- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
Akşamında silik gördüm bi iki saat sonra eşimle tekrar değerlendirdik ama ne kadar verimli olmuştur ortadaTesti pik gördüğünüz ve sonraki 3 fün çok önemli. Eğer sperm sağlıklı bir sperm ise kadın vücudunda 2 3 güne kadar yaşıyabiliyorbuda sizin ilişkiden hemen sonra pik olsa bile şans var demektir. Ki siz sadece pik gününü değerlendirememişsiniz çatladıgı günde bir okadar önemli çünkü spermler yumurtayı daha rahat dölleyebiliyor yine şansınız vr demektir
Yaptınız mı test?
Şans herzaman var belki süpriz şekilde gelir canımAkşamında silik gördüm bi iki saat sonra eşimle tekrar değerlendirdik ama ne kadar verimli olmuştur ortadaneyse dedik bu sabah da değerlendirdik yani ilişki araları bikaç saat var çok da tutacağını zannetmiyorum
3 haziran oluyor yumurtlamadan hesaplayınca bakalım inş tutar ama şöyle bişey var şuan yumurtlamanın üzerinden iki gün geçtiği halde sol tarafıma kramplar giriyor ben de tutmadığını düşünüyorum yani yine olmadı gibiŞans herzaman var belki süpriz şekilde gelir canımadet tarihin nezaman?
Tekrarlamadım ya fırsat bulamadım biraz da saldım zaten perşembe sabah birlikte olduk dün olmadı bugün yine denerimPik değil canım bugün tekrarladın mı testi?
Eğer Ankara’daysanız ben alabilirimBu strip testlerden elimde 14 tane falan var isteyen varsa göndereyim ben hamileyim çünkü
Yok istanbuldayım isterseniz kargoya veririm sadece kargoyu ödersiniz elimde kalmasın valla ziyan olurEğer Ankara’daysanız ben alabilirim
Olur, sevinirimYok istanbuldayım isterseniz kargoya veririm sadece kargoyu ödersiniz elimde kalmasın valla ziyan olur
Canım merhaba seninle bir kaç kez aynı konuda karşılaştık. 3 Haziran demişsin sonuç ne oldu merak ettim?3 haziran oluyor yumurtlamadan hesaplayınca bakalım inş tutar ama şöyle bişey var şuan yumurtlamanın üzerinden iki gün geçtiği halde sol tarafıma kramplar giriyor ben de tutmadığını düşünüyorum yani yine olmadı gibi
Bana dm atın lütfenOlur, sevinirim
Merhaba, kaç olmalı lh? Adetin 3.günü veriliyor di mi testi?Canım çok saol ama benim testlerimde yumurtlama olmuş mu bakabilir misin? Bu arada bende pco var LH değerim 4 cok yüksekte değil. niyetliyim akşam gelip yapıyrm testleri bayagı bi sıvı alımı olmuyor doğal olarak oyüzden test doğru sonuc verr mi?
adetin 3. günü veriliyor canım kaç olucak bilmiyorum sadece lh fhs dan küçük olmalı diye biliyorumMerhaba, kaç olmalı lh? Adetin 3.günü veriliyor di mi testi?
Büyük olunca yumurtada mı sıkıntı oluyormuş?adetin 3. günü veriliyor canım kaç olucak bilmiyorum sadece lh fhs dan küçük olmalı diye biliyorum
Pikten 12-14 gün sonra çıkıyormuş.Merhaba, ovülasyon testi pik göründükten sonra 3 gün boyunca değerlendirdim. Peki hamilelik testi ne zaman yapmam gerekir?