• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon takip tablosu paylaşımı

omayra_8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
12
1
1
30
Merhabalar,
Bu ay ilk defa ovülasyon testine başlayacağım. Kolaylık olması açısından kendime bir tablo hazırladım. Buradan da paylaşacaktım pdf olarak ancak boyutundan sanırım yüklenemiyor. İsteyen olursa başkalarına da yardımcı olması için link paylaşırım veya boyutunu küçültüp denerim 😊
IMG_7892.webp

Merhabalar,
Bu ay ilk defa ovülasyon testine başlayacağım. Kolaylık olması açısından kendime bir tablo hazırladım. Buradan da paylaşacaktım pdf olarak ancak boyutundan sanırım yüklenemiyor. İsteyen olursa başkalarına da yardımcı olması için link paylaşırım veya boyutunu küçültüp denerim 😊Eki Görüntüle 3570064
banada gönderebilir misin bende yeni kürtaj oldum önümüzdeki ay tekrardan kullanmaya başlayacağım 🤲🏻♥️

Merhabalar,
Bu ay ilk defa ovülasyon testine başlayacağım. Kolaylık olması açısından kendime bir tablo hazırladım. Buradan da paylaşacaktım pdf olarak ancak boyutundan sanırım yüklenemiyor. İsteyen olursa başkalarına da yardımcı olması için link paylaşırım veya boyutunu küçültüp denerim 😊Eki Görüntüle 3570064
Merhaba tablo için teşekkürler bişey danışmak istiyorum bu ay klomene başladm 3. Hapı içtim bugün testlere de başladm çizgi koyulaşmadı ama görünüyor net ilacın etkisi mi sizce normalde ovülasyon için erken tarif

Bu şekilde özgüvenli ve işi sıkı tutan dostları görünce Ettiğim dualar katlanıyor sizlere ♥ hayırlısı olsun canım .

Merhaba tablo için teşekkürler bişey danışmak istiyorum bu ay klomene başladm 3. Hapı içtim bugün testlere de başladm çizgi koyulaşmadı ama görünüyor net ilacın etkisi mi sizce normalde ovülasyon için erken tarif
Merhabalar, ben lh testine başlıyorum. Dediğiniz ilacın adını duydum ancak bir bilgim yok malesef 😔

Back
X