Ovülasyon testi? acil!

falbaktirann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
98
68
Kızlar merhaba. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doğurganlık oranının en yüksek olduğu gün adet takvimine göre o gün beraberlik yaşadıktan sonra gebe olduğumu öğrendim. Temmuz sonunda düşük yaptım ve korunmasız ilk ayım olacak bu ay. Ovülasyon testi aldım. Reglm bitti bugün 3-4 saat önce. Ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. Ne demek oluyor nasıl takip ediliyor. Bugün mesela ihtimali var mı?

Eklentiler

• IMG_6122.jpeg
    IMG_6122.jpeg
    163,2 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar merhaba. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doğurganlık oranının en yüksek olduğu gün adet takvimine göre o gün beraberlik yaşadıktan sonra gebe olduğumu öğrendim. Temmuz sonunda düşük yaptım ve korunmasız ilk ayım olacak bu ay. Ovülasyon testi aldım. Reglm bitti bugün 3-4 saat önce. Ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. Ne demek oluyor nasıl takip ediliyor. Bugün mesela ihtimali var mı?
İkisi aynı koyulukta olunca pik oluyor kuzum yani yumurtlamış oluyorsun silikleşmeye başlayıncada yumurtan çatlamış oluyor hergün aynı saatte yap ve yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes. Ve kesinlikle ilk idrarla yapma

peki şuan ki çıkan sonuç ne oluyor? pik ne demek :) biraz bilgisizm de
Pik yani T çizgisinin C çizgisi kadar koyu olması. Regl bugün bitmiş zaten büyük ihtimal 7 8 güne pik olur diye düşünüyorum canım pik olduğu gün yumurtlamış oluyosun o günü ve sonraki 3 günü değerlendir

X