• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon takip

Evet benim şehir dışına çıkmam lazım o yüzden erken yapıyorum ya. Bir de dayanılmaz göğüs ağrısı olmaya başladı 2 gündür. Doğum kontrol hapı kullanırken de bende böyle olmuştu. Ağrısı koltuk altıma kadar vuruyor. En azından sebebini anlarım 😂
Güzel haberi aldığında tüm şikayetlerin ağrıların son bulacak bir süre 🤭

Bebiş çoğu konu da seni görüyorum idrar testi yapmış mıydın:)
Her yerde varım bu ara yaa heyecandan her yere yazıyorum 😂 3 gündür yapmadım öncesinde yapmıştım ama erken dediler. Awox yaptım bir tane silik çıktı sonra gitti çizgi. Daha da yapmadım

Eklentiler

• 1000032258.webp
    1000032258.webp
    20 KB · Görüntüleme: 27
Sonucum çıktı. 0.7 çıktı ama önceki yaptırdığım testlerde hep 1.2 den küçük diye gösteriyordu. 0.7 sayı olarak çıkınca belki artar diye ümidimi kesmiyorum 😂 çatlamanın üstünden 9 gün geçti yarın tekrar kan vereceğim. Ama eski tahlillerimi başka yerde yaptırmıştım. Yarın da yine orada yaptıracağım. Baştaki eski tahlil. İkincisi yeni tahlil

Eklentiler

• 1000033486.webp
    1000033486.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000033487.webp
    1000033487.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 22
Sonucum çıktı. 0.7 çıktı ama önceki yaptırdığım testlerde hep 1.2 den küçük diye gösteriyordu. 0.7 sayı olarak çıkınca belki artar diye ümidimi kesmiyorum 😂 çatlamanın üstünden 9 gün geçti yarın tekrar kan vereceğim. Ama eski tahlillerimi başka yerde yaptırmıştım. Yarın da yine orada yaptıracağım. Baştaki eski tahlil. İkincisi yeni tahlil
İnşallah canm artar değerlerin

İnşallah canm artar değerlerin
Yumurtlamanın 13. Gününe girdim sanırım adet olacam ya karnım o kadar şiş ki patlayacam sanki😂 belimin göğsümün ağrısı arttı 🥲 normalde adetten önce böyle olmazdım sadece adet olduğum ilk gün hafif karın ağrısı olur geçerdi. Psikolojik mi ne 😂

Back