Çok şiddetli ağrımıyor zaten göğüs ağrısı daha dolgun oluyor ve hafif ağrı oluyor. Belki dikkat etmemiş de olabilirsiniz. EkledimGöğüs ağrısı dışında hepsi de oldusiz yakaladınız mı pikleri, resmi var mı yaptığınız testlerin
Maşallah, hayırlı haberler alırsınız inşAllahÇok şiddetli ağrımıyor zaten göğüs ağrısı daha dolgun oluyor ve hafif ağrı oluyor. Belki dikkat etmemiş de olabilirsiniz. Ekledim
İnş sizde öyle.Maşallah, hayırlı haberler alırsınız inşAllah
Pik olmak üzere canım daha tam olmadı ama bence değerlendir, yarın pik olsa onu da değerlendir. Ayrıca bir program var oraya atıyorsun sana anında yüzdelik sonuç veriyor. Adı FemometerSelam kızlar, bugün ovu testi yapmaya başladım da alttakine bakar mısınız pik olmuş mu yoksa daha zamanı var mı?
Dün birliktelik oldu canım ben yarın ve pazarı değerlendirmeyi düşünüyorumPik olmak üzere canım daha tam olmadı ama bence değerlendir, yarın pik olsa onu da değerlendir. Ayrıca bir program var oraya atıyorsun sana anında yüzdelik sonuç veriyor. Adı Femometer
Dünü değerlendirdiyseniz bugünü es geçin canım, piki gördüğün gün sperm sorunu yoksa 2 kere değerlendirinDün birliktelik oldu canım ben yarın ve pazarı değerlendirmeyi düşünüyorum
Sperm sorunu yok denebilir ama eşimde o performans yok ustuste 3 gün olunca söyleniyor 2ye tamam ama :)))Dünü değerlendirdiyseniz bugünü es geçin canım, piki gördüğün gün sperm sorunu yoksa 2 kere değerlendirin