• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon takibiyle kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mhrnm02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
17
4
1
28
Kızlar merhaba. Biz 8 aydır bebek istiyoruz eşimle tüm gerekli tahlilleri yaptırdık. Rahim filmi dahil. Çok şükür bir sorunumuz yokmuş . 5 ayda ovulasyon takibi yaptım. 6. aya başalayacağım. Size sorum benim durumumda olup uzun takip yapıp gebe kalan var mı? Kaçıncı takipte gebe kaldınız?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Biz 8 aydır bebek istiyoruz eşimle tüm gerekli tahlilleri yaptırdık. Rahim filmi dahil. Çok şükür bir sorunumuz yokmuş . 5 ayda ovulasyon takibi yaptım. 6. aya başalayacağım. Size sorum benim durumumda olup uzun takip yapıp gebe kalan var mı? Kaçıncı takipte gebe kaldınız?
Biz de 7 8 aydir bebek istiyoruz . 6 aydir ovulasyon takibi yapiyorum hala gebelik olmadi. Merak ettigim bi sey var. Rahim filmini siz mi istediniz doktorunuz mu önerdi. Benim doktorum hala eşimden bile tahlil istemedi de.

Biz de 7 8 aydir bebek istiyoruz . 6 aydir ovulasyon takibi yapiyorum hala gebelik olmadi. Merak ettigim bi sey var. Rahim filmini siz mi istediniz doktorunuz mu önerdi. Benim doktorum hala eşimden bile tahlil istemedi de.
Benim ısrarım üzerine yaptı yoksa yapmayacaktı. Ben çok kafaya takıyorum içim rahatlasın en azından dedim de öyle yaptı.

Ben aylarca yaptım bi sonuc alamadım doktorlarda hormonlara bakıp bakıp bi sorun yok diyip yolladılar sağolsunlar. Meğer yumurtalarım gelişmiyomuş zaten ovulasyonda da o kopkoyu piki hiç görememiştim herhalde bu yüzdenmiş.

Ben aylarca yaptım bi sonuc alamadım doktorlarda hormonlara bakıp bakıp bi sorun yok diyip yolladılar sağolsunlar. Meğer yumurtalarım gelişmiyomuş zaten ovulasyonda da o kopkoyu piki hiç görememiştim herhalde bu yüzdenmiş.
Ben piki her seferinde yakalıyorum yumurtlamada oluyor ama bebek olmadı hala😔

Size hiç ultrasondan bakmadı mı doktorlar? Ben gittiğimde hem 3. Gün transvajinal ultrason ile yumurtaları saydı hemde normal regl dönemim dışında bakmıştı ultrason ile.

Merhaba 6 yıllık evliyim saglik acisindan hicbir sorunumuz yok 3,5 yildir istiyoruz son 1,5 uldir ovulasyon testi ile takip ediyorum yinede olmuyor😢

Back