Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bu ay ovülasyon testi yaptım 2 gün Pik gördüm 3.gün silikleşmeye başladıArkadaşlar merhaba, ovulasyon testi yapıyorum bugün pik sanırım. Ancak eşim nöbetçi değerlendiremiyecez bugünü. Yarın da pik devam eder mi ben çok bilmiyorum bu ovulasyon testlerini benzer konulara baktım bazılarının bi iki gün sürmüş pik i
Evet pik bu günü ve toplam 3 gün olacak şekilde değerlendirinEki Görüntüle 3563303 Selam kızlar sizce bugün pik mi daha fazla koyulasma olmaz demi ben pcosluyum 11 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ah ovulasyon testi kullanmaya başladım normalde telefondan yumurtlamayı takip ediyordum orada ayın 23 yumurtlama gösteriyor yanlış takip etmiş aylarca şimdi gösteriyor adet bitiminden 12. Gün sonra pik oldu diye düşünüyorum sizce de öyle mi
Her gün şeklinde değerlendirmemiz gerekir değil miEvet pik bu günü ve toplam 3 gün olacak şekilde değerlendirin
Sperm sorunu yoksa her gün değerlendirin varsa birgün dolu bir gün boş şeklinde ilerleyinHer gün şeklinde değerlendirmemiz gerekir değil mi
Anladım çok tesekür ederimSperm sorunu yoksa her gün değerlendirin varsa birgün dolu bir gün boş şeklinde ilerleyin
yumurtlama gününden sonra çizgi silikleşmeye ne zaman başlar ve silikleştiğinde yumurta catlamıs mı oluyor acaba hem yumurtlama gününden kaç gün sonra gebelik olusur teste belli olur acaba3 gün içinde olsada olur illa pik günü olmak zorunda değil ben yumurtlamadan 3 gün sonra tek ilişki ile kaldım hamile
Çatlamayı gördükten 3 gün sonra mı hamile kaldınız3 gün içinde olsada olur illa pik günü olmak zorunda değil ben yumurtlamadan 3 gün sonra tek ilişki ile kaldım hamile
Herkesin bir olmaz kimmin günlerce çatlamaz kiminin ertesi gün çatlar total'de 3 4 gün önemli ovulasyon testi ile takip şartyumurtlama gününden sonra çizgi silikleşmeye ne zaman başlar ve silikleştiğinde yumurta catlamıs mı oluyor acaba hem yumurtlama gününden kaç gün sonra gebelik olusur teste belli olur acaba
Çatlama felan takip etmedim yumurtlamadan 3 gün sonra girdim sadece ilişkiyeÇatlamayı gördükten 3 gün sonra mı hamile kaldınız
Anladım tamamdır çok tesekür ederimHerkesin bir olmaz kimmin günlerce çatlamaz kiminin ertesi gün çatlar total'de 3 4 gün önemli ovulasyon testi ile takip şart
Eki Görüntüle 3563303 Selam kızlar sizce bugün pik mi daha fazla koyulasma olmaz demi ben pcosluyum 11 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ah ovulasyon testi kullanmaya başladım normalde telefondan yumurtlamayı takip ediyordum orada ayın 23 yumurtlama gösteriyor yanlış takip etmiş aylarca şimdi gösteriyor adet bitiminden 12. Gün sonra pik oldu diye düşünüyorum sizce de öyle mi