- 6 Şubat 2023
- 389
- 369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu sonuç negatif. C ve T çizgisi aynı koyulukta ya da T çizgisi Cden daha koyu olmalı. Bence değerlendirmek için erken yine de siz bilirsinizMerhaba ovulasyon testim negatif mi pozitif olması için ikisi de aynı koyulukta mı olması gerekır adetım bıtelı 2 gun oldu da sılık mı sımdı bu çizgi yardımcı olur musunuz acaba banada? Degerlendırmeye baslamalı mıyım
Evet değerlendirin tabiki. Bu akşam ve yarın akşam mutlaka değerlendirin.Eğer eşinin sperm sorunu yoksa tabi. Eğer sperm sorunu varsa bu akşam değerlendirip bir gün boş bırakıp tekrar değerlendir. Tamamen çizgi silikleşince bırakabilirsin. Pikten bir gün önce pik günü ve çatlama günü gün sık ilişki öneriliyorEki Görüntüle 3203468 7 günlük ovülasyon test sonucum. 4 şubatı gece değerlendirdik, 5 şubat ara verdik bugünkü test sonucum (6şubat) bu şekilde. Bugün negatif çıkmış ama değerlendirmemiz gerekiyor mu ?
Maalesef daha yumurtlama olmamışEki Görüntüle 3203468 7 günlük ovülasyon test sonucum. 4 şubatı gece değerlendirdik, 5 şubat ara verdik bugünkü test sonucum (6şubat) bu şekilde. Bugün negatif çıkmış ama değerlendirmemiz gerekiyor mu ?
Bugün silik çıktı dün pikti, yarını niye değerlendiriyorum anlamadım anlatır mısınızEvet değerlendirin tabiki. Bu akşam ve yarın akşam mutlaka değerlendirin.Eğer eşinin sperm sorunu yoksa tabi. Eğer sperm sorunu varsa bu akşam değerlendirip bir gün boş bırakıp tekrar değerlendir. Tamamen çizgi silikleşince bırakabilirsin. Pikten bir gün önce pik günü ve çatlama günü gün sık ilişki öneriliyor
Evet değerlendirin tabiki. Bu akşam ve yarın akşam mutlaka değerlendirin.Eğer eşinin sperm sorunu yoksa tabi. Eğer sperm sorunu varsa bu akşam değerlendirip bir gün boş bırakıp tekrar değerlendir. Tamamen çizgi silikleşince bırakabilirsin. Pikten bir gün önce pik günü ve çatlama günü gün sık ilişki öneriliyor
Bie de altta 25 ekim diye biri yorum yazmış yumurtlama olmadı diye siz bilgili gibisiniz, olmamış mı yumurtlama ? Ben 5 şubat oldu diyordumEvet değerlendirin tabiki. Bu akşam ve yarın akşam mutlaka değerlendirin.Eğer eşinin sperm sorunu yoksa tabi. Eğer sperm sorunu varsa bu akşam değerlendirip bir gün boş bırakıp tekrar değerlendir. Tamamen çizgi silikleşince bırakabilirsin. Pikten bir gün önce pik günü ve çatlama günü gün sık ilişki öneriliyor
Ben 5 şubat oldu diyorum bugün silikleşti, neden olmadı diyorsunuz ?Maalesef daha yumurtlama olmamış
İki çizginin de çok koyu yada t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması gerek yumurtanın çatlaması içinBen 5 şubat oldu diyorum bugün silikleşti, neden olmadı diyorsunuz ?
Benim aldığım testle ilgili olamaz mı dün baya koyuydu bugün öyle değil. 4 şubatta öyle değildi . Bunun sebebi nedir eğer pozitif değilseİki çizginin de çok koyu yada t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması gerek yumurtanın çatlaması için
5 şubattaki testi gördüm c çizgisi gibi olması gerek t çizgisinin deBen 5 şubat oldu diyorum bugün silikleşti, neden olmadı diyorsunuz ?
4 ay düzenli ovülasyon testi kullanan biri olarak söylüyorum bilgili olmayadabilirim ama yazmıssınız cevaplamak istedim sadece.Benim aldığım testle ilgili olamaz mı dün baya koyuydu bugün öyle değil. 4 şubatta öyle değildi . Bunun sebebi nedir eğer pozitif değilse
Tamam çok teşekkür ederim4 ay düzenli ovülasyon testi kullanan biri olarak söylüyorum bilgili olmayadabilirim ama yazmıssınız cevaplamak istedim sadece.
