- 18 Mart 2025
- 25
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi aysenurbalc
-
Benim de çatlamadan sonra hep silik çıktı yok denecek kadar sonra dün gece 1 saatlik sıvı alımını kestim yaptım önce t oluştu sonra C yani koyu gibi genelde hep c oluşurdumerhabalar kızlar regle me son dört gün kaldı ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ovulasyon test ile gebelıgı ogrenen varmı acaba aranızda bana yazarsanız sevnırım yumurtlama oldugunu sanmıyorum cunku dongum duznelı ve yumurtlamam agdet aonrası 14. gün
evet sızınde benım gıbı olmus
bende merak edıuorum gercekten oyle ogrenen varmı bendede karnımda bir şişlik kasıklarlarda agrı ve dolgunlık bazen nadır bas donmesı oluyorBenim de bugün regl günüm kızlar göğüslerim aşırı acıyo ovülasyon yaptım ama normal mı anlamadm öğlen bi erken gebelik testi alıcam
o nedir pek anlamam o seylerıBat 28,28 civarı
Yani beklenen adet tarihim :)o nedir pek anlamam o seylerı
Senin daha koyu inşallah vardırBenim de bugün regl günüm kızlar göğüslerim aşırı acıyo ovülasyon yaptım ama normal mı anlamadm öğlen bi erken gebelik testi alıcam
Senin daha koyuBenim de bugün regl günüm kızlar göğüslerim aşırı acıyo ovülasyon yaptım ama normal mı anlamadm öğlen bi erken gebelik testi alıcam
benim hiç belirtim yok belim çok ağrıyor bu regl de olabilirim anlamına da geliyor benceevet sızınde benım gıbı olmus
Gebelik olabilir koyuya yakın gibi yumurtlamadan sonra kaçıncı gün yaptınız bu testiBenim de bugün regl günüm kızlar göğüslerim aşırı acıyo ovülasyon yaptım ama normal mı anlamadm öğlen bi erken gebelik testi alıcam
Evet böyle öğrenen çok varbende merak edıuorum gercekten oyle ogrenen varmı bendede karnımda bir şişlik kasıklarlarda agrı ve dolgunlık bazen nadır bas donmesı oluyor
Reglime 3 gün kala yani pazartesi kan verdim 2 çıktı bugün regl günümSenin daha koyu inşallah vardır
Bugün 16. Gün pazartesi kan vermiştim 2 çıkmıştı fakat regl günüm bugün göğüs hassasiyetim aşırııı reglden önce de acır ama bilemiyorm kiGebelik olabilir koyuya yakın gibi yumurtlamadan sonra kaçıncı gün yaptınız bu testi
Test yap canım inşallah vardırReglime 3 gün kala yani pazartesi kan verdim 2 çıktı bugün regl günüm
Öğlen alıcam test kızımı okula bıraktıktan sonra bakalm inşallahTest yap canım inşallah vardır
Belli olmaz 2 yükselmiştir belki bir daha kan verip kesinleştirebilirsiniz ama evde de test yaparsanız varsa kesin çıkar 16.gündeBugün 16. Gün pazartesi kan vermiştim 2 çıkmıştı fakat regl günüm bugün göğüs hassasiyetim aşırııı reglden önce de acır ama bilemiyorm ki
Evet test alıcam öğleden snra en azından çıkmazsa da bende reglimi beklermBelli olmaz 2 yükselmiştir belki bir daha kan verip kesinleştirebilirsiniz ama evde de test yaparsanız varsa kesin çıkar 16.günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?