- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
- Konu Sahibi Cicekhanim34
Yok çok şükürSiperm sorununuz yoksa değerlendir gitsin kuzum yapck bişe yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok çok şükürSiperm sorununuz yoksa değerlendir gitsin kuzum yapck bişe yok
süper o zamn canım değerlendir bakalım hayrlısı olsunYok çok şükür
tam pik değil gibi ama pozitifBenim ovülasyon testim bugün böyle çıktı ben pik olduğunu düşünüyorum ama sizce pik mi?
saat 12yi bekliyorum ama ağrılarım var büyük ihtimal pik görücem bugüntam pik değil gibi ama pozitif
pik olması önemli değil illa onu aramayın. bugun pozitif şu 3günü değerlendirinsaat 12yi bekliyorum ama ağrılarım var büyük ihtimal pik görücem bugün
Öyle yapıcam çok teşekkür ederimpik olması önemli değil illa onu aramayın. bugun pozitif şu 3günü değerlendirin
Canım bu tam pik olmamışpik olması önemli değil illa onu aramayın. bugun pozitif şu 3günü değerlendirin
tamam bende olmamış dedim bu önemli değil. pozitif olması önemliiiiiCanım bu tam pik olmamış
O zaman tamam kimisi pik olmalı mutlaka diyortamam bende olmamış dedim bu önemli değil. pozitif olması önemliiiii
Yumurtlama her ay aynı günde olmuyor. Değişebilen bir döngü. Hatta her ay yumurtlama olacak diye birşey de yok bazı aylar yumurtlama olmadığı halde adet gördüğümüz de oluyor. Yani adet olmak için yumurtlamanın olması şart değil. Siz testi yaptığınız ve çift çizgi gördüğünüz günleri değerlendirin. Kadın yumurtası çok uzun ömürlü değil 12 ile 24 saat boyunca canlı kalıyor bu süre zarfında döllenmesi gerekiyor ama bir artımız daha var ki o da erkek spermi 3 güne kadar canlı kalabiliyor kadın rahminde. Yani 15.ve 16. günü değerlendirmen gerekiyor. Yumurtlama gününden bir gün öncesi 14.Gün ve Bir de çatlama gününü sayarsak 17. gün Etti bize 4gün. Yani ay içerisinde 2. Defa yumurtlama olmazsa bir kadının bir aydaki doğurgan gün sayısı 4 ya da 5 güne tekabül ediyor. Olur da Ay içerisinde 2. Defa yumurtlama olursa o da döllenirse nur topu gibi çift yumurta ikizlerin oluyor. Sen 13 günün üzerine en az 15 gün bekle sonra gebelik testi yap inşallah pozitif çıkar.daha erken test yapıp pozitif çıkan da var ama maksat hayal kırıklığı olmasın sende bekle adetin gelsin en az bir gün geçsin sonra test yaparsın. Bazen yumurtlamanın birden fazla gün sürdüğü günler oluyor bu da normal diye biliyorum ama çok da uzaması gerekiyor uzarsa kistleşebiliyormuş yumurta. Öyle olunca yumurta çatlasın diye bol bol havuç yemek tavsiye ediliyor. 5 6 tane falan sanırım. Bi de bir kaç gün üst üste koyu çıkma devam edilirse gebelik de olabilir deniyor bir de gebelik testi yap istersen adetten hemen sonra yumurtlama olmuşsa döllenme olabilir.Merhaba hanımlar
Geçen ay ovülasyon testi yaptim 13. Gün sabahı pik oldu akşamı siliklesti. Kalan testleri de bu ay yapiyim dedim 11. Günden itibaren yaptim ama ne akinti ne kasikta batma oldu. Geçen ay 13. Günüydü pik bu ay 13 silik olunca kacirdim dedim. Ve 14. Gün test yapmadım.
14. Ve 15. Gün kasiklarimda normalde olmayan batmalar oldu 14. Gun akıntı gelince 15. Gün sabah ovulasyon testi yaptim koyu oldu bugün 16. Gun yine yaptım koyu.
