- 24 Ocak 2019
- 163
- 60
- 48
- 33
- Konu Sahibi zeynep666689
-
Yok canim silinmeye başladığı gün çatlamış oluyorCevap için teşekkür ederimDün akşam ve bugün sabah testi tekrarladım ancak giderek siliniyor T çizgisi bi problem mi var acaba anlayamadım
Yok canim silinmeye başladığı gün çatlamış oluyor
Bır bilsem hep böyle oldu18. Gün pik gosteriyor canim. Ama 20. Gün neden oyle olmuş
Cok tuhaf bende test yanlismi acaba diye gunde iki tane yapmistim elinde kac test kaldıBır bilsem hep böyle oldu
4 kaldı attığın testleri gördün mü birgün köyü birgün acikCok tuhaf bende test yanlismi acaba diye gunde iki tane yapmistim elinde kac test kaldı
Evet iste oyle olmamali. Yumurtlama olmadi mi acaba bu ay sende dr. Gitme sansin yok mu böyle olmali4 kaldı attığın testleri gördün mü birgün köyü birgün acik
Çatlamış mi sizce 13 14 ve 15.günleri yapmistim sadeceTabiki
Hayirli olsun cankm çatlamışÇatlamış mi sizce 13 14 ve 15.günleri yapmistim sadece
Ilk 10dk silik saatler sonra baya baya koyulasiyor bu testler sanki hep yumurtlama gibi oluyor normal mi herkesin mi boyle acabaHayirli olsun cankm çatlamış
Ama bugün koyulaşma var sanki acaba ayda iki kere yumurtlayanlardan misin.Ben hala pik görebilmiş değilim reglim çok düzenli olur aslında ama ne olur ne olmaz diye biter bitmez test yapmaya başladım ancak hala o koyu çizgi yok1 hafta sonra regl olacağım artık olmaz sanıyorum ki..
İlk defa kullanıyorum o yüzden hiç bilmiyorum canım bugün ki testi yapınca ne olacak bakalımmmAma bugün koyulaşma var sanki acaba ayda iki kere yumurtlayanlardan misin
Bugün ki durum da buAma bugün koyulaşma var sanki acaba ayda iki kere yumurtlayanlardan misin.
Canim koyulasmaya başlamış. Demekki bu ay gec yumurtluyorsun. Bu gun ve 4 gun ust uste birlikte olun derim bir gun arayla değil. Esine bol ceviz ve cekirdek yedir. Ayy cok heyecanliBugün ki durum da buyookk cidden anlamıyorum benn
Canim merhaba burda ben birinde adeti bittikten iki gun sonra yumurtlayani gördüm. Hergun ayni saatte yapmaya devam et canim 23. Gunde de pik olani gördüm sanirim bunun en iyisi adet bitince başlamakMerhaba arkadaşlar benim adetimin 17 günü hergün ovülasyon testi yapıyorum ama pik olmadı , çok net değil T çizgisi , geçmi yumurtluyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?