Ama yumurtaniz çatladı dimi.cunku ben çatlama da hissetmiyorum ağrı falan da yok hiç yani.Merhaba benimde başıma geldi, çatlatma iğnesinden sonra adetime kadar ovü testim hep pozitif çıktı. Meğerse iğnenin etkisiyle böyle olurmuş
İgnede de lh mı varmış bilmiyordum cnmİğnenin içünde ki lh değerinden hep pozitif çıkar canm şuan gebelik testi bile iğne etkisinden pozitif çıkar
Canım iğnenin içinde b-Hcg hormonu da var o yüzden de lh pik gösteriyor ama çatlama oluyor genelde, ben de hiçbir şey hissetmemiştim ama çatlamıştı, bazılarının da çatlamadığı olabiliyor yine de gidip kontrol ettirmek lazımİgnede de lh mı varmış bilmiyordum cnm
Bugün gidicem size de yazarımCanım iğnenin içinde b-Hcg hormonu da var o yüzden de lh pik gösteriyor ama çatlama oluyor genelde, ben de hiçbir şey hissetmemiştim ama çatlamıştı, bazılarının da çatlamadığı olabiliyor yine de gidip kontrol ettirmek lazım
bende bişey hissetmedim ama muhtemelen çatlamıştır. Prolaktinim yüksek çıkınca yumurtaya baktırmadım tekrar, gebelikte olmadı zatenAma yumurtaniz çatladı dimi.cunku ben çatlama da hissetmiyorum ağrı falan da yok hiç yani.
Umarım inşallahbende bişey hissetmedim ama muhtemelen çatlamıştır. Prolaktinim yüksek çıkınca yumurtaya baktırmadım tekrar, gebelikte olmadı zatenumarım sende herşey yolunda gidiyordur, güzel haberlerle gel :)
Hadi gözÜnaydın :) gebelik testinde de bekliyoruz hayırlı haberiniDoktordan geliyorum.catlamis dedi gözümaydin
Ayyy inşallah yaaaHadi gözÜnaydın :) gebelik testinde de bekliyoruz hayırlı haberini
Haber ver mutlaka cnmMerhaba canim bende cok umutlandim. Hem catlatma hem ovulasyon kullandim benim de öyleydi bende yarin gideceğim dr. Bakalim
TamamHaber ver mutlaka cnm
Canim ilk gün agrin oldu mu benim bugun ikinci günüm ve sol taraftaydi yumurta simdi sag tarafimda agriyor. İnce bi sizi girdi rahim tarafimaHaber ver mutlaka cnm
benım agrım olmadı hiç yaa.herkesin farklı belirtisi ne yazıkkıCanim ilk gün agrin oldu mu benim bugun ikinci günüm ve sol taraftaydi yumurta simdi sag tarafimda agriyor. İnce bi sizi girdi rahim tarafima
Aynen canim igne etkisiBenimde bugün aşılamadan sonra 5. Günüm 2 yumurtam vardı doktor diğer yumurtam için belki geç çatlar dedi. Lh testi yaptım çift koyu kırmızı gördüm ama iğne etkisi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?