- 18 Kasım 2016
- 107
- 20
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 28 günde bir adet oluyorum ama bu gün 15.gün negatif çıkıyor hala test neden acaba bu durum bizinBende ayni testi kullanıyorum ilk defa yapıyorum 28 günde bir adet bendede şuan 18 inci günü ama hala boş surat son 1 tane test kaldı bitince tekrar almalimiyim
Geç yumurtluyorsundır ondan olabilir. Sen teste ve akıntıyı kontrol etmeye devam etMerhaba bende 28 günde bir adet oluyorum ama bu gün 15.gün negatif çıkıyor hala test neden acaba bu durum bizin
Aynen canım geç oldu yumurtlama bu ay ben hep 14 ünden sonra ilişkiyi onemsemiyordum ama yanlış yapiyirmusum iyi ki testi kullandım bakalım bu ay ne olacakGeç yumurtluyorsundır ondan olabilir. Sen teste ve akıntıyı kontrol etmeye devam et
Hadi hayırlısı inşallah bende demiyorum ama bişey anlamadım. Pozitiften önce mi sonra mı ilişkiye girmek gerekirAynen canım geç oldu yumurtlama bu ay ben hep 14 ünden sonra ilişkiyi onemsemiyordum ama yanlış yapiyirmusum iyi ki testi kullandım bakalım bu ay ne olacak
Canım eğer eşinin sperm değerleri gayet iyiyse pozitif çıktığı gün ve bir sonraki gün mutlaka git ama değilse pozitiften bir sonraki gün en mantıklı oluyor çünkü pozitif çıktıktan sonra catliyir yumurta 24 saat de yaşıyorHadi hayırlısı inşallah bende demiyorum ama bişey anlamadım. Pozitiften önce mi sonra mı ilişkiye girmek gerekir
Pozitiften bir gün önce ve bir gün sonra yaptık tutar mı ki acaba doğru mu yaptıkCanım eğer eşinin sperm değerleri gayet iyiyse pozitif çıktığı gün ve bir sonraki gün mutlaka git ama değilse pozitiften bir sonraki gün en mantıklı oluyor çünkü pozitif çıktıktan sonra catliyir yumurta 24 saat de yaşıyor
Allah kısmet ederse şansın yüksek olduğu günler yapmışsın inşallah öğreniriz hamilelik haberlerimizi en kısa zamandaPozitiften bir gün önce ve bir gün sonra yaptık tutar mı ki acaba doğru mu yaptık
Ay inşallah yaaaa ben de heyecanlandım biraz :)Allah kısmet ederse şansın yüksek olduğu günler yapmışsın inşallah öğreniriz hamilelik haberlerimizi en kısa zamanda
Canim testin pozitif oldugu gun ve ertesi gun calisin diyolar bende bu ay ovulasyon testine basladim 14.gun pozitifi yakaladim ve uygun gunleri degerlendirdik inşallah hamislik haberlerimizi aliriz hayirlisiyla :)Pozitiften bir gün önce ve bir gün sonra yaptık tutar mı ki acaba doğru mu yaptık
Ayyyy inşallah tez Zaman'da Mutlu haberlerimizi birbirimizle paylaşırız inşallah :) bende şöyle bişey oldu test pozitif olmadan bir gün önce akıntım baya baya oldu ben de o günü değerlendireyim dedim öyle yaptım bi sonraki gün test pozitif çıktı ama bi zerre akıntı yoktu kafam karıştı. Sende öyle bişey oldu muCanim testin pozitif oldugu gun ve ertesi gun calisin diyolar bende bu ay ovulasyon testine basladim 14.gun pozitifi yakaladim ve uygun gunleri degerlendirdik inşallah hamislik haberlerimizi aliriz hayirlisiyla :)
Bende akinti problemi surekli oldugu icin pek anlayamiyorum canim ama benimde pozitifi gormeden once 2 gun yogun akintim olmustu yumurtanin catladigi denilen gunde benimde oyle yogun akintim olmadi acikcasi hayirlisi ya biz nedesek bos rabbim vakti zamanini bilir inşallah en kisa zamanda kavuşuruz :)Ayyyy inşallah tez Zaman'da Mutlu haberlerimizi birbirimizle paylaşırız inşallah :) bende şöyle bişey oldu test pozitif olmadan bir gün önce akıntım baya baya oldu ben de o günü değerlendireyim dedim öyle yaptım bi sonraki gün test pozitif çıktı ama bi zerre akıntı yoktu kafam karıştı. Sende öyle bişey oldu mu
İnşallaj inşallah biz elimizden geleni yapalım takdir allahtanBende akinti problemi surekli oldugu icin pek anlayamiyorum canim ama benimde pozitifi gormeden once 2 gun yogun akintim olmustu yumurtanin catladigi denilen gunde benimde oyle yogun akintim olmadi acikcasi hayirlisi ya biz nedesek bos rabbim vakti zamanini bilir inşallah en kisa zamanda kavuşuruz :)
Canım bende o durumdayım takvim yumurtlama gunumgunumu gösteriyor ama ovulasyonum slik hep 19.cu gunumdeyimkızlar herkese iyi geceler 14 aylık evliyim 28 günde bir adet görüyorum bu ay ovülasyon testi aldım ma şu ana kadar iki çizgiden biri hep silik sonuç negatif dio ama ben adet görüyorum neden çizgilerim koyu degil şu an 18.günüm hala negatif bu durum normal mi![]()
Pko var bende buaradaOvulasyon testim hepsi ayni gun icinde sizce yumurtlama olmus mu?Eki Görüntüle 2621859
Canim kadin doktoru 3 kere kan almali senden. Adetten önce adetken ve adetten sonra . Bunu doktorunlankonus. Bu kan sonuclarinda yumurtlayip yumurtlamadigini gösteriyordurcanım 10 aydır istiyoruz doktora gittim yumurtalarımı gösterdi kist felen da yok bu ay eşimle birlikte gitcez şans işi galiba ne biliyim canım sıkılıyo bu duruma belkide test bozuktur loboquick markası gittigidiyordan aldım