Lh hormonu sürekli dalgalanabiliyor yumurtanın gelişmesi için birşeyler yiyin araştırın gooogle dan yumurtalık kalitesini artıran şeyler nedir diye
çok teşekkür ederim koyu olup sonrasında silikleşince çatlamış oluyor değil mi? Bide yumurtlama öncesinde ve sonrasında ilişki öneriyolar ya t çizgisi bu attığımdan daha koyulaşmaya başladığında mı ilişkiye girmem lazım ? İlla tamamen koyulaşması mı lazım acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın ama sanırım ben yanlış değerlendirdim bu ovulasyon testini bide incir havuç kürü yapıyorum ibrahım saracoğlunun yumurta catlaması ıcınmıs :))Evet bu sonuç negatif. C ve T çizgisi aynı koyulukta ya da T çizgisi Cden daha koyu olmalı. Bence değerlendirmek için erken yine de siz bilirsiniz
Şansa bırakmayın diye söyledim. Çizginiz tamamen silikleşmemiş. Tamamen silik olana kadar değerlendirin derim. Yine de siz bilirsiniz.Bugün silik çıktı dün pikti, yarını niye değerlendiriyorum anlamadım anlatır mısınız
Testleriniz de günden güne çizgiler netleşmiş. C çizgisi gibi T nin de koyu olması beklenir. Ama her test markasında aynı koyuluk bazen olmayabiliyor. Siz devam edin testleri yapmaya bırakmayın C kontrol çizgisi ile T çizgisi aynı koyulukta yakalarsanız tekrar değerlendirin. 5 şubatta çizginiz koyulaştığı zaman yumurtlama belirtileriniz olmuş muydu. Ayrıca bir kere değerlendirip bırakmayın ne kadar çok değerlendirme o kadar çok şans.Bie de altta 25 ekim diye biri yorum yazmış yumurtlama olmadı diye siz bilgili gibisiniz, olmamış mı yumurtlama ? Ben 5 şubat oldu diyordum
ne gibi belirtiler oluyor ? Vücut ısım arttı gibi akıntım da baya vardı başka ne gibi belirtiler oluyo bilmiyorum. Devam edeceğim testlereTestleriniz de günden güne çizgiler netleşmiş. C çizgisi gibi T nin de koyu olması beklenir. Ama her test markasında aynı koyuluk bazen olmayabiliyor. Siz devam edin testleri yapmaya bırakmayın C kontrol çizgisi ile T çizgisi aynı koyulukta yakalarsanız tekrar değerlendirin. 5 şubatta çizginiz koyulaştığı zaman yumurtlama belirtileriniz olmuş muydu. Ayrıca bir kere değerlendirip bırakmayın ne kadar çok değerlendirme o kadar çok şans.
Bilmediğim için soruyorum ben de değerlendireceğiz o zamanŞansa bırakmayın diye söyledim. Çizginiz tamamen silikleşmemiş. Tamamen silik olana kadar değerlendirin derim. Yine de siz bilirsiniz.
Hafif dalgalı kasık ağrısı arada artıp azalan şekilde. Bel ağrısı, gün içerisinde iç çamaşırında ıslaklık akıntı, vajinanın içi sürekli ıslak olması, göğüslerin hafif dolgunlaşıp ağrıması, özellikle sabahları yatakta vucut ısı yüksekliği terleme.ne gibi belirtiler oluyor ? Vücut ısım arttı gibi akıntım da baya vardı başka ne gibi belirtiler oluyo bilmiyorum. Devam edeceğim testlere
Göğüs ağrısı dışında hepsi de oldu siz yakaladınız mı pikleri, resmi var mı yaptığınız testlerinHafif dalgalı kasık ağrısı arada artıp azalan şekilde. Bel ağrısı, gün içerisinde iç çamaşırında ıslaklık akıntı, vajinanın içi sürekli ıslak olması, göğüslerin hafif dolgunlaşıp ağrıması, özellikle sabahları yatakta vucut ısı yüksekliği terleme.
Ben bu ay bunları yaşadım ovülasyon testi kullanıyorum.
Bu arada herkes aynı belirtileri tabi ki yaşamıyor ama vücudunda hissettiğin değişikler varsa bu söylediklerimle ve Ovülasyon takibiyle anlarsın.