- Emoji Skoru
- 118
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Bide 2 tane yaptım sürekli tek cizgi ve enine uzun bi çizgi çıktı bozuk oluyor dimi onlar çöpe attımValla canım su duruma göre daha pik olmamış bı kaç gün daha lazım sanırım. Hergün aynı saatte yapıp bir de 3 saat önceden bişey yiyip içmemeye dikkat edıyorsan hata payı fazla olmaz bence..
Değil mi bende onu farkettim çok teşekkür ederim çok sağolunYa ben de onu diyecektim büyük ihtimal idrarı fazla damlatıyorsunuz talimatta kaç damla diyorsa ona dikkat edin o bozuyordur çizgileri..
Rica ederimDeğil mi bende onu farkettim çok teşekkür ederim çok sağolun
UMarim canim düzenli mi regl oluyorsun kaç gün de . Benim 3 aydır düzensiz ortalamasını aldığımda benimde 26 gün çıkıyor. Bu gidişle bende geç yumurtlicam saniyorum bi dahakine 10. Yada 12. Günden sonra başlarım diye düşünüyorum çünkü bu gidişle takip etsemde bu ay bişey olmayacak sanıyorumAdetin 14.gunu baslasan daha belirleyici cizgilerle takip etmis olurdun ama benm denemelerim genelde bende yaniltici oldu cunki gec adet gordgm icin gec yumurtladgmi soradan anladm, adetimin 14.gunu gunu ilk kez test denedm pige yakindi cok koyu olmasada baya belirgin renkti baktm gun gectikce siliklesti ama cizgi silikte olsa cikmaya devam etti bende ne ara pig yaptida silindi... diye dusunceler aldi sorun bende saniyordum ,aradan 10gun gecti doktora gttm ultrasonda gordu yumurtlama hucreleri goruyorm dedi adetten tam 28gun gecmisti vay anasini ne gec olmus,,, test beni yaniltmsti hâlbuki bende artk tekrar 28.gunu bekliyorm umarım yanilmam bu sefer
Ben 40 ile 43 gun arasinda oldum son 2 ayUMarim canim düzenli mi regl oluyorsun kaç gün de . Benim 3 aydır düzensiz ortalamasını aldığımda benimde 26 gün çıkıyor. Bu gidişle bende geç yumurtlicam saniyorum bi dahakine 10. Yada 12. Günden sonra başlarım diye düşünüyorum çünkü bu gidişle takip etsemde bu ay bişey olmayacak sanıyorum
Ben 40 ile 43 gun arasinda oldum son 2 ay
Ondan once 38 di bebek dusunmeye basladgm korunmadgm bu 2ay 40 gunu gecti korunmadgm için mi dahada uzadi supeliyim gec olunca yumurtlamda gec oluyor ay sonuna dogru sık ilıski deneyecegim bende hayirlisiyla canım insallh guzel haberler veririz
Evlendikten sonra sinirden stresten bütün düzenim alt üst oldu . Hiç bozulmazdi düzenim 28 günde hasta olurdum bilmiyorum artik nasil olcak10.gun erken olabilir 10 dan sonrada hergun yapsan silik olur yada koyuya yakin ciksada yaniltabilir cunki duzensiz adetlerde test belirleyci olamayabilir demisti doktor benm gibi 40 sa ornegin 20.gunden basla ztn araliklar testin üstünde yazar adet geciktikce testi ogune gore yapmalisin,normal adet dongusu sasmayanlar 14.gun gecerli sayılıyor biz o katagoride olmadgmz icin takip etmemz zor
Daha önce düzenliyse cnm daha sonrada duzene girecektir stres yapma bakmissin bi kac ayda duzeni olur yumurtlaman denk gelsin yeter hamile kalmaya engel degil merak etme kafan rahat olsun hamilelik ozman daha kolay olacaktirEvlendikten sonra sinirden stresten bütün düzenim alt üst oldu . Hiç bozulmazdi düzenim 28 günde hasta olurdum bilmiyorum artik nasil olcak
İnşallahDaha önce düzenliyse cnm daha sonrada duzene girecektir stres yapma bakmissin bi kac ayda duzeni olur yumurtlaman denk gelsin yeter hamile kalmaya engel degil merak etme kafan rahat olsun hamilelik ozman daha kolay olacaktir
Naptin görebildin mi pozitifi devam ediyor musun ovulasyon testine ?Deli oldum valla reglime 12 gun fln kaldı ama ovulasyon testinde pozitifi hala göremedim
Ben pek anlamıyorum ama insalalh geç döllenmedirKızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim
Göremedim pozitifi bıraktım testi adetime az kaldı bidahaki ay biter bitmez baslicam bakalimNaptin görebildin mi pozitifi devam ediyor musun ovulasyon testine ?
Ben pek anlamıyorum ama insalalh geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?