- 30 Ekim 2016
- 1.421
- 499
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Pik değil evet yumurtlamayı görmüştüm ben tekrar böyle biraz koyu çıktıBence degil t cizgisi c kadar koyu degil cunku t cizgisi daha koyu yada esit olursa diye biliyorum
Diger testlerini atarmisin bi hepsini atPik değil evet yumurtlamayı görmüştüm ben tekrar böyle biraz koyu çıktı
Pko mu var lh yüksekliği olabilir çatlama sonrası böyle yükselmeler yaşanıyormuş pkoda. Gebelik için daha çok erken bir hafta kana bile onuncu günden sonra geçiyor. Lh testine güvenme gebelik var diye üzücü oluyor sonuBöyle çıktı
Bu şekilde ümit vermeyin gün olarak erken bu bir lh dalgalanması sadece insanlar umut bağlayıp üzülüyor. Adet günü pik görüp yine de adetini gören var. Lh testi asla net sonuç vermezYarinda böyle koyu çıkarsa hamilesin demektirovulasyonla hamilelik öğrenen çok kişi var.
Pik görmüşse ve adete yakın lh koyuluğu devam ediyorsa hamile olabilir. Sonuçta 3 4 kere yumurtlamıyoruzBu şekilde ümit vermeyin gün olarak erken bu bir lh dalgalanması sadece insanlar umut bağlayıp üzülüyor. Adet günü pik görüp yine de adetini gören var. Lh testi asla net sonuç vermez
Pko yok hormonlarımda normal lh hormonum 4.01 çıktıPko mu var lh yüksekliği olabilir çatlama sonrası böyle yükselmeler yaşanıyormuş pkoda. Gebelik için daha çok erken bir hafta kana bile onuncu günden sonra geçiyor. Lh testine güvenme gebelik var diye üzücü oluyor sonu
Pikten henüz bir hafta geçmiş pik değil testi. Tabiki okadar fazla yumurtlama olmaz ama lh dalgalanması her zaman olur. Kesin hamilesin demek yerine hamilelik ihtimali var denebilir.Pik görmüşse ve adete yakın lh koyuluğu devam ediyorsa hamile olabilir. Sonuçta 3 4 kere yumurtlamıyoruz
Tekrar test yaptınız mı yüksek mı lh halaPik değil evet yumurtlamayı görmüştüm ben tekrar böyle biraz koyu çıktı
Elimde test kalmadı canım adet günüm yarın bekliyorum hayırlısıTekrar test yaptınız mı yüksek mı lh hala
Inşallah hayırlı haberler alırsınElimde test kalmadı canım adet günüm yarın bekliyorum hayırlısı
Sonuc ne olduuElimde test kalmadı canım adet günüm yarın bekliyorum hayırlısı
Katılıyorum sonucta farklı hormonlarPko mu var lh yüksekliği olabilir çatlama sonrası böyle yükselmeler yaşanıyormuş pkoda. Gebelik için daha çok erken bir hafta kana bile onuncu günden sonra geçiyor. Lh testine güvenme gebelik var diye üzücü oluyor sonu
Bugün son birtane ovulasyon testim vardı çekmecede adetim birgün gecikti böyle çıktıSonuc ne olduu
Hiç gebelik testi yapmadin mı. Bence kan vermelisin. Hayırlı sonuçlar alacağına inanıyorum.. biliyorsun ben basından beri inanmıştımBugün son birtane ovulasyon testim vardı çekmecede adetim birgün gecikti böyle çıktı
Ay bencede ovulasyonla olcak iş değil test yapsanaa bne şimdi 100.ye yapmıstımHiç gebelik testi yapmadin mı. Bence kan vermelisin. Hayırlı sonuçlar alacağına inanıyorum.. biliyorsun ben basından beri inanmıştım
Yarın yapacağım nasipseAy bencede ovulasyonla olcak iş değil test yapsanaa bne şimdi 100.ye yapmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?