- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah en yakın zamanda sende bu duyguyu yaşa o güzel kalbine kurban olayımUmut oldun canim
Habersiz bırakma beni ayyy ben olmasamda sizleri böyle görünce daha bir mutlu oluyorum
Rabbim sağlıkli dogumlar sağlıklı bebekler nasip etsin![]()
Ben hala şoktayim. sanırım yarın sabah kan verince güzel sonucu alınca şok geçer
Benimde böyle çıkıyordu canım son 3 gün koyu oldu biraz daha bekle ıstersenMerhabalar, regl olmama 1 hafta var akşam 7 gibi test yaptım böyle çıktı, yumurtlamamı acaba anlayamadım
Bsn bu şekilde öğrendim hamile olduğumu idrar testi yapın inşallah vardırAdetime 2 gün kala ovu testi pozitif neden olur ?
6 gün geçti 4 gün önce idrar yaptım negatif çıktı erken yapmış olabilirmym acaba yoksa olsa cikarmydiValla olabilir neden olmasın ama günün geçtiyse bi test yap ıstersen canım
Ikiside gebelik testi canım yaptım bu akşam inanamadım 3 tane yaptım hepsi aynıBsn bu şekilde öğrendim hamile olduğumu idrar testi yapın inşallah vardır
Olsa o kadar gecikmeye çıkar diye düşünüyorum ama bilemedim bi kan versen emin olabilirsin canım6 gün geçti 4 gün önce idrar yaptım negatif çıktı erken yapmış olabilirmym acaba yoksa olsa cikarmydi
1 hafta kala böylemi çıktı seninde, ay inşallahBenimde böyle çıkıyordu canım son 3 gün koyu oldu biraz daha bekle ıstersen![]()
Maşallah inşallah değeriniz güzel çıkar :))Ikiside gebelik testi canım yaptım bu akşam inanamadım 3 tane yaptım hepsi aynı![]()
Inşallah canım çok sağolMaşallah inşallah değeriniz güzel çıkar :))
Canım ben kan verdim yarın sabah sonucları alacam nasipse sana da haber edecemUmut oldun canim
Habersiz bırakma beni ayyy ben olmasamda sizleri böyle görünce daha bir mutlu oluyorum
Rabbim sağlıkli dogumlar sağlıklı bebekler nasip etsin![]()
Ayyy çok heyecanlı,haber bekliyorum canımCanım ben kan verdim yarın sabah sonucları alacam nasipse sana da haber edecem![]()
Yok canım sadece ara ara adet olacakmışım gibi hissettim göğüslerim aşırı derece de şişti birde kirpiklerim çok battı gözüme hep grip gibi yaşlanıyordu gözlerim onun dışında umidim yoktu ama istiyordum cokkkkkAyyy çok heyecanlı,haber bekliyorum canım
Bir de canım adete 1-2 gün kala ya da geçince mi ne yerleşme kanaması görülüyormuş sanırım sen de oldu mu?
Böyle okudukça daha çok umutlanıyorum Allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin canım benimYok canım sadece ara ara adet olacakmışım gibi hissettim göğüslerim aşırı derece de şişti birde kirpiklerim çok battı gözüme hep grip gibi yaşlanıyordu gözlerim onun dışında umidim yoktu ama istiyordum cokkkkk![]()
Sağol canım benim allah razı olsun dualarimdasin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorumBöyle okudukça daha çok umutlanıyorum Allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin canım benim
Fotografta anlaşılmıyor ama ben mi hayal görüyorumSağol canım benim allah razı olsun dualarimdasin inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum![]()
Valla ben gördümFotografta anlaşılmıyor ama ben mi hayal görüyorum![]()