• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon test hakkında yardımcı olurmusunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG_1776.JPG
    IMG_1776.JPG
    17,9 KB · Görüntüleme: 39
Ovulasyondan gebelik öğrenmek bana biraz saçma geliyor.Madem gebelik testinden önce gösteriyor diyorlar niye bizler günlerce acaba gebemiyim diye kafayı yiyoruz? Gebelik testi yerine ovulasyon kullanılırdı ozaman.ben sadece soylenenlere karşı fikrimi söylüyorum.siz umarım gebesinizdir :) hepimizin içinde bir umut :anneadayı:

Ben de ilk kez kullanıyorum gelecek ay pcln almıştım meraktan yaptım hayırlısı arti bakalım sonuç ne olacak

Kızlar dört günlük test blok test sonuçu hiç bişey anlamadım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 43
Yok canım benım adetim geçti geçen ayda 1ay sonra oldum normal döngümden hormon testim. Güzel şi şükür bu ayda 15gün geçti test negatif çıktı gelecek ay için ovu testi almıştim meraktan yaptım dört gündür böyle sonuç adetim den 45 gün geçmesine rağmen yumurtlamadım ki sonuç böyle çıkıyor

Yok canım benım adetim geçti geçen ayda 1ay sonra oldum normal döngümden hormon testim. Güzel şi şükür bu ayda 15gün geçti test negatif çıktı gelecek ay için ovu testi almıştim meraktan yaptım dört gündür böyle sonuç adetim den 45 gün geçmesine rağmen yumurtlamadım ki sonuç böyle çıkıyor
Cok garip ya bi doktora gitseydin keşke

Salı randevum gitçem inşallah hayırlısı bakalım

Back