13. Gun pik olur diye 13. Günden beri iliski oluyor bugünde mi yapmamız gerekir yardımcı olur musunuz?
Pik olması gerekiyor sağdaki çizginin soldaki kadar koyu ya da eşit koyulukta olması lazımO zaman tamam kimisi pik olmalı mutlaka diyor
Merhaba vakit ayırıp okuyup yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim eşimin işi dolayısıyla yunurtlama gününde görüsmeyebiyoruz maalesef her zman aynı gün oluyor sanmistim öyle değilmiş.. Hayırlısı diyorum adetin gecikmesini bekleyeceğimYumurtlama her ay aynı günde olmuyor. Değişebilen bir döngü. Hatta her ay yumurtlama olacak diye birşey de yok bazı aylar yumurtlama olmadığı halde adet gördüğümüz de oluyor. Yani adet olmak için yumurtlamanın olması şart değil. Siz testi yaptığınız ve çift çizgi gördüğünüz günleri değerlendirin. Kadın yumurtası çok uzun ömürlü değil 12 ile 24 saat boyunca canlı kalıyor bu süre zarfında döllenmesi gerekiyor ama bir artımız daha var ki o da erkek spermi 3 güne kadar canlı kalabiliyor kadın rahminde. Yani 15.ve 16. günü değerlendirmen gerekiyor. Yumurtlama gününden bir gün öncesi 14.Gün ve Bir de çatlama gününü sayarsak 17. gün Etti bize 4gün. Yani ay içerisinde 2. Defa yumurtlama olmazsa bir kadının bir aydaki doğurgan gün sayısı 4 ya da 5 güne tekabül ediyor. Olur da Ay içerisinde 2. Defa yumurtlama olursa o da döllenirse nur topu gibi çift yumurta ikizlerin oluyor. Sen 13 günün üzerine en az 15 gün bekle sonra gebelik testi yap inşallah pozitif çıkar.daha erken test yapıp pozitif çıkan da var ama maksat hayal kırıklığı olmasın sende bekle adetin gelsin en az bir gün geçsin sonra test yaparsın. Bazen yumurtlamanın birden fazla gün sürdüğü günler oluyor bu da normal diye biliyorum ama çok da uzaması gerekiyor uzarsa kistleşebiliyormuş yumurta. Öyle olunca yumurta çatlasın diye bol bol havuç yemek tavsiye ediliyor. 5 6 tane falan sanırım. Bi de bir kaç gün üst üste koyu çıkma devam edilirse gebelik de olabilir deniyor bir de gebelik testi yap istersen adetten hemen sonra yumurtlama olmuşsa döllenme olabilir.
Aynı durum bizde de var bazı günler evde olmadığı oluyor iş dolayısı ile ama yine de dediğim gibi yumurtlama gününden 3 gün öncesine kadar sperm rahimde canlı kalabiliyor bu da kadınların artısı. Umarım gönlünüzce olur herşeyMerhaba vakit ayırıp okuyup yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim eşimin işi dolayısıyla yunurtlama gününde görüsmeyebiyoruz maalesef her zman aynı gün oluyor sanmistim öyle değilmiş.. Hayırlısı diyorum adetin gecikmesini bekleyeceğim
Hayırlısı olur ınsallah hepımız için teşekkerler :)Aynı durum bizde de var bazı günler evde olmadığı oluyor iş dolayısı ile ama yine de dediğim gibi yumurtlama gününden 3 gün öncesine kadar sperm rahimde canlı kalabiliyor bu da kadınların artısı. Umarım gönlünüzce olur herşey
Canim 6 yazdigin pik olmus yani yumurtlamaMerhaba arkadaşlar ,ben ovülasyon testini ilk kez kullanıyorum ve dünleri bugün koyu çıktı gibi sanki, yumurtlama olmuş mudur, yardımcı olur musunuz