MerhabaMerhaba canım çok nadirde olsa ayda iki kere yumurtlama olabiliyor ikiz gebeliklerde bu şekilde oluşuyor zaten :) biri önden büyüyor diğeri daha geç büyüyor gibi düşün
Bu arada zaten Mayıs ayında hem iç hem dış gebeliği aynı anda geçirdim yani ikiz gebelikte biri rahme yerleşmişti biri tüpe ikiside sonlanmak durumunda kaldı. 3 ay korunma verildi 3 ayım yeni doldu bir süre daha bekleyecektim ama pik görünce dayanamadım. Birde tek tüpüm alındı şuan tek tüp ile yola devam edeceğim . Hayırlısı olsunMerhaba canım çok nadirde olsa ayda iki kere yumurtlama olabiliyor ikiz gebeliklerde bu şekilde oluşuyor zaten :) biri önden büyüyor diğeri daha geç büyüyor gibi düşün
Canım benim çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş ben de mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim ama durmak yok yola devam diyorum anladığım kadarıyla sen de öyle düşünüyorsun şu an adresine kaç gün var Yani çok az varsa eğer hâlâ Pikse testlerin belki de Hamilesindir bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi varBu arada zaten Mayıs ayında hem iç hem dış gebeliği aynı anda geçirdim yani ikiz gebelikte biri rahme yerleşmişti biri tüpe ikiside sonlanmak durumunda kaldı. 3 ay korunma verildi 3 ayım yeni doldu bir süre daha bekleyecektim ama pik görünce dayanamadım. Birde tek tüpüm alındı şuan tek tüp ile yola devam edeceğim . Hayırlısı olsun
Yok hayır gebelik oluştuysa üzerine gören çok az kişi oluyor sadece âdetin geçer adet olmazsın o şekilde de zaten anlarsınMerhabayani üzerine görürüm gibi duruyor desenize. Korkum adetle birlikte atmam
Sanada geçmiş olsunCanım benim çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş ben de mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim ama durmak yok yola devam diyorum anladığım kadarıyla sen de öyle düşünüyorsun şu an adresine kaç gün var Yani çok az varsa eğer hâlâ Pikse testlerin belki de Hamilesindir bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi var
Hadi inşallah canım insallah bebişin tutmuştur bakalın yarın öbürgün hasta olmazsan eğer anlayalımki bişeyler oluyorSanada geçmiş olsunpik i 27 sinde gördüm öncesi hiç değerlendirmem olmadı yani hamile olduğum için görmedim cidden pik olduğu için gördüm reglime şuan 1-2 gün var ya 31 i olcam yada 1 Eylül'de. Ama bu 27sindeki pik i değerlendirdim 3 gün üst üste 26-27-28 olacak şekilde
Umarım tek tüpü kalmış canavar olarak bunu başarırım djjsjsjshdHadi inşallah canım insallah bebişin tutmuştur bakalın yarın öbürgün hasta olmazsan eğer anlayalımki bişeyler oluyor
Bu sitede o kadar çok okudum ki tek tüple kaç tane çocuk doğuran insan var hiç bu şekilde düşünme canım hiç stres yapmaUmarım tek tüpü kalmış canavar olarak bunu başarırım djjsjsjshd
Umarım ikimiz içinde herşey yolundadır ve güzem olurBu sitede o kadar çok okudum ki tek tüple kaç tane çocuk doğuran insan var hiç bu şekilde düşünme canım hiç stres yapma
Evet canım yumurtlama dönemi dedin değerlendir mutlaka . Yarına soluklaşır buda çatladığını gösterir bizeKızlar 2 gündür ovülasyon sonucum böyle regl olmama 17 gün var ne demek oluyor sanırım yumurtlama oldu
Evet canım yumurtlama olmuş değerlendir mutlakaKızlar 2 gündür ovülasyon sonucum böyle regl olmama 17 gün var ne demek oluyor sanırım yumurtlama oldu
İnşallahhhhUmarım ikimiz içinde herşey yolundadır ve güzem olur
Değerlendiriyorum bi an hiç çift çizgi olmayacak sandım hep silikti test takibi de zormuşEvet canım yumurtlama dönemi dedin değerlendir mutlaka . Yarına soluklaşır buda çatladığını gösterir bize
DeğerlendiriyorumEvet canım yumurtlama olmuş değerlendir mutlaka
Tamam test yapmaya devam et bi kaç gün daha. Soluklaşacak tekrar buda çatladığını gösterecek iyi birşey yani.Değerlendiriyorum bi an hiç çift çizgi olmayacak sandım hep silikti test takibi de zormuş
Kızlar 2 gündür ovülasyon sonucum böyle regl olmama 17 gün var ne demek oluyor sanırım yumurtlama oldu