Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon takibi yardım kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aynı gibi ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım günde 1 defa aynı saatte yaptım ve 9. Gün gördüm yumurtlamayı 1 günde 2.3 defa yapmana gerek yok mi pkolu olsanda yakalarsın hergün bitane aynı saatte yap bence

Öyle yapıyorum zaten. Polikistik over var zaten evet. Resimlerin varmı ovülasyon

Ayın 8ve 9 u böyleydi 10unda silikleşti o testi de atıyorum şimdi

Eklentiler

• IMG-20201008-WA0002.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba, ovulasyon testi ni neden 3 kez yapıyorsunuz?

Arkadaşlar,bende ovulasyon hakkında hiçbir şey bilmiyordum,burda öğrendim, sıvı alımını 2saat değil 1saat önce kesmek yeterli,ilkkez geçen ay denedim bende 6 haftaligim şuan çok şükür

Kızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi

Kızlar saat 1 de yaptım iki çizgide cok koyuydı smdi yaptım bitanesi siliklesti esim daha aksam gelcek eve sizce yumurtlmam gecms mi
Eğer sıvı alımına dikkat edip testi tekrarladınsa çatlamış o zaman akşam degerlendir.ikisininde fotoğrafını atabilirmisin?

Eğer sıvı alımına dikkat edip testi tekrarladınsa çatlamış o zaman akşam degerlendir.ikisininde fotoğrafını atabilirmisin?

Kuzu ilkı cok koyuydu 2. Yaptığm yarısı silikti

Tamam dünü değerlendirdim mi peki?

Fotoğraf görmediğim için bilmiyorum ama senin söylediğine göre yumurtan çatlamış,bugünü mutlaka değerlendirmen lazım. Daha önceki testlerinide atarmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…