimAdetten hemen sonra yumurtlayanlar da var, garanti olsun derseniz hemen başlamanız daha iyi olur ama yetmeyebilir de bi yandan :)
Kaç gün döngünüz, düzenli miEvet o yüzden tereddüt ettim
Evet düzenli 29. Gün bazen 30. Gün oluyorumKaç gün döngünüz, düzenli mi
Evet düzenli 29. Gün bazen 30. Gün oluyorum
Anladım teşekkür ederimO zaman bence en azından bi 1 hafta bekleyebilirsiniz, adet başlangıcından muhtemelen 15-16.günde pozitifi göreceksiniz çünkü
Ay kaçırmayın şimdi panik yaptımAnladım teşekkür ederimbu arada adetim 3-4 gün sürüyo yine 1 hafta mı bekliyim
Tamam çok teşekkür ederimAy kaçırmayın şimdi panik yaptım4-5 gün bekleyin madem
Merhaba kızlar
Bugün ovulaston testi aldım ne zaman kullanmaya başlamalıyım. İçinde 20 tane var
Adetim dün bitti . Yardımcı olursanız sevinirim ilk defa deniyorum bilgim yok:)
Yok normal çıktı herşeyimBenim doktorum bu testler para tuzağı. Adetten 5 gün sonra gün aşırı ilişkiye girmek yeterli demişti. (Tabi sağlık sorunu yoksa yumurtlamayla alakalı)
Sıvı alımına dikkat ediyorsunuz dimi? Kaçıncı gündesinizEki Görüntüle 3429096
Böyle olması normal mi ?
Çatlama olunca daha koyu olması lazım heralde bunlar değişik geldi anlamıyorum pekyardımcı olurmusumuz
Evet 2 -3 saat önceden kesiyorumSıvı alımına dikkat ediyorsunuz dimi? Kaçıncı gündesiniz
9.gündesiniz o zaman size tahminim 15-16.günlerde piki göreceksiniz demiştim bence devam edin, dalgalanmalar olabiliyor lh hormonunda belki o dalgalanmaya denk gelmişsinizdirEvet 2 -3 saat önceden kesiyorum
10 mayıs adet tarihimdi 3-4 gün sürüyo 5.gün nokta leke yani
Anladım teşekkür ederim9.gündesiniz o zaman size tahminim 15-16.günlerde piki göreceksiniz demiştim bence devam edin, dalgalanmalar olabiliyor lh hormonunda belki o dalgalanmaya denk gelmişsinizdir
Yaani spermin 5 güne kadar yaşayabildiğini düşünürsek ilişki olması daha garanti olur ama siz bilirsiniz tabiiAnladım teşekkür ederim
Bu arada çatlamaya kadar ilişki olmasa sorun olmaz dimi
Çünkü önceki aylarda 1-2 gün arayla denedim olmadı çatlama görünce denemek belki daha etkili olur
Bugün 13. Koyulaşmaya başladımı biraz bana mı öyle geliyoYaani spermin 5 güne kadar yaşayabildiğini düşünürsek ilişki olması daha garanti olur ama siz bilirsiniz tabii