(Ovülasyon testi)ADETİN 29. Günü yumurtalama

nurnursrca

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
332
163
23
merhaba kızlar İnan’ın okurdumda inanmazdım . Adetimin 15 . Günü 4 aylık evliliğimden sonra ilkkez bebek düşündük bende sanıyırdum ki normal yumurtluyorum . Derken eşim yanlışlıkla gebelik testi yerine ovülasyon testi alıyor ( biraz bahsetmiştim eczacıya ovülasyon demiş heyecandan ) neyse ovü testi gebelik gösterir diye okumuştum hadi deneyeyim dedim kasımın 9 da başladım yapmaya 13 ne kadar hepsi akşam 3 saatlik idrar tutumundan sonra yapıldı birde ne göreyim ben adetimin 29. Günü yumurtluyorum yada gebeyim :))) hemen gittim kan testi verdim ve tabiki negatif olsun dedim ilk Aydan ögrendim ne zaman yumurtladığımı değerlendirdim benden size tavsiye bebeği olmayanlar bir ay boyunca mutlaka ovü testi yapın AMA DİKKAT EDİN KESİNLİKLE SABAH İLK İDRAR LA YAPMAYIN

bilgilendirici bir başlık olmuş
siz geç yumurtluyorsunuz
bazı kadınlarda böyle ama farkında değiller

bilgilendirici bir başlık olmuş
siz geç yumurtluyorsunuz
bazı kadınlarda böyle ama farkında değiller
Evet üstelik hamile olduğumu 13 gün sonra öğrenebildim . Diğer başlıklarımda görürseniz ayrıntılı bilgiler yazıyor kesinlikle dikkat edilmeli

kızım şuan 8 yasında ben de yasadım aynını
söktürücü içmiştim üstelik
idrar ve kan testleri negatifti ve ben bilmiyordum meger bebek geliyomuş
ben de geç öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…